Eks ta nii kipub olema jah, ehk järgmine nädal juba linnavahele!kaups kirjutas:huligaan

Eks ta nii kipub olema jah, ehk järgmine nädal juba linnavahele!kaups kirjutas:huligaan
ära mõnita:D mul pole veel LSD Diffrit öögTarmo kirjutas:ühte ratast on ju raske vedada kah mootoril
sai täna nähtud seda liikurit vana tammeka juures - kas käisid Els's saadetise järgi?kaabakas kirjutas:ehk järgmine nädal juba linnavahele!![]()
Dexter kirjutas:sai täna nähtud seda liikurit vana tammeka juures - kas käisid Els's saadetise järgi?kaabakas kirjutas:ehk järgmine nädal juba linnavahele!![]()
selge siis. ma ise longin iga päev sealt mööda ja seda tervelt 4x päevaskaabakas kirjutas:Kuule ei käinud pakki järgi, töötan siin kahjuks!Tööstaatus on kuri kuller![]()
Kuule teen linnasiseselt, load algelised sellepärast! pean 1.5a veel tõmblema siis ülemus teeb CE kat-i välja ja lubas tööd Eesti, Hispaania ja Itaalja vahelt sõitmiseks!Dexter kirjutas:selge siis. ma ise longin iga päev sealt mööda ja seda tervelt 4x päevas![]()
Mis teed linnasisest kullerit või sõidad mandri vahet?