sierra valged kella põhjad
Re: sierra valged kella põhjad
telliks omale inglismaalt Lockwoodi näidikud 15naela maksavad ja mingi 400eek tuleks koos transaga et siis valged kellad ja pimedas sinised nr aga pole paypali kontot ega muud sellist
lubavad teha ka ainult kilomeetreid näitava asenduse nja 260km/h peal äkki keegi tahab veel omale ja keegi telliks ära sis tuleks mitmepeale transport odavam ka 

XR4 2.9i
See nõksa nõme, et suures plaanis on kiirus miilides.
Vb see ainult minu arvamus...
Samas lasta fotopaberile teha kah võimalus. Ise kah ehitasin ´´valgeid kellasid´´ Kiiruse osa tegin valmis aga edasi pole viitsind nikerdada.
Samas lasta fotopaberile teha kah võimalus. Ise kah ehitasin ´´valgeid kellasid´´ Kiiruse osa tegin valmis aga edasi pole viitsind nikerdada.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Transitipeale üleläinud...
meili teel suhtlesin nendega siis öeldi et teevad ka selliseid kus miile ei näita!tamar kirjutas:See nõksa nõme, et suures plaanis on kiirus miilides.

XR4 2.9i
eitaha siis rohkem keegi tellida? või pole kedagi sellist kes oma paypal-iga ära telliks? 

XR4 2.9i
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
kaupsil peaks olema paypal konto
olemas jah, võin aidata kui vaja (msn: kaups001@hot.ee) 

0 esiveolist, 8 tagaveolist.
hmm, kas kannatab oodata natuke?
oleks ka huviline.. võimalus ju tõesti tellida Kmidega ja
kodus saaks ju ära vahetada, pooled, et tahhokas oleks ikka õige kohapeal ehk siis võtta leht sealt ära. katki lõigata. vahetada pooled. sisse skännida. ja fotopaberiga välja printida...??
kodus saaks ju ära vahetada, pooled, et tahhokas oleks ikka õige kohapeal ehk siis võtta leht sealt ära. katki lõigata. vahetada pooled. sisse skännida. ja fotopaberiga välja printida...??
http://www.rehvibox.ee" onclick="window.open(this.href);return false; rehvitööd sinu koduuksel!
ma arvan et kui need õiged kohe tellida siis need nagunii pole ühes tükis et saad panna kuhu poole tahes...aga ise printides saad ainult valged kellapõhjad sest nendel on kile kohe sees et pimedas numbrid ka sinised...seda siis originaal valgete pirnidegakinqpool kirjutas:hmm, kas kannatab oodata natuke?

XR4 2.9i