Klubi oma särk ja lipp
Arvatavasti tuleb särkidele pealetrükk siidtrükkis. See tähendab, et iga värv lisab hinnale kõvasti otsa. Samuti see, kui tehakse mitu pilti, ehk ette ja taha. Seega on mõistlik variant teha ühe värviga pilt ette või siis taha. Hea põhjenduse korral võib kaaluda ka pilte ette ja seljapeale, aga hea põhjenduse korral ja ikka ühe värviga.
Särk võiks olla ikka kvaliteediga, et pärast esimest pesu kaltsuks ei muutuks ja kraeauk õlgadeni ei veniks.
Keskmiselt on arvatavasti siidritrüki hind:
Raam ehk üks pilt, üks värv: 200 - 250.-
Tõmme ehk üks värv, üks pilt: 25 - 50.-
Särk maksab ise kekmiselt: 50 - 80.-
Kui tellida kümme särki, ühe värviga ja ette pilt:
Raami hind jagatakse särkide arvuga 250/10=25
1 särk= 25 (raami hind) + 50 (tõmme) + 75 (särk)= 150.-
Kui tellida pilt ka taha:
lisandub 25 (raami hind) + 50 (tõmme) ehk 150+25+50= 225.-
Kujunduse näidised:
pilt1
pilt2
pilt3
pilt4
Kavandid arutamiseks.
Särk võiks olla ikka kvaliteediga, et pärast esimest pesu kaltsuks ei muutuks ja kraeauk õlgadeni ei veniks.
Keskmiselt on arvatavasti siidritrüki hind:
Raam ehk üks pilt, üks värv: 200 - 250.-
Tõmme ehk üks värv, üks pilt: 25 - 50.-
Särk maksab ise kekmiselt: 50 - 80.-
Kui tellida kümme särki, ühe värviga ja ette pilt:
Raami hind jagatakse särkide arvuga 250/10=25
1 särk= 25 (raami hind) + 50 (tõmme) + 75 (särk)= 150.-
Kui tellida pilt ka taha:
lisandub 25 (raami hind) + 50 (tõmme) ehk 150+25+50= 225.-
Kujunduse näidised:
pilt1
pilt2
pilt3
pilt4
Kavandid arutamiseks.
ei ei ei nii kalliks ta ka ei lähe mul sõber ostis street.ee särgi logo oli minu mäletamist mööda veel tikandiga ja hind oli ka minu mäletamist mööda alla 200, särk nii kallis ka ikka ei tule nendes FIFAA särgi poodides on ka minu meelst 75.-, aga tglt kui särk on ikka korralik siis võiks 200 ära maksta ka.

see sierra auto logo pilt meenutab kuidagi üht poola saidi oma... kas ei ole võimalik et see sealt just võetud on?
Muidu 3 on hea
Variant 2 võiks olla et oma auto värvi on särk
siis kohtumisel ei pruugi kõik tulla oma autoga kuid särk näitab ära mis värvi autoga ja mis mootor ning nimi on isikul
Muidu 3 on hea

Variant 2 võiks olla et oma auto värvi on särk

siis kohtumisel ei pruugi kõik tulla oma autoga kuid särk näitab ära mis värvi autoga ja mis mootor ning nimi on isikul

Põline kiviaegne igavikuline Sierra klubilane