proovimine käib kergelt-2 kruvi lahti ja pistik tagant ära. kogu lugu. kui ma endale otsisin siis ei viitsinud proovida ja käisin lõpuks 3 korda lammaris sest ükski ei sobinud. pealt nägi küll sarnane välja , aga ei istunud mitte kuidagi...jep, kui viicimist on, siis niiviisi saab riski vähendada jah
Ford Sierra universaal, 2,0 clx, 91a , Remus
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
-
- kasutaja
no...aga siis võta see akna äärne liist/tihend ää ja otsi tugevat traati...ning ürita sorkides lahti saada...ja arvan et tagumist on kergem..kuna seal see akna siini küljes olev kate ei kata nii palju hoovastikke....
assaa..unustasin et sul uuem ..sellel ju trossiga...see nati keerulisem....ja kui kesklukk kah peal...siis eriti keeruline...siis tuleb lihtsamaks pagasiluugist minna...nati pleki mõlkimist ja vb saad...kuid ma arvan et oled taibukas...ja saad kuidagi hakkama..
to karvaendel: ega minulgi sellel sinisel polnud varuvõtit...seega..kandsin ikka koguaeg kaasas neid....ja ega uuel pole kah varuvõtit..
..seega...ärgem jätkem võtit autosse!!:)
assaa..unustasin et sul uuem ..sellel ju trossiga...see nati keerulisem....ja kui kesklukk kah peal...siis eriti keeruline...siis tuleb lihtsamaks pagasiluugist minna...nati pleki mõlkimist ja vb saad...kuid ma arvan et oled taibukas...ja saad kuidagi hakkama..

to karvaendel: ega minulgi sellel sinisel polnud varuvõtit...seega..kandsin ikka koguaeg kaasas neid....ja ega uuel pole kah varuvõtit..