Sierra kohta küsimusi.

Kapotialused jutud
Pixylar
turist

Re: Sierra kohta küsimusi.

Postitus Postitas Pixylar »

Mis see järjekord on?
Kas kellegil haapsalus sierra omanikest keevitust on? Maksaks ka viisakalt, lihtne töö.

Küsimus ka selles ,et see bensiini filter mis on kardaani peale paremal pool(põhja küljes), kas ma pean sinna raudselt panema selle mis on ettenähtud( http://pood.automaailm.ee/est/varuosad/ ... rv62807,ln" onclick="window.open(this.href);return false; ) või sobib sinna ka mingi selline( http://www.ladu24.ee/et/tarvikud/7000,142317,0,1/38424" onclick="window.open(this.href);return false; ). Mul lihtsalt vedeleb selline tutikas garaašis. Et kas kasvõi ajutiselt, pooleks aastaks võiksin ma selle toppida? Ja kas läheb sellise ajutise filtriga ülevaatuselt ka läbi?

Suured tänud ette ära.
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

ülevaatusel savi mis filter sul on ja kas üldse on. ma ei tea mis element sul seal sees on, kuid kas see survet üldse kannatab? muidu need karpa filtrid lendavad laiali nagu pardi -tsenseeritud- ja siis on sul kogu süsteem filtri elementi täis. kui vahetad siis vaheta selle vaastu mis ette nähtud
Pixylar
turist

Vb ma teen siis sealt mingi otse ühenduse ,et filtrit ei panegi. Ja kuskile mootori ligidale, karpa juurde pistaks filtri. No ma lootsin tegelt ,et ei löö laiali. Ma ei oskagi öelda palju ta survet kannatab või palju see originaal monstrum kannatas. Kui teada saan palju too väike vidin kannatab siis viskan peale, kui on sarnane originaali "võimetele"
Tarmo
Klubi juhatus

karpal äkki isegi kannatab
Pixylar
turist

Klapikambri kaane tihendit hakkan vahetama. Mis järjekorras ma pärast polte pingutan? või sel pole vahet?
rinu
Webmaster
Kontakt:

Postitus Postitas rinu »

Klapikambrikaane puhul pole nii oluline. Peaasi, et jõu ühtlaselt jaotad mitte ei keera järjest polte jõuga kinni. Üks suurimaid vigu selle töö juures on poltide liiga kõvasti kinni keeramine, tihend ei talu kokku surumist.

Kui sa plokikaant mõtlesid siis on hoopis teine teema.
Ma sain uute tihenditega juhendi kaasa:
Pilt
oliver85
fanaatik
Kontakt:

Postitus Postitas oliver85 »

mida sa keevitada tahad?
Pixylar
turist

Avastasin ,et see auto polegi alt nii pärl kui algul tundus.
Paremal taga kus on see kandev telg vms, sealt kus jookseb see tugi toru kuhu tagumine ratas kinnitub, selles on auk sees. Selline kanamuna suurune. Ja teiselpool on ääres auk sees umbes sama koha peal ainult ääre pool. Ja ees paremal kõrvalistuja juures karbis on ping pongi palli suurune auk. Votnii. Aga muidu on sul keevitus pakkuda, oliver?
Pixylar
turist

Nii, sai nüüd filter vahetatud selle ajutise vastu. Selle element oli nailonist.
Nüüd uus küsimus. Kui mootorit vabakäigul rohkem öördesse ajada siis tilgub millegi pärast mingilmääral tosooli sumbutist natukene. Aga seda ka siis kui mootor päris soe pole veel. Kas see on normaalne? Või miskit väga hullu?
Tarmo
Klubi juhatus

kindel et see on tosool? sumbutajast tuleb muidu katalüsaatori poolt toodetud vee taolist ollust. tosool üldiselt tuleb suitsuna tagant ja tosooli põlemine ei ole normaalne
Pixylar
turist

Vist ikka ei ole tosool. Kodents tuleb siiski.
Fordil on need Jullad mis käivad originaal filtri otsa sellised http://i2.ebayimg.com/02/i/001/10/fe/b95e_35.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href); peaks olema.
Kas neid eestist ka kuskilt saab? Mul üks originaal ühendustest murdus ära, oli teine juba nii pude.
Või saab need jullad mõne kallima bensiini filtriga kaasa?

Vahetan küünlad lähiajal ära. Sel veel originaal küündlad
Pixylar
turist

Pixylar kirjutas:Vist ikka ei ole tosool. Kodents tuleb siiski.
Fordil on need Jullad mis käivad originaal filtri otsa sellised http://i2.ebayimg.com/02/i/001/10/fe/b95e_35.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href); peaks olema.
Kas neid eestist ka kuskilt saab? Mul üks originaal ühendustest murdus ära, oli teine juba nii pude.
Või saab need jullad mõne kallima bensiini filtriga kaasa?
Teab keegi? Või on kellegil müüa?
Tarmo
Klubi juhatus

kindlasti on neid müüa, aga ma ei tea millises poes, kuna pole veel otsinud
Jesper
aktivist

Postitus Postitas Jesper »

Need on mingid standartiseeritud hüdraulikaliitmikud, st otsi mitte autopoest vaid hüdraulikapoest. Või traktori küljest.

Muidugi võib igaks petteks Fixusest ka küsida, igatahes see on ülilevinud tükk, aga seda pole mõtet otsida stiilis "mark, mudel, aasta, mootor, võimsus, uste arv - niiiii.... arvuti näitab et pole".
Pixylar
turist

Sain kohalikust põllumajandusega tegelevast firmast selle vidina. Mitte päris sellise aga taolise. Teisele poole panin selle terve vana taagasi. Kuna filtri üks auk kus keere on on kuuene ja teine kaheksane. Kuuest polnud seal poes.
Vahetasin osaliselt kütusetoru välja ja panin uue bensiini filtri, selleks seekord siis selline nagu tootja ette näeb.
Vahetasin küünlad, auto läks kuidagi erksamaks kohe.
Vahetasin klapikambrikaane tihendi ja vaatasin ega sinna seda tavotist korda pole peale tekkinud.
Mootoriõli, õlifilter vahetati, tehti ka kerge pesu mootoripesu. Pandi sisse 10w40 ja töötab ilusti. See plöga on kadunud jne. Pidin törtsu õli välja laskma kuna too firma kes õlivahetust tegi pani sisse 4 liitrit kuigi ette on nähtud vaid 3,8l. Selle peale kui ma neile kohe sinna viies rääkisin ,et pange 3,8l sisse ,et see on õige mõõt. vastasid nad kohe ,et nad teavad palju käib. Aga pärast juhi ukse piidalt silti lugedes ilutses seal liitrite all 4. Ja õli oli tublisti üle maxi mootoris.
Korrosioonitõrje tegin põhjale.
Poleerisin auto ära tegin ka pigipesu. Nüüd on ta ilus erk punane, aga sellega avastasin ,et kõrvalistuja uks on teist värvi, tumedam kuidagi. Ennem kui see valkjas pleekinud kiht värvil oli ei saanud väga arugi.
Nüüd ootab keevitust, ma arvan ,et sellel vanal omanikul garaasis läkski see tagumine poolraam "mädanema". Ta alati olevat parkinud auto tagurpidi garaaži. Ja seal tagaosas ei käi õhk eriti ringi. Vanad vene väligaraažid. Plus tal oli seal mingi pisikene kanal. Autol järgi minnes tundus see garaaž üldse selline külm ja niiske. Hoian nüüd autot väljas, õhk käib alt läbi. Loodan ,et need on paremad tingimused.

Kas 1.8td roolilatt koos pumba ja õlianumaga sobib 1.6i sirjele. Latt ja õlipotska vast peaks istuma aga kas just see õlipump on "bolt-on". Või on vaja teha modifikatsioone?
Vasta