Ford Sierra 2,0 Dohc ´92 kersti

Kasutajate pikendused
Suletud
Priit
Moderaator

Postitus Postitas Priit »

tahaks ka et mu põhi sama hea välja näeks kui matid üles võtan :wink: aga ma kardan et see olukord seal nii roosiline ei ole ja selelpärast ei hakka näppima kah :P aga rainil nüüd vist käed tööd täis-vaja ju 9-ks auto kokku lapata :P
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
kersti
Klubi auliige

Postitus Postitas kersti »

Ukselingid oleks jah kõlaritele ette jäänud ja läksid seetõttu tahapoole.
Aga nüüd sel nädalal peame tõesti mõlemad kõvasti pingutama, et järgmiseks nädalavahetuseks auto sõidukorda saada.
Dexter
Klubi liige
Kontakt:

Postitus Postitas Dexter »

kahtlustan et see roostene koht seal kaigukasti kojas..on kull selline koht kust lukkaks kruvika labi...endal oli kaks samasugust kohta...uks uhelpool koda teine teisel...ehk juhi ja kunde pool siis..ja molemast lukkasin kruvika labi...:D...point selles..et seal kohas on kahekordne plekk..ja vesi ning muu niiskus laheb sinna vahele ja siis hakkabki sealt roostetama...ja varsti auk labi...
Priit
Moderaator

Postitus Postitas Priit »

armatuuri kokkupanemisel sinna mingit pehmet materjali ka vahele läheb? või sul armatuur ei nagise? küsimuse mõte siis ongi selles, et kuidas sellest krdi naginast lahti saada , mida see armatuur teeb...
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
kersti
Klubi auliige

Kuhu võimalik, siis paneks jah miski riidetüki vahele et naginaid vältida.
Aga kusjuures väga hea lahendus armatuurlaua naginatest lahti saada on panna kapotialla sturbar! Mul kadusid ikka enamik naginaid ära peale struti paigaldust. Nüüd teeb häält katuseluuk ja iste koliseb jne.. aga armatuurlaud on enam-vähem vait.
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

Üldiselt on sul samapalju roostekohti kui mul roostevaba plekki oli :lol:
kersti
Klubi auliige

niih.. minu kullakesest on saanud liikuv diskosaal viiele :)
Kõik kõllid mängivad, isegi 12" supakas mürtsub taga aknalaual. Ees on siis DLS UR6 midbassid, Vifa tweetrid ning taga Signat Rage 12"
Makk on see Alpine, mis paar postitust tagasi sai teile näidatud.
Kaks võimu ka, millest ühe tahaks kiiremas korras vahetada. Vaja oleks mingit korralikku 4 kanali võimu, mis annaks ca 100W kanalisse. Otsingud jätkuvad..
Vahepealsetest muutustest veel niipalju, et armatuurlaud on kaetud kunstnahaga. Rool on Ford RS pärisnahaga :) ja käigukangiümbris on ka hetkel õmblemisel, ehk homme saab paigaldada juba.
Laepolster on mul just esikupõrandal maas, kohe läheb riidega katmiseks.
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

kersti kirjutas: Vahepealsetest muutustest veel niipalju, et armatuurlaud on kaetud kunstnahaga. Rool on Ford RS pärisnahaga :) ja käigukangiümbris on ka hetkel õmblemisel, ehk homme saab paigaldada juba.
Laepolster on mul just esikupõrandal maas, kohe läheb riidega katmiseks.
Pilte ? Paljuga armatuur kaeti ära?

Käigukangi kott osta parem :D kõigest 80eeku naturaalnahast ja puha ja vägagi ilus sierrapeal.
kersti
Klubi auliige

Armatuuri kattis mu osavnäpp elukaaslane ja täitsa ilma rahata.
Ei pidanud õmblema, vaid sai venitada ilusti armatuuri ümber, tulemus täitsa OK!
Käigukangi kotti vaatasin siin kohalikust autopoest, 100 eek ja kunstnahk. Pärisnahast õmmeldakse 300-ga. Ma väga palju poode just ei kamminud ega valmisvariante ei otsinud.

Laepolstri katsin just uue riidega, Noores Tehnikus müüdava sprei liimiga sai väga kergesti selle töö tehtud.

Pildid tulevad ka varsti :)
xr4
fanaatik
Kontakt:

Postitus Postitas xr4 »

tee paar pilti laest
endal kah see töö ees, armatuuri katmise mõtte matsin maha liiga palju jamamist
weix
aktivist

Postitus Postitas weix »

hmm... mahtus see 12" suppakas kenasti sinna aknalauale ära ?
Sierra 2.0 DOHC
Pole võimatuid asju on vaid saamatud mehed! :D
kersti
Klubi auliige

weix kirjutas:hmm... mahtus see 12" suppakas kenasti sinna aknalauale ära ?
mitte just eriti kenasti.. tegelikult peabki tagaistme seljatuge natuke modima, et ta nüüd normaalselt oma asendisse saaks minna. Pole veel seda täpsemalt vaadanud, eks näis.
See pilt on natuke vana, praeguseks on tagumine aknalaud pigimatiga kaetud ning päris jäik. See pruun ollus on vaigu ja liiva segu, ka hästi jäik. Eesmärk oli, et supaka mürtsumine mingeid plekke plärisema ei paneks ja kasutatud materjalid on ses osas päris efektiivsed.
Nagu pildilt paistab, on tagumine strutbar ka nüüd paigas.

Pilt
xr4
fanaatik
Kontakt:

Postitus Postitas xr4 »

pagassi sisse on ehitatud kast? kas tagumine akna laud on on siis üks kasti seinadest või kuidas see lahendatud on?
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

Kersti on meil üks igavene aktiivne neiu.

Väga hea töö. Sound on vist päris metsik :?: :?: :?:

:D :D :D
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
kersti
Klubi auliige

xr4 kirjutas:pagassi sisse on ehitatud kast? kas tagumine akna laud on on siis üks kasti seinadest või kuidas see lahendatud on?
Kast on ühes tükis, ei ole aknalaud kasti seinaks.
Kasti ja aknalaua vahel on päris paks kiht sedasama vaigu-liiva segu ja pigimatid ümber.
Pilt
probemees kirjutas:Kersti on meil üks igavene aktiivne neiu.

Väga hea töö. Sound on vist päris metsik
Põhilise ehitustöö teeb mu mees, mina aitan millega oskan ja utsitan teda tagant.

Mängib päris toredasti küll jah. Kusjuures praegu on esimestesse kõlaritesse igaühte a´37W võimsust antud, aga läheb valjuks sellegipoolest.
Kui ma kunagi leian omale soovitud võimu a´ vähemalt 100W kanalisse, ei tea mis siis veel saab :) midbasside nominaalvõimsus on tegelt 150W, seega see praegune 37W on nende jaoks rohkem nagu naljategemine :)
Suletud