Sepik.Mis Vigalas toimub?
Re: Sepik.Mis Vigalas toimub?
See sisse välja käimine pole tegelikult nii hull ,mul lihtsalt jalg valus (käisin eelmine nädal opil)
Auto ise tundus parem:Kurvist välja tulles sai kohe julgelt gaasi anda ja üldse liputas vähem saba.Iste ja traksid on on ikka
head asjad füüsika vastu ei aita aga omal on küll hea paigas olla ja juhtimisega tegeleda.
Aga ajad olid kehvad Taivo ringi rekord oli ainult 1,2 s parem kui eelmine aasta, siis oli ka parem peaülekanne
(3,9 vs praeguse 3,6)mis sobib Saugale rohkem.
Lisaks arvan mina,et need rehvid olid kehvad, vähe sellest protektori viimases voorus maha viskas ja aja ära rikkus kulusid need ka rämedalt ja ei pidanud ka kuidagi paremini kui prügist leitud vana turanza.
Auto ise tundus parem:Kurvist välja tulles sai kohe julgelt gaasi anda ja üldse liputas vähem saba.Iste ja traksid on on ikka
head asjad füüsika vastu ei aita aga omal on küll hea paigas olla ja juhtimisega tegeleda.
Aga ajad olid kehvad Taivo ringi rekord oli ainult 1,2 s parem kui eelmine aasta, siis oli ka parem peaülekanne
(3,9 vs praeguse 3,6)mis sobib Saugale rohkem.
Lisaks arvan mina,et need rehvid olid kehvad, vähe sellest protektori viimases voorus maha viskas ja aja ära rikkus kulusid need ka rämedalt ja ei pidanud ka kuidagi paremini kui prügist leitud vana turanza.
sierra on sportauto
Jube ebaturvaline näeb piltidel välja kui näpuvahelt ära peaks minema. Üle kuudi keerates rullib mootor mööda salongi ringi 

Sierra Is
Bomchik on lihtsalt kade 

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
http://fotoalbum.ee/photos/SoonPool/set ... e=lastpage
Lisasin siia mõned pildid.
Lisasin siia mõned pildid.
sierra on sportauto
Ülevalt piirab akna raam ja üldse peaks ta siis läbi pleki tulema.Allapoole on tal palju lihtsam minna.Bomsch kirjutas:Jube ebaturvaline näeb piltidel välja kui näpuvahelt ära peaks minema. Üle kuudi keerates rullib mootor mööda salongi ringi
Muidugi võib kõike juhtuda ei ole ju tehase masin enam.
Mul pole isegi selliseid rahalisi võimalusi ,et osta poolene viin, poe kõrvalt mingile tüübile
see sisse joota ,rooli panna ja täiega minna lasta.
Hiljem vaataks auto ja tüübi üle ja vajadusel viiks joonistesse mõned parandused.
sierra on sportauto
Tundub, et Tann15 läheb ilma viinata. Saab ka korra elus kiire autoga sõita 

Sierra Is
Tere.
Ei kiire masin on midagi pole öelda. Aga loodan, et järgmine samm on puur. Sest sellisel kujul kui peaks juhtuma katus tähendab ju seda, et istme seljatugi on ainus asi mis "kaitseb". Kuna on traks siis ei saa ülakeha ka kõrvale tõmmata.
Aga muidu edu ja jõudu. Rehviga minge müüja juurde see küll normaalne pole.
Kristjan
Ei kiire masin on midagi pole öelda. Aga loodan, et järgmine samm on puur. Sest sellisel kujul kui peaks juhtuma katus tähendab ju seda, et istme seljatugi on ainus asi mis "kaitseb". Kuna on traks siis ei saa ülakeha ka kõrvale tõmmata.
Aga muidu edu ja jõudu. Rehviga minge müüja juurde see küll normaalne pole.
Kristjan
sierra mk I 5d
Saad nüüd paremini magada?Bomsch kirjutas:Tundub, et Tann15 läheb ilma viinata. Saab ka korra elus kiire autoga sõita
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Puur võiks olla küll.Ainus koht kus ma sellele mõtlen on Sauga kiire kurv,seal tuleb siis lihtsalt tagasi hoida.
Rehvid sai ühe mõttetu mehe käest osta kes ei jagand ise ka midagi.
Hind oli ka sääne ,et ega saa õige sliciga võrrelda,aga paistab et tava rehviga ka mitte.
Rehvid sai ühe mõttetu mehe käest osta kes ei jagand ise ka midagi.
Hind oli ka sääne ,et ega saa õige sliciga võrrelda,aga paistab et tava rehviga ka mitte.
sierra on sportauto
Aga sa vii need slikid "kummid" sellele ärikale tagasi ja küsi ka pool raha tagasi!
*Ženja Fokin ütleb et Sierra on moes. Ja nii ongi!
tann15 kirjutas:Bomchik on lihtsalt kade
Kuidas koer külale, nõnda küla koeraletann15 kirjutas:Saad nüüd paremini magada?Bomsch kirjutas:Tundub, et Tann15 läheb ilma viinata. Saab ka korra elus kiire autoga sõita

Sierra Is

Olen rihma autosse unustanud

Taivo sõit. Parim ring siis 1:05,066
http://www.youtube.com/watch?v=zqNjp4x_aqo
sierra on sportauto
Käisin Raplas ECCTuning üritusel 4wd ja sain 2 koha (honda S2000 oli viimases voorus ikka kiirem)

sierra on sportauto