edm1a1 kirjutas:Kõvasti vaevad pead selle mootoriga, mis siis lõpuks jõulisajaks saab? Kangemad nukad, stroker, boost? Ootan huviga.

Ma ei hakka mingeid numbreid välja hõikama, esialgu tahan mootori normaalselt tööle saada. See kuu tulid ev14 440cc pihustid 6tk (compact) - topfeed cossule tundub täielik peavalu kuid pole võimatu. Turboka jaoks on vähe kuid turbot ei tule kohe, seega pean nendega hetkel hakkama saada, kahte head asja korraga ei saa. Vajadusel panen suurema cc-ga ev14-ed.
Kütusepumbad tulid Bosch 044 2tk, kütusepaak ATL D-cell (pole veel jõudnud, tehases polnud kohe olemas ja see nädal pidi Eestisse jõudma...pidi

) Nüüd tean miks mootor oli nii õline, tuli uus PCV klapp koos tihendiga, hunnik O-rõngaid, 044 pumba tagasivoolu klapid, AN ühendused jms. Kuna mõnele on probleemiks saanud läikivate osade pildistamine ja nende eksponeerimine, siis eraldi ei hakka asjadest pilte lisama.
Eelmine nädal pidin jupid CNC-sse saatma, lasin igaks juhuks 3D printeriga prototüübi välja printida (ei tulnud ka printeriga õige osa, mõõdust väljas, võiks pikalt ja laialt ka sellest kirjutada kuid printeri tehnikud andsid endast parima ja tegid jupi mis vastas minu poolt antud mõõtudele) ja oh üllatust, olin teinud väikse vea ning pean nüüd asjad ringi tegema.

Samas sain üsna hea hoiatava õppetunni, enne metallist voolimist tee plastikust

Tekib reaalne osa mida saab sobitada ja proovida, sest arvutis nokitsedes jäävad pahatihti asjad märkamata.