venib mõlematpidi, aga noh jäävad kortsud sisse või nii, et päris niihästi eiveni nagu vaja (noh nagu mulle oleks vaja, ehk veniks nagu õhupall).sierramen kirjutas:Sa enne ikka proovisid, kas nahk venima ikka annab? Kui nahk ikka mõlemat pidi venima annab, siis ei tohiks mingit probleemi tulla.
Ford Sierra 2,9 V6 143kw 89a projekt & 2,0atm 92a TamaR
Mõni uus pilt, vaja veel veits kokkupanna, auto nagu pmstl sõidab kui läbi juhtmete pedaalideni jalad mahuvad

Teiseltpoolt eiteinud pilti kuna stange tagant lääpas ja õiget kruvi ei leidnud tematarbeks (tglt leidsin juba tuhatoosist)

Ja laiendi ja kerevahel see hele riba on silikon mida vaja mahakiskuda, ajas teine välja ennast sealt :S
Ja stangeliistud vaja osta kh, et kui kunagi linna satun.
Uksepolstrid ja lagi kah pmstl valmis, ja armatuuri nahatasin kah ära, ülemiseosa, sai nagu sai ja otseloomulikult eimöödunud see ilma vahejuhtumiteta (sprei liim kukkus vasta armakat, väike kukkumine ja asi ´´plahvatas´´ ehk korraga lendas plägane liimijuga otse natatatud armatuurile, õnneks sain purgi kaugemale visatud ja kaltsu talle ümber ja prügikasti lennutatud, aga siiski oli armatuur, mina ja pool hoovi liimiga koos).
Keegi võiks pildid siia linkida, kui viitsimist, mul selle arvutiga copy image location võimalust pole

http://tamar.relibet.ee/thumbnails.php?album=23
kersti kirjutas:Ossaa... tõesti hea näeb välja su auto! Väga tubli.
Loodetavasti saab seda ka Saaremaal SC kokkutulekul näha?![]()
Ahjaa, tagumise numbrimärgi alla võiks veel panna selle mustast plastikust aluse.
Korraks mõtlesin isegi selle plastik aluse üle aga noh hetkel pole plaanis.
Saaremaale kohe kindlasti ei tule, esiteks pole õigeid lubasid ja teiseks on üks teine üritus samal nädalavahetusel, paraku

Eitähendagi aga see ärasaetud ribid on liiga tavaline (ei ütle kellegile pahasti aga pilte vaadates enamustel kel siinklubis uuem sierra on see cossu stiil seal) ja mul teistmoodi, las olla teistmoodiVisible kirjutas:Seda minagi.tarmo kirjutas:uuem kapott ei tähenda ju cossut, või tähendab?

Kusjuures kui nüüd üles tunnistada siis üks sinu autoga üsnagi üks ühele sarnane Sierra sõidab Haapsalus ka ringi. Täpselt selline punane, sama spoilaring ümber, katuseluuk ka, kapott ka samasugune jne. Ainus vahe on velg. ( ei ütle nüüd, et tee oma auto ümber vaid see oli selline kerge ääremärkus
)