Visible kirjutas:Nimelt kus on teie Sierral sooja mootoriga temperatuuri näidiku seier ? Nüüd uuel Sierral kõigub see kuskil N ja O vahel ja mulle endale tundub, et seda on vist nagu veidike palju.
Oli minulgi sedaaniga sama probleem.. panin uue temp anduri, ei läinud paremaks. Ostsin järgmise anduri: see aga ei mahtunud oma kohale, sest oli liiga suur (õigele mootorile, aga lihtsalt tootmispraak). Viisin anduri poodi tagasi, sain jälle uue vastu ning peale seda probleem lahenes.
Ühesõnaga, need andurid võivad juba uuena saastad olla.
No selge, jätan meelde, endal oli igatahes idee termostaadi kallale minna, et eks paistab, vaatab üle kas see töökorras ja siis kui asi ei lahene hakkan edasi uurima.
Tekkis jälle üks küsimus - kas keegi on Sierral survepesuriga uksepolstreid pesnud ? Et kuna see polster sellisest imelikust materjalist siis kas seda ei või juhtuda, et kui väga hullult neid leotan, et siis pärast kuivavad mingiteks kõverateks käkkideks ?
Visible kirjutas:Tekkis jälle üks küsimus - kas keegi on Sierral survepesuriga uksepolstreid pesnud ? Et kuna see polster sellisest imelikust materjalist siis kas seda ei või juhtuda, et kui väga hullult neid leotan, et siis pärast kuivavad mingiteks kõverateks käkkideks ?
Milleks riskida, polstrite pesuks on ju miskid salongipuhastusvahendid olemas, mis hästi toimivad.
Olen proovinud nendega ka aga tulemus eriti hea pole, jääb selline laiguline ja, kuna mingeid õliplekke ja muid igasuguseid raskesti maha tulevaid asju seal, siis mõtlesin, et nii oleks kõige parem seda pesta.
Visible kirjutas:Olen proovinud nendega ka aga tulemus eriti hea pole, jääb selline laiguline ja, kuna mingeid õliplekke ja muid igasuguseid raskesti maha tulevaid asju seal, siis mõtlesin, et nii oleks kõige parem seda pesta.
Õlipleki jaoks mine võta Würthist brake parts cleanerit ja ehk suruõhuga?
See brake parts cleaner tundub vist natukene jura selle riide jaoks. Viimases hädas muidugi võib proovida aga homme lähen ostan STP Tuff Stuff vahtu, mida paljud kiidavad ja proovin sellega.
Õli plekkide vastu riidel aitab väga hästi Valvoline-i Brake cleaner, olen ise järele proovinud, isegi oma riietelt olen õli plekkid ilusti välja saanud. !!!
soovitan.
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a