vaba teema, kuid jääme viisakaks

vaba teema, mula ja pläma...
Vasta
Tanel
sõltlane

Re: Kevad on käes ! ! !

Postitus Postitas Tanel »

Tarmo kirjutas:oota sa olid ju see kunn kes kõik teeb ise ja kellelegi midagi ei maksa
Kle langeta natukene oma ülbust,sa loe mu lause eel mõned korrad läbi ja siis m6tle natuke!'
Ei hakka mingit frakki ostma mida peab koheselt keevitama hakkama et jalad läbi põhja ei vajuks ja värvima et crap älja ei näeks väljast,ja sina Roomstraida hoia oma suu kinni,sa ei tea midagi minust ega mida ma osta jõuan!Ja eel enam t6estama ei pea ma mitte kellegile mitte midagi,mind eriti ei koti mis "Teie" siin arvate,kuna tarmo tahab must lahti saada siis saagu tema tahtmine,kunni osaline kiri siis mulle:
Tarmo kirjutas:kusjuures see oleks lausa hea kui sa meie foorumis ei figureeriks.
K6ik on jube targad ja osavad eesotsas tarmo ja kinqpool,olge omaette natukene aega,ma t6esti ei viitsi oma närvirakke siin teie peale raisata,head õhtut ässad.
visible,tundub et sa olid ainuke nendest tainastest kes aru sai et ei kaatse 7k euri mingi rappe peale raisata ja tahan selle eest korraliku autot,tehnika ja muu ei ole raske mulle,tööl päeast päea tegelen selliste utoopiliste masinatega millel mingid kahtlased vead millest soomlased jagu ei ole saand ja siiani olen kõik väga kiiresti korda saand aga värvimine ei ole minu meelis amet mida ma teha tahaksin,mitte et ma sellega hakkama ei saaks (Olen ehitusviimistlust omajagu koolis õppind) vaid see et ei viitsi seda ja ei taha!
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

mitmes kord see on kui tann15 lubab lahkuda :D vist ei tule enam kahe käe sõrmedest välja (enamus kordi kahjuks ei ole ta seda laiemale avalikusele öelnud) :D
Tanel
sõltlane

Tarmo kirjutas:mitmes kord see on kui tann15 lubab lahkuda :D vist ei tule enam kahe käe sõrmedest välja (enamus kordi kahjuks ei ole ta seda laiemale avalikusele öelnud) :D
Mine näpi natukene aega oma metalli pingitaga ehk tuleb mõistus koju,kui seal on midagi tulla :roll:
Mina ei saa lahkuda,mul nagu ei ole adminni ja muid võluri andeid nagu sul tarmo.
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Tarmo
Klubi juhatus

kuna ma ei viitsi tann15 postitusi enam lugeda, siis saadan talle hoiatuse (teadupärast on 3 hoiatust bänn) :lol: 8)
Tanel
sõltlane

Oii tarmo said sellega jällegi hakkama,küll sa oled ikka kõa mies,aga tundub et siiski naisoost :roll:
Tarmo kirjutas:The following is a warning which has been issued to you by an administrator or moderator of this site.
This is a warning regarding the following post made by you: http://www.sierraclub.ee/foorum/viewtop ... 423#p42423" onclick="window.open(this.href);return false; .
ah ära mölise nii palju :lol:
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Tarmo
Klubi juhatus

:lol: hale vend :lol:

ja muide kui sa inglise keelt ei oska siis ära kasuta seda
... speed limite!!!
:D
Tamm85
Klubi liige

Postitus Postitas Tamm85 »

Ma ei saa aru mis teil tann15 vastu on :?:

Koguaeg iresetakse ja hädaldatakse muud teha pole või on mingi kadeduse uss,et keegi midagi teha oskab :?:
Sierra 1.8 OHC 87
Sierra 1.8cvh->2.0 dohc 92
Sierra DOHC 91
Sierra DOHC 93
Tarmo
Klubi juhatus

tann15 vastu kadedus? :lol: nagu klassikud räägivad: "tule taevas appi"
kui ta nii lahe vend on siis miks ka teiste foorumite adminnid teda kiruvad, ja kõik inimesed kellega ma kokku puutunud olen ja kes on tema postitusi ning auto teemasi lugenud irvitavad vaikselt pihku.
...kade... :lol:
Tarmo
Klubi juhatus

aga tann15 klubi on ju täitsa olemas
teeks sellele nüüd natuke reklaami, kuid ei mäleta aadressi
Tanel
sõltlane

Tarmo,sa ise ilmselt aru ei saa kui taun SA oled,ise sa oled ju n6rk,k6ik korrad oled auto "remondimehe" juurde viind ja totaalselt Pe`se keeratud ja iga kord mingi jama,loogiline sul ju netis v6id ju tarku sõnu loopida aga praktikas oled sa nõrk ning ei oska.
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Tarmo
Klubi juhatus

su sõnavara ei suuda mind jällegi üllatada, ikka ja jälle see üks ja sama sõna - taun :lol:
kui sul nii väike sõnavara on siis ma ei tuleks teisi sõimama tauniks :D
paraku jah peab tunnistama et ma ei viitsi sita sees püherdada ja auto vastu on kah austus natuke suurem kui see et kuskil mülkas mootori remonti teeks, seega viskangi klotsi ja lasen ära teha, lihtne
Tanel
sõltlane

"viskad klotsi" metallipingitaga magades head palgad ilmselt,ja kust sa ajuhiiglane loed välja et olen mootori remonti teinud? njh ettekujutada on kah normaalne tegevus sinupuhul ju :lol:
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Tarmo
Klubi juhatus

su esimestes auto teemades maadlesid ju sita sees, võimalik et olid muud remondid, vabndan, sa ei paku mulle nii palju pinget et su elulugu meelde jätta :lol:
aga nüüd on su pidu jupiks ajaks läbi kuna leidsin su kolmanda kehtiva hoiatuse lõpuks ülesse
GTO
fanaatik
Kontakt:

Postitus Postitas GTO »

Kas pikk päev väsitab noored ära? :?
Tarmo
Klubi juhatus

kuule ei väsitanud, vaatamata sellele et täna jõin vähem kohvi kui tavaliselt ja tööd ei teinud kah vähem, tunnen end üllatavalt värskelt
aga eks osaliselt võin selles kindlasti tänada tann15, sest tänu temale sai paar kõhu täit naerda ja kõvasti muheleda
Vasta