Kle langeta natukene oma ülbust,sa loe mu lause eel mõned korrad läbi ja siis m6tle natuke!'Tarmo kirjutas:oota sa olid ju see kunn kes kõik teeb ise ja kellelegi midagi ei maksa
Ei hakka mingit frakki ostma mida peab koheselt keevitama hakkama et jalad läbi põhja ei vajuks ja värvima et crap älja ei näeks väljast,ja sina Roomstraida hoia oma suu kinni,sa ei tea midagi minust ega mida ma osta jõuan!Ja eel enam t6estama ei pea ma mitte kellegile mitte midagi,mind eriti ei koti mis "Teie" siin arvate,kuna tarmo tahab must lahti saada siis saagu tema tahtmine,kunni osaline kiri siis mulle:
K6ik on jube targad ja osavad eesotsas tarmo ja kinqpool,olge omaette natukene aega,ma t6esti ei viitsi oma närvirakke siin teie peale raisata,head õhtut ässad.Tarmo kirjutas:kusjuures see oleks lausa hea kui sa meie foorumis ei figureeriks.
visible,tundub et sa olid ainuke nendest tainastest kes aru sai et ei kaatse 7k euri mingi rappe peale raisata ja tahan selle eest korraliku autot,tehnika ja muu ei ole raske mulle,tööl päeast päea tegelen selliste utoopiliste masinatega millel mingid kahtlased vead millest soomlased jagu ei ole saand ja siiani olen kõik väga kiiresti korda saand aga värvimine ei ole minu meelis amet mida ma teha tahaksin,mitte et ma sellega hakkama ei saaks (Olen ehitusviimistlust omajagu koolis õppind) vaid see et ei viitsi seda ja ei taha!