Bengt kirjutas:Nii käisin siis seda sierra cosworthi vaatamas, pettumus kui suur: TÄIELIK ROIM! Kere roostes,tagaots kergelt avariiline, sisu detaile on spreytatud ning müüja jutu järgi ei pidand turbo töötama
Kere roostes jah, aga sellele panin silmad kinni, üks korralikumatest sisudest mis olla võib, istmed on v.heas korras, 3 sinist detaili mind ei ehmata, kui ma garazii riiulite peale vaatan. võib olla et turbo ei pidant töötama, aga ta ikka töötab, tõmme on ülikõva, endine 4.0 jaaguar meenutab jalgratast
se cossu pargib mu töökoha kõrval remonditöökoja ees.. nuuks nuuks kurb on mööda sõita küsisin juba viimati ülemuselt, et tahaks seda omale ametiautoks
ei tea kas tehakse esiots korda või miks ta seal on.
kui ma endale musta cossi ära võtsin, räägiti seal et sel valgel on mingi mootori viga, ja ta ei ole müüa, lihsalt mingi soomlase oma ajutiselt pargitud, mõne päeva pärast kuulutati seda auto24s, ei tea mis värk sellega on
nojah ma ei tea siis, kas ma olen kehva kuulmisega või ei viitsita kuulutust ümber muuta..eks ma hellan esmasp hommikul üle igaksjuhuks...varem pole nagunii mõtet.