minu arust te võiksite ükskõik mis ajal tulla
kasvõi homme,kolmapäeval või siis neljapäeval, mul juba lennuväljal ühes kohas rada kah sisse sõidetud , väga hea on(Y)
on keegi mängukonsoolide alal asjatundija?
nimelt mul x-box ei taha omatehtud dvd plaate mängida, ju siis on kivi puudu?
aga kus kes mismoodi selle kivikese paika paneks?
Piraatlus ja blaa-blaa on see. Börsis vahepeal oli kuulutused et teostame modifitseerimist jne aga hetkel kursis sellega pole, terved nö elektroonika remondid tegid selliseid töid. Arvan et külata elektroonika paranduspunkte, mõni ikka paneb selle kivikese ära.
Kui kunagi müümahakkad x-boxi siis ära kuulutusesse jumalaeest kirjuta et moditud on, muidu võivad seadusesilmad sind uksetaga tervitada.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Eile õhtul, kui võrust tulin, kottpime oli õhtul mingi 6 ajal.
Igatahes minuees liikles nissan primera või oli almera, asja point oli see et tüüp sõitis mingi 80nega, endal vilkusid AINULT ohutuled, st mitte ükski teine tuli eipõlenud. Sõitis tüüp keskmise joonejärgi ja aegajalt suht vingerdas kah.
Sellised on suhteliselt ohtlikud, veidiaega pärast seda kui ma temast möödasõitnud olin jooksis teepeale jänes, kes tulesid nähes kohe tagasipööras ennast muidugi.
Et siis selliseid tegelasi siis liigub, sõidab kellegi surnuks veel kuna nähtavust ju ohukatega pole. Proovige ise, tundejärgi peab sõitma siis.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Mul oli eile koju sõites umbes samasugune tunne, nagu sõidaks ilma tuledeta. Ilm oli lihtsalt selline, et peale 25km maanteesõitu olid tuled nii sopased, et isegi täistuledega eriti midagi ei näinud.
Õnneks kodutee tuttav