vaba teema, kuid jääme viisakaks
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: Sügis käes sügis käes lehti puudelt langeb ....
ai kurja, ma ei lugenud su viimast postitust, vaid laksisin sulle kohe ära. eks kui bännimiseks läheb siis pean meeles et üks on üleliia sul. Läbu teema on läbu teema
ÄÄ ole parem nii lahe ja otsi mulle telefoni number mis eelnevalt küsisin,tramaeiv6i,need kes oma kontaktid on andnud adminnile PEAVAD nägema teiste kontakte,mina andsin oma vajalikud numbrid juba tükk aega tagasi,aga mis krdi pärast ma seda teemat enam ei näeTarmo kirjutas:järgmine sel teemal postitaja saab jälle hoiatuse

Sama projektidega,ennem nägin enam ei näe,krdi ässamine siin nagu käib rsk,ja sina alarT,kui paide sattun ja sind näen siis tahaks suga pikemalt vestelda SIERRA TURVALISUSE nimel

Et pane heaga oma number siia sa memmekas...
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
tann on lõviks joond end

Ma olen täiesti kaine
Lihtsalt ajab keema yhe ebardi ila pidevalt

Lihtsalt ajab keema yhe ebardi ila pidevalt

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
-
- Klubi juhatus
kontaktide teema ei ole enam ammu aktuaalne
Ja lihtsalt kustutati ära jah?
Aga teine kysimus?
Aga teine kysimus?
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
-
- Klubi juhatus
projektid on nähtavad neile kellel endal on mingi huvitav projekt, või saavad häid nõuandeid/soodukaid orgunnida projektide läbi viimiseks.
Nüüd lähete Alarile külla? Näitate oma intligentsuse taset seal siis? Et jutuga ei suuda asja paika ajada vaid peab kohale minema nagu koopainimene?
Nüüd lähete Alarile külla? Näitate oma intligentsuse taset seal siis? Et jutuga ei suuda asja paika ajada vaid peab kohale minema nagu koopainimene?
Tundub küll nii, tea kas peab pesakurika valmis panemaTarmo kirjutas:projektid on nähtavad neile kellel endal on mingi huvitav projekt, või saavad häid nõuandeid/soodukaid orgunnida projektide läbi viimiseks.

Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Pane kasv6i kaks tykki valmis,no ja ma ei anna n6uandeid soodukaid
loll jutt,võta see krdima filter ykskord maha jubedalt pinda käib.

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
mulle hakkab ka selline munadega loopimine närvidel käima, tahate näha mõnda turvalist masinat!!!
AGA PALUN
ja ärge vinguge, nagu pada ja kattel oma vahel.
nagu eelnevalt olen öelnud, turvaliseks ei tee mitte tehnoloogia vaid tihend rooli ja istme vahel. tehnoloogia on mõledud blondiinidele ning ajukääbikutele, kes ei suuda enda sõitu turvaliseks teha.
AGA PALUN
nagu eelnevalt olen öelnud, turvaliseks ei tee mitte tehnoloogia vaid tihend rooli ja istme vahel. tehnoloogia on mõledud blondiinidele ning ajukääbikutele, kes ei suuda enda sõitu turvaliseks teha.
sry vigade pärast. klaver on -tsenseeritud- ja nuppud kanged nagu koolnud laibal.
Aga mis siis, kui sina sellele ajukääbikule ette jääd liikluses?kniht kirjutas:mulle hakkab ka selline munadega loopimine närvidel käima, tahate näha mõnda turvalist masinat!!!
AGA PALUN
Sinu näidatud videos sõidab auto 130-ga matsu.
Õnnitlused Sassule ja Alvarile!!!
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Kuule osta endale number suuremad trussikud, praegused ilmselgelt pigistavad mune, sest igas teemas on sinu hala, vingumine ja mingi olematu jama tõestamine. Foorumi lugemise isu kaob ära.AlarT kirjutas: Aga mis siis, kui sina sellele ajukääbikule ette jääd liikluses?
Sierra Is
Mina küsiks, mis sind aitab, kui selline jobu tuleb?
http://www.youtube.com/watch?v=FjCaVPnkcus&feature=" onclick="window.open(this.href);return false;
Umbes samasugune jobu sõitis mulle tööautole tagarattasse sisse ükskord, õnneks küll väiksema kiirusega.
Vastuse olen juba öelnud, millised autod aitavad.
http://www.youtube.com/watch?v=FjCaVPnkcus&feature=" onclick="window.open(this.href);return false;
Umbes samasugune jobu sõitis mulle tööautole tagarattasse sisse ükskord, õnneks küll väiksema kiirusega.
Vastuse olen juba öelnud, millised autod aitavad.
no siis lähed oma saatusele vastu kurat küll.millal see jama läbi saab?