Sepik, sa lihtsalt oled nii tähtis ikoon sierramaailmas, et sinust rääkides tunneb ka Tann ennast tähtsamana. No, et kui ma tunnen Sepikut, see tähendab, et ma ise olen ka suht tegija automaatselt
01:04.559 Siis uus Pruuni pärnu ringi rekord.Et siis 0,5 s tuli maha.Sai muuta ka esirataste kallet ,pikemad pehmemad tagavedrud,3,9 dif ja uued toyod.Masin tundus hästi juhitav ainult pidurdamisel kipub tagant libisema hakkama.
Eks see Audru kiire kurv on üks aerodunaamika näitaja ,eelmine aasta oli seal alajuhitav nüüd jälle ülejuhitav.
Juhtus siis selline asi et vana katkine toss andis järgi ja keeras piduri pedaalilt maha kaasi peale
ja siis oli muidugi minek.Natuke jõutsin veel asvaldil pidurdada aga rohu peal alla mäga ei olnud enam midagi teha.Sihuke loll viga ajab natuke närvi küll eiti veel siis kui esimeses voorus viimases kurvis sama viga oli ja siis veel aru ei saanud.
Kui keegi mootorit ei osta ostan uue kere.Mõtlesin korra ka mingi toruraami peale aga aega vähe.
Vahepeal sai inglismaalt floflex puksid osta millest kõlbasid ainult välimised stabika omad.Sisemised stabika omad jäid ka külge(enam-vähem.
Siis sai puksi Siimult need sisemised tellida aga ei suudetud ka täpseid teha kuigi andsin õõtsa kaasa ,aga ei viitsi jaurata ja oodata ning panin need liimiga alla.
Kurat paljude asjadega on nii et kontrolli ja aja näpuga järge.