Sierraclub kalender (vaja kalendri jaoks pilte sierradest)
Re: Sierraclub kalender
Hetkeseisuga maksmata:
Sigmar
Kersti
xr4
watsek.
Ootaks enne esmaspäeva ülekandeid, sest teisipäevaks saan kalendrid kätte, mis ühtlasi tõstatab uue teema!
Tallinna ümbruses elavad kalendritellijad võiks teisip Kristiinesse tulla, mängiks jõuluvana ja jagaks enamuse laiali.
Sigmar
Kersti
xr4
watsek.
Ootaks enne esmaspäeva ülekandeid, sest teisipäevaks saan kalendrid kätte, mis ühtlasi tõstatab uue teema!
Tallinna ümbruses elavad kalendritellijad võiks teisip Kristiinesse tulla, mängiks jõuluvana ja jagaks enamuse laiali.
0 esiveolist, 8 tagaveolist.
tehtud
Öelge keegi watsekule ka et ma ootaks 140.-
Hetkel siis lähen vaatan näidise üle. Haaran digika ka kaasa (igaks juhuks)

Hetkel siis lähen vaatan näidise üle. Haaran digika ka kaasa (igaks juhuks)

Topeltpost, aga märgiks ära, et kalender on väga ilus ja A3 formaadis. Kohe kui on laekunud watseki raha kannan üle ja esmaspäeval peaks siis kätte ehk juba saama.
Teisipäevaks siis salmid pähe ja läheb jagamiseks.
Teisipäevaks siis salmid pähe ja läheb jagamiseks.

Aga kas kaugemaltnurga meestele/naistele niiviisi saaks vastu tulla, et kui sulle postikulu lisaks üle kanda, siis paneksid posti kah. Paljalt kalendri pärast ei ole nagu mõtet spetsiaalselt teisipäeval kohale sõita.
Linna liigun aga miski järgmine nädalavahetus või siis jõulu ja uue aasta vahel.
Või liigub keegi äkki Järvamaa poole ja saab minu oma ka kaasa võtta?
Linna liigun aga miski järgmine nädalavahetus või siis jõulu ja uue aasta vahel.
Või liigub keegi äkki Järvamaa poole ja saab minu oma ka kaasa võtta?
Võimalik saata nii postiga kui ka lasta kellegil sulle ära tuua. IvoK peaks meile Järvamaa vahet liikuma et äkki saan kuidagi siis tema kätte selle toimetada ?
Ja kui Ivo viitsib, siis oleks tore.
Jah tõesti. Kui Ivo viitsib siis oleks väga hea
Naised küla peal rääkisid ,et ma pidin ka saama.
Ma muudkui ootasin PM-i. Aga nüüd on kantud.
Ma muudkui ootasin PM-i. Aga nüüd on kantud.
Kes oma kalendreid järvamaale tahavad saada need võiks PMi kaudu teada anda, siis tean mitu tükki ma Ivo kätte neid annan.
Saab! Homme päeval lähen toon ära ja õhtul siis Kristiines jagaks nad enamusele laiali.
Jõuluteemaliselt teeks siis 'pakkide' lunastamise traditsiooniliselt salmide vastu ka ?
Jõuluteemaliselt teeks siis 'pakkide' lunastamise traditsiooniliselt salmide vastu ka ?

Ma ei tea, kes homme Kristiinesse täpselt lähevad, ise ma kahjuks ei saa tulla nagu ikka.
Aga andke palun mu kalender kellegi sellise kätte, kes arvab, et mind mõnikord näeb või kellelt ma selle mugavalt kätte saaks (sassu näiteks või xr4)
Aitäh
Aga andke palun mu kalender kellegi sellise kätte, kes arvab, et mind mõnikord näeb või kellelt ma selle mugavalt kätte saaks (sassu näiteks või xr4)
Aitäh

Ma võin Kersti oma võtta küll, saab Keila ümber driftides kätte toimetada