vaba teema, kuid jääme viisakaks
Re: Jaa kas ongi talv käes juba ??? Tundub nii... Hetkel küll...
Kuidas Sierral aknapesu düüside soojendus tööle käib ? Ise avastasin, et kui mingi aeg on esiklaasi soojendus töödanud, siis nagu ärkasid düüsid ka ellu. Et kas need siis ühe lüliti all ?
-
- aktivist
Ma pakuks et enamustel käib see süütevötmest ja töötab 95-gaVisible kirjutas:Kuidas Sierral aknapesu düüside soojendus tööle käib ? Ise avastasin, et kui mingi aeg on esiklaasi soojendus töödanud, siis nagu ärkasid düüsid ka ellu. Et kas need siis ühe lüliti all ?
No enamus enamuseks aga mind huvitab praegu konkreetselt soojendusega düüside teema.
-
- aktivist
On sul düüsidel soendus? Pane tester külge ja vaata millise nupu alt vool sisse tuleb.
On. See on muidugi jah kindel lahendus aga kuna hetkel pole kuskilt testrit võtta, siis uuringi, et kas keegi oskab öelda.
-
- aktivist
Tehasest veeresid nad vist ilma soendusetta välja. Kui on hiljem lisatud siis üsna loogilini, et esiakna soendus lüliti.
Mu mersul lähevad soojaks siis, kui tagaklaasisoojendus sisse lülitada, peeglid lähevad ka sama nupu alt.Visible kirjutas:Kuidas Sierral aknapesu düüside soojendus tööle käib ? Ise avastasin, et kui mingi aeg on esiklaasi soojendus töödanud, siis nagu ärkasid düüsid ka ellu. Et kas need siis ühe lüliti all ?
Omega B-l sama systeem..
Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
peegel ja tagaaken lähevad mul nupust, kuid esiaknaga peab kasutama süütevõtit ja 95-e 

Antud autol on kindlasti tegu tehasest paigaldatud variandiga. Ma ei kujutagi hästi ette, kuidas seda süsteemi nii järelpaigaldada nagu see seal tehtud on. Enamus on kindlasti ilma soojenduseta välja veerenud aga, kuna sellel autol originaalis esiklaasi soojendus ka olnud, siis ehk on see juba tehasest mõeldud külmemate kohtade jaoks.kalevipoeg kirjutas:Tehasest veeresid nad vist ilma soendusetta välja. Kui on hiljem lisatud siis üsna loogilini, et esiakna soendus lüliti.

Lumi sajab juba ähvardavalt! selline tunne on täna et se ei lõppegi ära! lund on mõne tunniga maha sadanud saaremaal oma 30 cm! ennem oli tuul mis tegi hangesid aga enam pole sedagi! nüüd lihtsalt langeb alla!
Ford Sierra 2.0 karpa 3 ukseline mk2
Tallinnas stabiilne libedus, ei saja midagi. 

0 esiveolist, 8 tagaveolist.
Vaatasin hommikul termomeetrit(-18) ja otsustasin, et jätan vanakese maja ette puhkama ja sõidan hoopis bussiga tööle. Mitte et masin käivituda ei tahaks, aga arvestades seda, et tööle on täpselt nii pikk maa, et salong veel eriti soojaks ei jõua minna, siis ei ole mõtet vanakest piinata kah. Libedat teed niikuinii linnavahel eriti ei ole 

Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Ma küll sõitsin oma autoga täna, aga Priit, mul hakkab oma autost selle külmaga samamoodi kahju, sõitsin küll pikemalt, aga ikkagi külm teeb omajagu kurja autole sõites, eks seistes kah, aga sõites hullem.
Vahepeal, peab muidugi sõitma, muidu on seismine hullem.
Tahaks ka lund rohkem natsa:)
midagi meil ka siin vaikselt sajab, aga vähevõitu.
Vahepeal, peab muidugi sõitma, muidu on seismine hullem.
Tahaks ka lund rohkem natsa:)
midagi meil ka siin vaikselt sajab, aga vähevõitu.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
minu sierra-d ja probe puhkavad talveunes, talveks kärutamiseks sai 98a omega soetatud, muidugi nahk sisu on talveks eriti tervislik, õnneks on pepugrill ka, ehk elame üle selle talve.
täna pesin sierra puhtaks ka nii et talveks jääb seisam.

täna pesin sierra puhtaks ka nii et talveks jääb seisam.

Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a