6htul lähen toon plokisoojenduse ära...
contact kirjutas:10w-40 peaks olema poolsünt ja aastaringseks kasutamiseks. toimiv veel -30 C° ja -39 C° peaks ta alles tahkeks minema.
ma ise sõidan ka 10w-40'ga ja kakspäeva seisis auto väljas ja õli voolas ilusti välja kui korgi karterist välja kruttisin, et uurida õli seisukorda. arvasin ka, et õli paks aga ei piisavalt vedel, et voolata ning määrida.
contact kirjutas:10w-40 peaks olema poolsünt ja aastaringseks kasutamiseks. toimiv veel -30 C° ja -39 C° peaks ta alles tahkeks minema.
ma ise sõidan ka 10w-40'ga ja kakspäeva seisis auto väljas ja õli voolas ilusti välja kui korgi karterist välja kruttisin, et uurida õli seisukorda. arvasin ka, et õli paks aga ei piisavalt vedel, et voolata ning määrida.
AlarT kirjutas: Mingit sellist vastust ma ootasingi, paljud arvavad nii nagu sina, aga te kõik eksite väga rängalt.
Nimelt, 10w40, näitab õli viskoossust, see ei näita kas tegemist on sünteetilise või mineraalõliga.
10w40 on olemas nii mineraali, kui poolünsteetilist, minul on mineraal.
mul läksid mondeol mõlemad korraga läbiTarmo kirjutas:krt mul palju keerulisem mure, mondeol läks lähitule pirn läbi