vaba teema, kuid jääme viisakaks
Re: Jaa kas ongi talv käes juba ??? Tundub nii... Hetkel küll...
mul töökaaslased küsisid, et kas sul on kummid kallimad kui sierra, imestades korraliku mustrit, ning tulin just ülemiseste parkla libedasõitu tunnist 

Millise sierraga seal ülemiste vahel libised?Henn kirjutas:mul töökaaslased küsisid, et kas sul on kummid kallimad kui sierra, imestades korraliku mustrit, ning tulin just ülemiseste parkla libedasõitu tunnist
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
mis mul asja probleemide hulka liigutas oli see et mondeol peab iluvõre ja tule eest võtma pirni vahetuseks. kartsin et äkki plastik sellise külmaga rabe ja murduvad mingid kõrvakesed ära, kuid ei juhtunud õnneks midagi.Tehnic kirjutas:mul läksid mondeol mõlemad korraga läbiTarmo kirjutas:krt mul palju keerulisem mure, mondeol läks lähitule pirn läbinimelt otsustas genekas et on vaja anda ergutust akule korraks ja vist tegi väikese valearvestuse
enda omagasuusabaas kirjutas:
Millise sierraga seal ülemiste vahel libised?

mk3 ja mk4 mondeol peab jah tule eest ära võtma et saaks lampe vahetada, mk4 mondeo veidi raskem, tuled tulevad teatud ühes asendis eest ära.Tarmo kirjutas:mis mul asja probleemide hulka liigutas oli see et mondeol peab iluvõre ja tule eest võtma pirni vahetuseks. kartsin et äkki plastik sellise külmaga rabe ja murduvad mingid kõrvakesed ära, kuid ei juhtunud õnneks midagi.Tehnic kirjutas:mul läksid mondeol mõlemad korraga läbiTarmo kirjutas:krt mul palju keerulisem mure, mondeol läks lähitule pirn läbinimelt otsustas genekas et on vaja anda ergutust akule korraks ja vist tegi väikese valearvestuse

Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sellesmõttes hea on vahetada. Eipea mingi ulmet tekitama ja kuskil käega urgitsema. Esivõre eest ära kiirelt ja kisud vardad välja ja tuli käes.
Mingil renool pidi pool autot ära lammutama et ligi pääseks...
Mingil renool pidi pool autot ära lammutama et ligi pääseks...
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Näiteks, mina ei saa aru inimestest kes arvavad, et odaval autol peavad kaunad rehvid olema.Henn kirjutas:mul töökaaslased küsisid, et kas sul on kummid kallimad kui sierra, imestades korraliku mustrit, ning tulin just ülemiseste parkla libedasõitu tunnist
Ohutult on vaja liigelda ju kõigi autodega, makstu ta või 0 kr.
Mina leian, et rehv olgu korralik, ükskõik mis auto sul on, mina enam pasteldega ei sõida, ostan nüüdsest talveks ikka uued rehvid, kasvõi uued protid, vähemalt on muster uus, muster on see mis haakub.

Ma arvestasin, et kui ma ostaksin Nokian Hakkapeliitta 7-d omale alla 6600kr pluss rehvivahetus, siis läheks miski 6900-7000kr, sierra maksis mul 7000kr, et sama palju siis maksaks selline lugu.
Kuid ei pea seda probleemid, aga otsustasin siiski mitte niipalju raha kulutada, rehvidele pole ka teist nagu õieti

tea, kas väga kalli rehviga peab kartma, et varastatakse sierra või selle veljed alt ära koos rehvidega.
Samas, mul sierral 13" ja 14", neid võibolla väga ei taheta, 14" ehk veel, aga 13" vist suht ebapopulaarne varaste seas, mulle tundub.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
AlarT sa päris normaalne ikka ei ole,miks keegi peaks paari kilosele sierrale mingid 5k rehvid alla ostma,et see viimane libe ära kaoks
kui ei taha et libe ei ole siis panen piigid alla.

kui ei taha et libe ei ole siis panen piigid alla.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
ega need 5kilosed kummid ka seda libetad ära ei kaota, endal on mingid nokia rehvid, ei ole sprotid peavad ning libisevad väga hästi.
Henn, kas sul on uhiuued nokiani rehvid, mis on korralikult sisse sõidetud ja millel on kõik naelad alles ja terved?
kui sul on all mingid kasutatud nokianid, siis pole mõtet rääkidagi pidamisest, üldse mõiste mingid nokianid nüüd küll midagi ei tähenda.
Loomulikult libe ära ei kao, aga rehvil ja rehvil on ikka üüratu vahe.
Kui tahta head pidamist, siis üle 4 aasta ei soovita sõita ühe rehviga, isegi hea mustrijäärgi ja naeltejäägi korral.
Sest, iga aasta vananeb rehvi muster, muutub selle tagajärjel kõvemaks jne, selle tulemusel, aga väheneb ka haakuvus.
Hädapärast kannatab ka 6 aastat sõita, aga üle selle küll ei soovita, kui inimeludest hoolite.
tann15-le ütlen, et sul vist endal pole kõik korras, esiteks mu sierra maksis 7000kr, teiseks ohutuse arvelt ei tingita.
Piigid ei ole lubatud liikluses ja piigid lumes ei haaku.
Mis tähtsust see auto hind omab, kindlustust pead talle tegema nagu igale autole, bensiini ostad ka sedasama sisse, mis ostab lexuse mees, bensiiniraha ületab ka auto hinna kordades.
Rehvid on autokulu nagu bensiingi, miks peaks selle arvelt koonerdama ja sõitma näiteks kehva bensiiniga, mis auto mootorit rikub, rehvide puhul siis riskid eluga.
Kui sulle jookseb metskits ette või mõni jobu keerab peateele ette, siis tänad ennast, et need rehvid omale ostsid, mitte ei sõida mingite paarisaja krooniste kasutatud pasteldega.
Olen tundndud, mida tähendab "mingi rehv" ja mida tähendab Korralik rehv, vahe on ikka üüratu, peale seda ei taha enam sõita "mingite rehvidega", vaid tahan sõita Rehvidega.
Mõistusega tuleb loomulikult sõita, aga tänapäeva kiirused maanteedel on niivõrd suured, et vene aja moodi enam sileda suverehviga teedel vaiksest töristada ei saa, sulle tekib taha kolonn karja vihaste autojuhtidega.
Olin eile väga rahul(ja olen siiani väga rahul), et ostsin korralikud rehvid alla oma autole, väga hea oli sõita.
Huvitav, kas siis vanale autole ei tohigi enam uusi rehve osta? Mõne mõttemaailm on ikka veider küll.
Äkki ostaks vanale autole siis vana bensiini ka?
Uued protirehvid saab väga odavalt kätte umbes 600kr tükk naeltega, pidamist on küllaga nii selle raha kui vajaduste kohta.
Mulle ei meeldi eriti olukorrad, kus autol läheb külg ette, lasen gaasi tagasi sobiva asendi peale ja keeran rooli vastu libisemisele ning auto ei kuuletu, kuna pastlad rehvid on all ja nii auto lähebki oma teed.
Ma olin aastaid sõitnud pastlate rehvidega, kui sain tunda kui lihtne on korralike rehvidega sõita ja ka külg ees sõita, olin tõsises hämmingus ja teadsin kohe, et pasteldega ma enam ei sõida.
Pole just eriti meeldiv, kui ma keeran libedaga rooli ja auto läheb lihtsalt otse, kuna rehvidel puudub igasugune haakuvus, seda isegi tagaveolise sierra puhul.
kui sul on all mingid kasutatud nokianid, siis pole mõtet rääkidagi pidamisest, üldse mõiste mingid nokianid nüüd küll midagi ei tähenda.
Loomulikult libe ära ei kao, aga rehvil ja rehvil on ikka üüratu vahe.
Kui tahta head pidamist, siis üle 4 aasta ei soovita sõita ühe rehviga, isegi hea mustrijäärgi ja naeltejäägi korral.
Sest, iga aasta vananeb rehvi muster, muutub selle tagajärjel kõvemaks jne, selle tulemusel, aga väheneb ka haakuvus.
Hädapärast kannatab ka 6 aastat sõita, aga üle selle küll ei soovita, kui inimeludest hoolite.
tann15-le ütlen, et sul vist endal pole kõik korras, esiteks mu sierra maksis 7000kr, teiseks ohutuse arvelt ei tingita.
Piigid ei ole lubatud liikluses ja piigid lumes ei haaku.
Mis tähtsust see auto hind omab, kindlustust pead talle tegema nagu igale autole, bensiini ostad ka sedasama sisse, mis ostab lexuse mees, bensiiniraha ületab ka auto hinna kordades.
Rehvid on autokulu nagu bensiingi, miks peaks selle arvelt koonerdama ja sõitma näiteks kehva bensiiniga, mis auto mootorit rikub, rehvide puhul siis riskid eluga.
Kui sulle jookseb metskits ette või mõni jobu keerab peateele ette, siis tänad ennast, et need rehvid omale ostsid, mitte ei sõida mingite paarisaja krooniste kasutatud pasteldega.
Olen tundndud, mida tähendab "mingi rehv" ja mida tähendab Korralik rehv, vahe on ikka üüratu, peale seda ei taha enam sõita "mingite rehvidega", vaid tahan sõita Rehvidega.
Mõistusega tuleb loomulikult sõita, aga tänapäeva kiirused maanteedel on niivõrd suured, et vene aja moodi enam sileda suverehviga teedel vaiksest töristada ei saa, sulle tekib taha kolonn karja vihaste autojuhtidega.
Olin eile väga rahul(ja olen siiani väga rahul), et ostsin korralikud rehvid alla oma autole, väga hea oli sõita.
Huvitav, kas siis vanale autole ei tohigi enam uusi rehve osta? Mõne mõttemaailm on ikka veider küll.
Äkki ostaks vanale autole siis vana bensiini ka?
Uued protirehvid saab väga odavalt kätte umbes 600kr tükk naeltega, pidamist on küllaga nii selle raha kui vajaduste kohta.
Mulle ei meeldi eriti olukorrad, kus autol läheb külg ette, lasen gaasi tagasi sobiva asendi peale ja keeran rooli vastu libisemisele ning auto ei kuuletu, kuna pastlad rehvid on all ja nii auto lähebki oma teed.
Ma olin aastaid sõitnud pastlate rehvidega, kui sain tunda kui lihtne on korralike rehvidega sõita ja ka külg ees sõita, olin tõsises hämmingus ja teadsin kohe, et pasteldega ma enam ei sõida.
Pole just eriti meeldiv, kui ma keeran libedaga rooli ja auto läheb lihtsalt otse, kuna rehvidel puudub igasugune haakuvus, seda isegi tagaveolise sierra puhul.
ei ole uued kummid mingi 2hooaeg jookseb, naelad kadusid juba eelminehooaeg, pidavust on täpselt niikaua kui tahomeetri peal seier jookseb üle 2700p/min . maksin mingi 1kilo ringi peale
ise olen rahul ning sierra on rahul.

minu mondeol küll pole vaja tulesid ära kiskuda...IvoK kirjutas:mk3 ja mk4 mondeol peab jah tule eest ära võtma et saaks lampe vahetada, mk4 mondeo veidi raskem, tuled tulevad teatud ühes asendis eest ära.
XR4 2.9i
Sul on vanem Mondeo kah.
Jutt käib 01-07a mondeost (vist olid need tootmisaastad)
Jutt käib 01-07a mondeost (vist olid need tootmisaastad)
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Vot Henn, siis ei saagi sa pidamist oodata oma rehvidelt.
Aga ole hea vaata oma rehvide peale ja ütle mis mudelid nokianid sul on, mis hakkapeliittad, neil number ka järel.
Võiksid ka ära mainida, mitu mm on mustrit alles, kui miski 4mm, siis moos on juba läinud.
Aga ole hea vaata oma rehvide peale ja ütle mis mudelid nokianid sul on, mis hakkapeliittad, neil number ka järel.
Võiksid ka ära mainida, mitu mm on mustrit alles, kui miski 4mm, siis moos on juba läinud.
hakkapeliittad 2 on ning muster on täpselt samasügav kui ostes, see et pidamine ära kaob pole kummitest vaid autost 
ning muster on sellepärast heaskorras, sest ma puhta asfalti peal ei viitsi kangutama hakkada

ning muster on sellepärast heaskorras, sest ma puhta asfalti peal ei viitsi kangutama hakkada