vaba teema, kuid jääme viisakaks
Re: Jaa kas ongi talv käes juba ??? Tundub nii... Hetkel küll...
ma küsisin mitu mm mustrit on.
uuena on nokian Hakkapeliita 2 päris kõva rehv.
uuena on nokian Hakkapeliita 2 päris kõva rehv.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Ma rehvi teemale vahelduseks arendaks jälle korra oma tumeda lae ideed.
Kuna nüüd on kindel, et tumedaid halle A piilari plastkatteid on tehtud, siis tekkis küsimus, et kas ka B piilarite ülemisi ja C piilarite katteid on tumedamaid halle tehtud ?
( vastaku ainult need, kes küsimusele vastust teavad, need "värvi spreiga üle" vastuseid pole vaja, nii geniaalse lahenduse peale suudan ma ise ka ilma kõrvalise abita tulla )
Kuna nüüd on kindel, et tumedaid halle A piilari plastkatteid on tehtud, siis tekkis küsimus, et kas ka B piilarite ülemisi ja C piilarite katteid on tumedamaid halle tehtud ?
( vastaku ainult need, kes küsimusele vastust teavad, need "värvi spreiga üle" vastuseid pole vaja, nii geniaalse lahenduse peale suudan ma ise ka ilma kõrvalise abita tulla )
Visible kirjutas:Ma rehvi teemale vahelduseks arendaks jälle korra oma tumeda lae ideed.
Krt ma olen ka neid päris tumedaid otsinud, aga endal on A piilarid olemas, tumedad, aga need ei istunud minu mk3 valgete A piilarite asemele, kruvi kinnitused vist ei klappinud.
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
mk1-le tehti tumedaid..
Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Ja teoreetiliselt peaks need ju MK2 ka istuma ? Nii, et kui kellegil üle siis võib kohe pakkuda ! 

mk1-l on alumine osa kitsam ja 1 kruviauk rohke.. ma olen juba proovind neid panna mk2-le..
Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Mis asju sa nyyd m6tled?Visible kirjutas:Ma rehvi teemale vahelduseks arendaks jälle korra oma tumeda lae ideed.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
illustratiivne pilt jah. saaks lasta teha. endale vist lasen suvel/kevadel teha, kui peaks siis ikka sierra alles olema.Visible kirjutas:Kui sa nüüd loeksid tähelepanelikult Kupsi juttu, siis seal selgelt kirjas, et saab teha täpselt mõõtude järgi ehk siis istuvad küll täpselt paika.kaabakas kirjutas:Päris korralikud asjad tunduvad olevat! kas matid istuvad paika nagu naad peavad?
See pilt oli lihtsalt illustratiivne, sellest said ikka aru ?
kups (ättt) mbgrupp. ee
56 158 990
56 158 990
Re: Päkapikud luuravad ja verivorstid kärssavad ...
Häid pühi noored ja vanad, kuked ja kanad!

Aitäh, minu poolt ka häid pühi kõigile, lasin täna sierraga vastlaliugu ka, lasin lasin, lasen veel
. külg ees

Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Rahulike ja häid jõule klubilistele !!! 

Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Kõige ilusamaid jõulupühi ka minupoolt! 

0 esiveolist, 8 tagaveolist.
Häid jõule !!!
Sierra 1.8 OHC 87
Sierra 1.8cvh->2.0 dohc 92
Sierra DOHC 91
Sierra DOHC 93
Sierra 1.8cvh->2.0 dohc 92
Sierra DOHC 91
Sierra DOHC 93
-
- kasutaja
Häid jõule Sierrarahvas!