vaba teema, kuid jääme viisakaks
Re: Ilusaid saabuvaid vastlaid!!!
mhh?
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
tänud teilegi:D õnne sullegi tagantjärgi:D 20 jaanuar alustasin joomist ja eile saj lõpp tehtud sellele asjale:Dlegendaarne666 kirjutas:Tänud õnnesoovide eest ja kaabakale soovin ka ise õnne!
Ford Sierra 2.0 karpa 3 ukseline mk2
ei saa nagu kohe üldse aru mida te leiate seal maratoni joomises??? joote eestit esimeseks?kaabakas kirjutas:tänud teilegi:D õnne sullegi tagantjärgi:D 20 jaanuar alustasin joomist ja eile saj lõpp tehtud sellele asjale:Dlegendaarne666 kirjutas:Tänud õnnesoovide eest ja kaabakale soovin ka ise õnne!
Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Eks meil üritatakse jah eestit esimeseks juua.
Tegelikult ma ei arva, et need ise tehtud piigid nii kehvad on, sellel mis puruks läks oli midagi viga, ta ise ütles et seda arvaski.
Kuid ta sõitis mitu head ringi nende piikidega ja pidamine oli super.
Sain plokisoojenduse kätte just, miski päev ajan garaazi ja panen peale ka, lähipäevil loodetavasti.
Juhtme pean sinna ikka jah ise aretama, aga õnneks on sel Calixil mõnusad klemmid, kuhu saab ise lihtsalt midagi otsa aretada, mul korralikud klemmid peaks olemas olema, mis sinna otsa sobivad.
Polegi vaja eraldi pistikut osta ega juhet:)
Tegelikult ma ei arva, et need ise tehtud piigid nii kehvad on, sellel mis puruks läks oli midagi viga, ta ise ütles et seda arvaski.
Kuid ta sõitis mitu head ringi nende piikidega ja pidamine oli super.
Sain plokisoojenduse kätte just, miski päev ajan garaazi ja panen peale ka, lähipäevil loodetavasti.
Juhtme pean sinna ikka jah ise aretama, aga õnneks on sel Calixil mõnusad klemmid, kuhu saab ise lihtsalt midagi otsa aretada, mul korralikud klemmid peaks olemas olema, mis sinna otsa sobivad.
Polegi vaja eraldi pistikut osta ega juhet:)
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.

Sassu, sina või ?

Ei ole Sassu, ühel tuttaval oli volvo remondis ja siis sõitis sierraga
nüüd volvo terve ja sierra remondis

nüüd volvo terve ja sierra remondis
Üldiselt on nii, et külmast on kopp ees. Ei, talve vastu ei ole mul midagi, vastupidi. Vahel võiks ka krõbedamaid ilmu olla, et kasvõi suusamehed saaksid erinevaid määrdeid proovida vms. Aga praegusele pidevale pakasele võiks küll juba lõpp tulla. Maal ei saa muud teha, kui puid tassida, kütta ja veetorusid lahti kuumutada. Sierral on tagaamordid jääs ja moodsam diiselpill ei soostu üldse käima minema. Krt, sellise ilmaga ei kipu isegi kõrtsi poole... 

Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
janu ka juba jäässe läinud?Priit kirjutas: Krt, sellise ilmaga ei kipu isegi kõrtsi poole...
€-contact
tuleb kodus ise samagonni ajama hakkata..mul käib ligi 60L,ei pea kõrtsus käimagi 

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
minu moodne pill käivitub, mitte just nii nagu loodaks aga käivitub
nipp selles et algul lasen mingi 30 sek eelsüüdet, siis uuesti kümme ning käivitus. algul teeb suurt mürinat nagu käiks, kuid see on petlik, niikui võtme lahti lased sureb välja, siis saab tükk aega käiata enne kui tööle läheb. Kuid kui võtit lahti ei lase ja käiata edasi kuni tuleb see õige hääl, natuke ühtlasem, siis jääb ilusti tööle
nipp selles et algul lasen mingi 30 sek eelsüüdet, siis uuesti kümme ning käivitus. algul teeb suurt mürinat nagu käiks, kuid see on petlik, niikui võtme lahti lased sureb välja, siis saab tükk aega käiata enne kui tööle läheb. Kuid kui võtit lahti ei lase ja käiata edasi kuni tuleb see õige hääl, natuke ühtlasem, siis jääb ilusti tööle
kas juhtmed on kõik korralikult, anduritel ja pistikutel? mõni ots puudulik ei ole, et infot kätte ei saa?
kas sooja mootori puhul ka sama jama?
kas sooja mootori puhul ka sama jama?
€-contact
-
- Klubi juhatus
kui sa nüüd minu viimast postitust mõtled, siis soojaga on kõik titimiti
jeah!Tarmo kirjutas:kui sa nüüd minu viimast postitust mõtled, siis soojaga on kõik titimiti
aga kas ka õhud ja asjad(küte) jooksevad korralikult peale?
mul oli ka selline asi nagu mäletad... külmalt käima ei saanud. õhuklap ei toiminud kuna poldki võimalik sest motojuhtmestikus oli kala sees ja klemm ei and voolu edasi. võta tester pihku ja tee üks otsa rally.
kui küte ja asjad tunuvad korras olema. siis käi mootori juhtmed üle.
võimalik on ka veel see, et kui vana asi seisab mõnda aega, siis võib ta lihtsalt kinni olla. ei pääse kergelt liikuma. mõned kalpid, mida sa ei vahetanud või ei puhastanud. mustusega kinni kiilunud või on roosteuss end näidanud.
enne ju toimis normaalselt, kui sa selle laiali võtsid?
Viimati muutis contact, 28 Jaan 2010, 01:50, muudetud 1 kord kokku.
€-contact
-
- Klubi juhatus
antud juhul räägime me priiduga mk3 mondeo diislitest
küünlad korras? 1 aasta tagant v 10 000km anti küünlale?? ja siis vahetus
kas külma ilma puhul, mitte ei lisatud väike tilk bensiini, et kergemini ringi tõmbaks?
kas külma ilma puhul, mitte ei lisatud väike tilk bensiini, et kergemini ringi tõmbaks?
€-contact