skyline boy kirjutas:haha loll küsimus aga.. Palju kannatavad sierra ohc mootori kolbid?või kas 2,8l ja 2,9l on samad kolbid?
Mismõttes palju kannatavad=? oleneb mida tahad nendega teha...
ju surveastet mõtles. et kui lisada turbo või kui lihvada kaant. ehk kui kõva paugu välja kannatab
tahaks turbot peale aretada ... aga ei tea kas saab hakkama tahtmine on kui org kolbid peale jätta siis saab ju ikka väikese turbo panna mingi TD turbo.
skyline boy kirjutas:haha loll küsimus aga.. Palju kannatavad sierra ohc mootori kolbid?või kas 2,8l ja 2,9l on samad kolbid?
Mismõttes palju kannatavad=? oleneb mida tahad nendega teha...
ju surveastet mõtles. et kui lisada turbo või kui lihvada kaant. ehk kui kõva paugu välja kannatab
tahaks turbot peale aretada ... aga ei tea kas saab hakkama tahtmine on kui org kolbid peale jätta siis saab ju ikka väikese turbo panna mingi TD turbo.
tarmo kirjutas:tegelikult ei loe see et ta diisli turbo on, küll aga loeb mitme bariga sõitma hakkad
loeb küll mis mootori turbo on. disla turbo on projekteeritud töötama madalamatel pööretel...ntx 1,8 td mootori turbs ei kesta kaua 2 lidrasel bensiini mootoril. väljalaske gaaside kiirused on ottomootoril ja diislil erinevad.
parim valik oleks siiski bensiinikale mõeldud turbod.
usu mind, mul oli selle teema peale 12-ndal exam
Viimati muutis TOm, 14 Jaan 2007, 13:40, muudetud 2 korda kokku.
KRANTS kirjutas:
miks sa küsid: "paljuga?" pigem küsi: "Millega sa samadel kiirustel maanteel sõidad?"
Te keksite siin madalate autodega, ohh kui äge
mina läksin eile kaubikuga hommikul suure tuulega (kell 7AM hakkasin liikuma) mingi 45minutit Mõigust Kabalasse (Imaverest mingi 15-20km Viljandi poole) kiirus oli enamus ajast 130km...
Mingi teise kaubikutüübiga ajasime võidu- mõlemal lällarid peal, ning kiirelt sihtpunktis kusjuures teine kaubikumees oli ametilt veel politsei
aga vabal ajal on nad inimesed nagu meiegi
kas ma sain õieti aru, et sul alles juunis tiksub täis "rohelise" e. algaja aeg? scorpa foorumist nii sain aru (sinu post oli tehtud eile enne kella 9-t)
TOm kirjutas:kas ma sain õieti aru, et sul alles juunis tiksub täis "rohelise" e. algaja aeg? scorpa foorumist nii sain aru (sinu post oli tehtud eile enne kella 9-t)
TOm kirjutas:nonii inimesed...algaja lendab kaubikuga tugeva tuule käes 130-ga...mida ohtlikumat veel tahta
ise oled algaja;) vastupidiselt sinule olen ma viimase poole aastaga iga päev keskmiselt 10 tundi ratastel
kogemused tulevad sõites, mitte lube kapi peal hoides
erinevalt sinust on mul load juba viimsed 5 aastat rahakotis
see, et 10 tundi roolis oled ei anna küll mingeid fakiiri tasemel sõiduoskusi..ära hinda end üle