Gps autosse ja reset max speed peale. Mul täica olemas muidu gpshulleq kirjutas:aga kas kellelgi on radarit või midagi sellist , et kiirusi raja lõpus mõõta ?
Palju oled Sina...
Transit 2000a duratorq 2,4 motoga läheb kah seal 155 välja. Kusjuures kaubiku kohta mega öko. Tühjalt 9 sajale ja täislastis kui seal 1.5tonni pealon siis max 11. Käruga 12. Keskmieslt 10.KRANTS kirjutas:ma sain tööautoga (Beugeot (Z) Boxer) tallinn-narva uuel maanteel 160km/h kätte. rohkem enam ise ei julgenud kaubikuga vajutada![]()
![]()
aga pööretepiiraja ette veel ei tulnud![]()
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
no see aasta vast enam ei jõua "sierraclub max speed" üritust teha? no tegelikult jõuaks, kuid siis peaks lähiajal ära tegema selle, kuid ma arvan et siis ei ole tulijaid eriti...sierramen kirjutas:Kui mingi konkreetne värk on, siis väike võimalus on mul radar hankida.hulleq kirjutas:aga kas kellelgi on radarit või midagi sellist , et kiirusi raja lõpus mõõta ?
Ise arvan, et jätaks selle kevadesse kui ilmad soojemad ja teed kuivemad. Sellist üritust oleks hea teha kuiva asfaldiga. Talvel veel pisut aega kõigil autod kiiremaks ja paremaks ehitadaerki kirjutas:no see aasta vast enam ei jõua "sierraclub max speed" üritust teha? no tegelikult jõuaks, kuid siis peaks lähiajal ära tegema selle, kuid ma arvan et siis ei ole tulijaid eriti...

mu pezoo'l on 2.2 mootortamar kirjutas:Transit 2000a duratorq 2,4 motoga läheb kah seal 155 välja. Kusjuures kaubiku kohta mega öko. Tühjalt 9 sajale ja täislastis kui seal 1.5tonni pealon siis max 11. Käruga 12. Keskmieslt 10.KRANTS kirjutas:ma sain tööautoga (Beugeot (Z) Boxer) tallinn-narva uuel maanteel 160km/h kätte. rohkem enam ise ei julgenud kaubikuga vajutada![]()
![]()
aga pööretepiiraja ette veel ei tulnud![]()

-
- kasutaja
schizophrenic kirjutas:päris julge poiss peaks mainimatamar kirjutas:200km/h ja siis sai lennuväli otsa . . .
Selline tulemus oli mingi 4-5 aastat tagasi.
Palju jookseks nüüd eioska kahjuks öelda, pole testinud aga küll jõuab.
hetkel oled 16 ja 4-5 aastat tagasi st sa olid 11 ja autoga sõites 200 km/h on julge tegu
ELU TARK OLED !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Loe autoteemat siis taipad et auto oli ennem minuisakäes, aasta minukäes.
Mina eisõitnud isa sõitis...
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
-
- kasutaja
hmtamar kirjutas:schizophrenic kirjutas:päris julge poiss peaks mainimatamar kirjutas:200km/h ja siis sai lennuväli otsa . . .
Selline tulemus oli mingi 4-5 aastat tagasi.
Palju jookseks nüüd eioska kahjuks öelda, pole testinud aga küll jõuab.
hetkel oled 16 ja 4-5 aastat tagasi st sa olid 11 ja autoga sõites 200 km/h on julge tegu
ELU TARK OLED !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Loe autoteemat siis taipad et auto oli ennem minuisakäes, aasta minukäes.
Mina eisõitnud isa sõitis...
teema pealkiri on palju oled sina oma sierrast välja pigistanud
mitte issi