visible kirjutas:Ohsa kui vinge.ghost kirjutas:lendasin radarisse 190 'ga. mendil olid nii suured silmad peas, nagu esimest korda näeks sellist kiirust.![]()
Oli ikka turvavöö ka lahti ? Kui see kinnitatud siis respekti küll ei saa.
Üldiselt ma ei saa aru miks peab foorumis enda idiootsustega hüppama ? Foorumites küll kõigil koguaeg juttu kuidas nad ikka 200 km/h radarisse püssis ja no mõni ikka paneb 220-230 km/h kohe, aga kui kuskilt lõppkiiruse võistlusele lähevad tuleb jälle 170 km/h ja kõik, ei tea miks seal siis enam auto liikuda ei taha ?
Muidu see 200 km/h juba nii läbi nämmutatud, võtaks nüüd ette ja räägiks juba, et kuidas keegi 300 km/h radarisse lendas ?
kahju, et respekti ei saa. aga ma ei mõista, et miks kohe idiootsustega hüppama? foorumi teemaks on liikluseeskirjade eiramised ja rahvas kirjutab siis oma kogemustest, sama tegin mina (palun ütle, et sa pole kordagi elus kiirust ületanud, siis tuleb küll kohe respekt ja alati sõidad vöö peal, siis tuleb kohe topeltrespekt).
ja kust on sul selline info, et lõppkiiruse võistlustel 170km/h tuleb kiiruseks? selle aasta omc kõige sitem tulemus oli ka 174km/h. rääkimata siis parimatest tulemustest.
astusid täna vale jalaga voodist välja või sa oledki selline (loe: mitte just kõige arukam vend)?