Sierra 1,8 CL 59kw 1988 Sir Tamme (Mayle)

Kasutajate pikendused
Vasta
mayle
kasutaja
Kontakt:

Re: Sierra 1,8 CL 59kw 1988 Mayle

Postitus Postitas mayle »

Elektrik vaatas asja üle tegu oli tema jaoks tundmatu süsteemiga nii, et remontida ei anna seal midagi. Vähemalt takistid võttis vahelt ära ja auto läheb tööle. Pakkus mulle 1900.- eest uut koos paigaldusega.. siis ei tohiks enam kunagi probleeme olla kuna tema saab kõik lahendatud :lol: Aga mina mõtlen, et pole mulle seda kisakõri vaja. Tahaks ainult, et uksed ühest võtmest kinni käiksid! Küll ma lasen sinna midagi aretada, sest praega peaks muidu sisse ronima kõrvalistuja uksest kui uksed käsitsi kinni panna :evil:
Dexter
Klubi liige
Kontakt:

Postitus Postitas Dexter »

Jaanis kirjutas:Päris tihti kasutatakse seda varianti, et katkestus tehakse kütusepumba toitejuhtme vahele.

minu tavalise karpa mootoriga sierral oli starteri pendiksi juhtme vahel ..ehk siis..oleks lükates tööle saanud..:D
mayle
kasutaja
Kontakt:

Lükkamise peale ei tulnud :lol: Arvatavasti oli takisti ikka kuskil armatuuri all seal oli jube palju juhtmeid. Ei taibanud küsida ka. Niisama oleks olnud huvitav teada saada!
Nüüd siis ega kellegi pole pakkuda kesklukku ja juhiukse lukkusüdamiku :roll:
lapik
aktivist
Kontakt:

Postitus Postitas lapik »

scorpa lukumootorid ja mitu erinevat südamikku juba ootavad. peab vaatama ainult sellis südamiku, millele võtit ka on :D
targad saavad teise võimaluse, lollidele seda ei anta! R.I.P liiklushuligaanid!!
mayle
kasutaja
Kontakt:

Ja mul on muidu veebruari alguses Rakvere kanti asja ka. :roll:
mayle
kasutaja
Kontakt:

Eile hommikul juhtus siuke asi, et kojamehe hoob hüppas on pesast välja ja käis ainult kolks-kolks-kolks.. :lol: Lasin tagasi toppida.. aga hakkabki vahest välja käima nüüd.. Lucky me...
Viimasel ajal on niii palju asju selle autoga üldse juhtunud, et paneb tõsiselt mõtlema uue muretsemisele samas aga olen siin nii palju remontinud ja uuega hakkaks jälle otsast pihta! :? Võta nüüd kinni...
lapik
aktivist
Kontakt:

naljakas, mul sama pull scorpal. seal pole midagi teha ka muud suurt peale vahetuse. meistrimehed võibolla viitsivad kapronist või millestki uue puksi teha, aga kas selle mõtet on, ma ei tea.
targad saavad teise võimaluse, lollidele seda ei anta! R.I.P liiklushuligaanid!!
mayle
kasutaja
Kontakt:

Meister ütles, et see on vanadel Fordidel tüüpiline värk.. väga palju sellist asja näinud :|
Üks teadis rääkida, et see hoob pidavat uuena üle 1000.- maksama... et mõtetult kallis jupp selliste autode jaoks!
Remondi suhtes, et kui laiali lammutada see süsteem, siis annab puksist puuriga läbi lasta ja sinna kinnituseks mingi polt panna.. pidavat hoidma? On kellelgi kogemusi?
hannes5
kasutaja

Postitus Postitas hannes5 »

tegelikult on nii et võtad varda küljest ära ja kopsad haamriga sinna silmapeale kus asub se kapron puks ja ongi valmis
omal see sama mure kunagi olnud lammaristpüüti samal tehnoloogoal taastatud varrast uuepähe
müüa.küsiti veel 200-
lapik
aktivist
Kontakt:

ma arvan, et ma variantA: toon maalt teise kojameeste süsteemi, kus mootor läbi põlenud ja vahetan ära
variantB: trein sinna uue puksi. ma ei teagi kumba teha. eks ma vist lähen maale ja ehitan natuke neid süsteeme ringi.
legendaarne666
Klubi auliige
Kontakt:

Postitus Postitas legendaarne666 »

Endal selline kogemus et võtsin selle hoova ka mootori küljest lahti ja keerasin teistpidi,sest teise poole puks oli vähem kulunud.Mootori pool toetab ju selle munaka peale aga kojameeste pool ripub selle otsas.Sellest ka erinev kulumine.Nüüd juba üsna kaua nii olnud ja pole ära tulnud enam.
mayle
kasutaja
Kontakt:

MUDAAUGUS KINNI
Vahepeal juhtus siis selline asi.... ega ma ikkka oskan :wink:
Pilt

Meie päästjateks olid 2 vanameest vana passatiga kel oli autos olemas 2 köit labidas ja vints...Aega läks..jalad said märjaks, auto poriseks aga lõpuks saime välja.... :mrgreen:
grimes
kasutaja

Postitus Postitas grimes »

Tubli :mrgreen:
Sellisesse kohta ikka ei roniks :twisted:
mayle
kasutaja
Kontakt:

Ega ikka tegijal juhtub.. täna siis... Üks aknapesuvedeliku julla mis kapoti peal on ei pritsinud enam... arvatavasti umbes ja sai seda nõelaga torkima mindud (varem ka nii neid remonditud).
Kasutasin seda nõela mis mul auto laepolstri sisse on torgatud. Juba autot ostes olid seal 2 nõela ja mina neid seal puutunud ei ole.. nüüd kuluvad marjaks ära.
Juhtus aga nii, et nõel oli vana või mida iganes ja murdus sinna sisse nii ära, et ots ka välja ei paista.. ühesõnaga nüüd ei pritsi enam üldse. 4st joast sai 3 Väga hull ei ole akna saab ikka puhtaks aga koomiline siiski :mrgreen:

Veel Hiiu autopesulas aeg on kella 3ks kinni pandud saab selle sopa maha mis mudaaugust külge jäi :roll: Teeks siis natuke reklaami ka.... et 125.- eest saab meilt korraliku käsipesu!
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

ja vinguvatelt klientidelt saate korraliku peapesu :D
Vasta