Ford Sierra 2.0 dohc / tann
Re: Ford Sierra 1,8 / tann
nüüdseks siis kettad ja klotsid vahetatud. mis ma imestasin, oli see ,et kelgud ja kolvid liikusid võrreldes mu eelmise sierraga imehästi ja tolmukatted olid terved ja pragudeta...nii, et sadulate rem. komplektid jäävad mõneks ajaks riiulisse oma aega ootama.
kuna klotside vahetus läks kuidagi väga kähku, siis võtsin ajaviiteks esituled küljest ära, et seest puhastada ja avastasin, et juhipoolsel tulel all suur auk sees...korpus katki. ega midagi teha polnud, lappisin natuke ära ja panin külge tagasi.
kuna klotside vahetus läks kuidagi väga kähku, siis võtsin ajaviiteks esituled küljest ära, et seest puhastada ja avastasin, et juhipoolsel tulel all suur auk sees...korpus katki. ega midagi teha polnud, lappisin natuke ära ja panin külge tagasi.
Täna vahetasin tagadifris õli. Välja tuli paras tökat, üsna must õli. Sisse läks Neste Gearway 80W-90 LS. plaan oli ka käigukastis õli vahetada ajaviiteks, aga seal oli norm sees ja üsna puhas kh ja ei hakanud vahetama, sest ei teagi mis sinna sisse ette nähtud. Käigukastis oli mingi punane õli igatahes sees. Autodata ütles, et käib 90W poolsünt...missugune see on, ei tea.
Homme saan ühe pakikese, mis sisaldab ühte toredat asja, püsikiirusehoidjat
ja vb õhtul seda peale aretama siis.
Homme saan ühe pakikese, mis sisaldab ühte toredat asja, püsikiirusehoidjat

Kle ma mõtlesin et mis õli tavalisse kasti panna, mina kasutasin automaat kasti õli, külmade ilmadega läksid käigud ilusti sisse ja toimis väga normaalselt.
Aivo autokaupade kõrval (Peep vist oli) tema käest ostsin 3L mingi aeg.

Aivo autokaupade kõrval (Peep vist oli) tema käest ostsin 3L mingi aeg.

Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
no võtan teadmiseks, kui peaks tõstukile saama mingi aeg.
õujee, nüüd mul püsikas kh installitud ja toimib päris hästi
nüüd siis maanteed mõõtma 

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
mis püsikiiruse aretasid sinna?
AP 300 http://www.autoalarm.ee/web/index.php?cruisecontrol" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
kallis lõbu rsk
ma sain tiba odavamalt ikka, üks ostis omale, aga vahetas autot, ostis turboka ja polnud enam kuskilt vaakumit võtta, siis müüs maha.
ma võin sulle õhtul ju näidata 

Mul läheb meelest küsida. Too õhtu kui juttu viimati ajasime, siis oli ka päeval plaan küsidatann kirjutas:ma võin sulle õhtul ju näidata

Bmw e30
pole seal midagi näha ju kh, seal lingil, mis paar posti ennem kirjutasin, seal pildid olemas juu.
supp töötab ikka veel?
http://www.rehvibox.ee" onclick="window.open(this.href);return false; rehvitööd sinu koduuksel!
töötab, täitsa okeikinqpool kirjutas:supp töötab ikka veel?