salongi radikas
Re: salongi radikas
äkki mõnest ehutismaterjalide poest, liimitav uksetihend, svammiriba mingisugune vms
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
just just, need samad
Nüüd midagi sain jh aga ei oska öelda et kas on ikka õige:S
Minu arust mul kunagi oli kuum õhk tuli kui remondis käis aga nüüd mitte päris kuum ei ole
Minu arust mul kunagi oli kuum õhk tuli kui remondis käis aga nüüd mitte päris kuum ei ole
äkki käis suvel remondis?
-
- Klubi juhatus
õhk on ikka süsteemist väljas?
eelmine talv käis
ja ma ei oska öelda kas päris on veel:S
ja ma ei oska öelda kas päris on veel:S
nüüdseks on korras ja tuleb kuuma õhku:)
Aga muidu tahaks seda küsida et sellel salongi ahjul on seal juhipool küljepeal need trossi värgid kuhu trossid külge lähevad ja üks on see mis reguleerib seda kuhu sa õhku suunata tahad et kuidas se ratas sinna külge käib??
Aga muidu tahaks seda küsida et sellel salongi ahjul on seal juhipool küljepeal need trossi värgid kuhu trossid külge lähevad ja üks on see mis reguleerib seda kuhu sa õhku suunata tahad et kuidas se ratas sinna külge käib??
-
- Klubi auliige
- Kontakt:
Milles siis viga oli.Kas tihendites,radikas või klapis mis õhuvoolu regullib?Oleks teistele ka kasulik teada 

See mis reguleerib seda kuhu sa õhku suunata tahad kas alla või siis esimesele klaasile
Kas se on normaalne,et see kust tosool läeb sinna salongi radikasse ja see voolik on kuum ja see kust see välja tuleb tosool ei ole nii kuum vaid on jahedam.
Kas äkki asi on siis radikas,et tuleks välja vahetada või nii??
Kas äkki asi on siis radikas,et tuleks välja vahetada või nii??
-
- Klubi juhatus
no peabki jahedam olema, sest sa kütsid juba ju salongi sellega
iseasi on muidugi see et ku isul radikas umbes ja vool läbi nii aeglane et jõuab liigapalju maha jahtuda enne kui läbi jõuab
iseasi on muidugi see et ku isul radikas umbes ja vool läbi nii aeglane et jõuab liigapalju maha jahtuda enne kui läbi jõuab
Tugeva äädika lahusega naukene aega s6ita,pikemad s6idud ja peaks vägagi puhtaks tegema süsteemi.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
-
- Klubi auliige
- Kontakt:
Minu autol ei aidanud enam miski. Vana radika lõikasin huvipärast katki ja seda saasta mis seal leidus ei lahusta küll millegagi.Kõige huvitavam on see et need torud ei ole ju seest tühjad.Seal sees on mingid plastikust spiraalid nagu makaronidtann15 kirjutas:Tugeva äädika lahusega naukene aega s6ita,pikemad s6idud ja peaks vägagi puhtaks tegema süsteemi.

No mul mingi osa nagu sooja tuleb aga kui selle ventika kiiruse suuremaks panna läeb õhk leigeks.Aga kuda ma teen tugeva äädika lahusega??
-
- Klubi auliige
- Kontakt:
Tead ma arvan et uus veepump maksab samapalju kui uus salongiradikas ja selle äädikaga jamamine ei tarvitse ju midagi aidata.Kui huvi on siis loe ka teistest foorumitest sellekohta kogemusi ja tee omad järeldused.allu14 kirjutas:No mul mingi osa nagu sooja tuleb aga kui selle ventika kiiruse suuremaks panna läeb õhk leigeks.Aga kuda ma teen tugeva äädika lahusega??