Ford Sierra XR4i 83a 2.8
muide kui stangest jutt lahti läks siis tahaks teada kas see ongi xr4 orig stange w mul täpselt sama
muide sinna tulede asemele stange sisse ma panin võrgud päris sünge on praegu kahjuks ei saa pilte teha tahaks veel vaid need võrgud üle värvida veits näotu veel nagu
muide sinna tulede asemele stange sisse ma panin võrgud päris sünge on praegu kahjuks ei saa pilte teha tahaks veel vaid need võrgud üle värvida veits näotu veel nagu
auto all ma sündisin ja suren ka;)
orginaal stange jah
noh jah tuled mis olid, neil põlesid reflektorid ära ja seega korstasin ma nad minema sealt, kui stanget lappisin
kapot on valge
, punaste piiskadega(märg effekt) ja seda ma ei muuda
tegelt ilgelt tahaks seda madalat stanget(cossu) ja sellepärast pole ma sinna miskit muud pand ka
noh jah tuled mis olid, neil põlesid reflektorid ära ja seega korstasin ma nad minema sealt, kui stanget lappisin
kapot on valge

tegelt ilgelt tahaks seda madalat stanget(cossu) ja sellepärast pole ma sinna miskit muud pand ka
Ma arvaks, et nii suure velje puhul on 215 täiesti normaalne rehvilaius.Sigmar kirjutas:Mõnus teerull..
endal oli 15" peal 205 ja oli nägi OK välja. Teisel autol 17" 235 ja ikka ei tundunud hullult lai olevat. Mida suurem velg, seda laiem peabki rehv olema, et proportsioonid ikka paigas oleks.
Iseasi, kas sellistega ka sõita kannatab, aga eks seda kuuleme kevadel