Ford Sierra 1.8LX 1988 - Tomks
Re: Ford Sierra 1.8LX 1988 - Tomks
Ai veljed on kenad ! Kust sul sellised leida õnnestus ? 

Sõber oli neid raadil ühel platsil näinud ja kui ma sellest teada sain, siis pidin nad lihtsalt endale saama.Visible kirjutas:Ai veljed on kenad ! Kust sul sellised leida õnnestus ?

Kusjuures müügimeeste sõnul olid need veljud seal kevadest saati seisnud.

LowLifer@FB
nägime täna seda,kui ma ei eksi siis raplas või türil,kõik autos vaatasid kohe,niiet pilkupüüdev on ta sul. 

Selle auto stiil meeldib mulle väga! Jätka samas vaimus! 

0 esiveolist, 8 tagaveolist.
toonitud esituled endal ei meeldi
aga noh nende eelmiste velgede ja sellise madaldusega on sigalahe
aga muidu sigailus ja äge sierra
aga noh nende eelmiste velgede ja sellise madaldusega on sigalahe

aga muidu sigailus ja äge sierra

kups (ättt) mbgrupp. ee
56 158 990
56 158 990
Türil sai käidud küll jah. Sa chillisid kuskil parklas mingi punase sirjega? Sealt igatahes vaadati päris pikalt järele.waher kirjutas:nägime täna seda,kui ma ei eksi siis raplas või türil,kõik autos vaatasid kohe,niiet pilkupüüdev on ta sul.
Ja seesuur, et homsest jääb auto puhkusele, kuna pole kedagi, kes temaga sõidaks. Vend läheb sõjeväkke ning mul endal lube pole. Aga pole hullu, sest niikuinii talv varsti tuleb ja siis oleks ta ikka seisma jäänud.
Tänan teid heade sõnade eest!
Järgmise korrani!
LowLifer@FB
aa, et talvel ei sõida? Korraliku Sierra puhul on see igati asjalik tegu, ka endal on kaks autot sellised, millel talvel kasutust ei ole
Kenakena
Kenakena

Tervist sierralised, megapalju aega jälle möödas viimasest postitusest. Uudist niipalju/vähe, et sirje on liikvel alates juuni lõpust ja on ennast igati hästi üleval pidanud. Kuid mul on tulnud pähe palju teisi kurje mõtteid nii, et kui keegi mu nunnukest endale tahaks siis võib mulle PS'i oma pakkumise teha.
Jällenägemiseni!
Jällenägemiseni!
LowLifer@FB
Üli korralik ja ilus Sierra tundub, on miskit toimunud ka veel? Ja huvi pärast küsiks, et palju umbes selle Sierra eest küsiksid?
Nii mõnedki muutused on toimunud küll. Müügiplaane enam ei ole.
LowLifer@FB
Täna nähtud.
Väga timm värk igatahes.Ainult kiitused ja kiitused.
Isegi bemmi mehed filmisid sõidupealt ja näitasid pöialt positiivselt sulle.
Sõber taga istudes tegi pildi..

Väga timm värk igatahes.Ainult kiitused ja kiitused.

Sõber taga istudes tegi pildi..

Tegin ka mõned kiired klõpsud, siga kena ja madal pill

Sierra 1.8 OHC 87
Sierra 1.8cvh->2.0 dohc 92
Sierra DOHC 91
Sierra DOHC 93
Sierra 1.8cvh->2.0 dohc 92
Sierra DOHC 91
Sierra DOHC 93
Sõidad ringi lõigatud vedrude ja originaal amortidega, või oled midagi uut välja mõelnud?
Tere jah! 
Nagu näha, siis sirje on liikvel ja tore, et teile meeldib. Driftil käies imestasin isegi, et auto nii palju positiivset tagasisidet püüdis.
Aga muidu niipalju, et tõesti on ta poleeritud ning all on lõigatud vedrud ja originaal amordid.

Nagu näha, siis sirje on liikvel ja tore, et teile meeldib. Driftil käies imestasin isegi, et auto nii palju positiivset tagasisidet püüdis.
Aga muidu niipalju, et tõesti on ta poleeritud ning all on lõigatud vedrud ja originaal amordid.
LowLifer@FB