Ford Sierra 2.3 V6 '83 -Pille-

Kasutajate pikendused
Vasta
sõdurpoiss
aktivist

Re: Ford Sierra 2.3 V6 '83 -Pille-

Postitus Postitas sõdurpoiss »

Pille kirjutas:Hmmm... vastuseks kõigile neile, kes auto küljest vigu, isetegevust või kes teab mida otsivad - laske Sierral olla :) Nagu ma esimeses postituses ütlesin, siis plaanis on seda originaalilähedasena hoida ehk see tähendab: mitte kõikvõimalikul moel aretada või tuunida.

Ma pole kordagi väitnud, et auto on 100% tehasest tulnud komplektsuses. Jah, kui võimalik, üritame õiged detailid leida, aga mingit muuseumikvaliteeti või absoluutset täpsust me küll taga ei aja. Vabandan, kui kellelegi selline mulje jäi. Mina tunnen oma Sierrast ikka mõnu, hoolimata sellest, kui "vale" ta on :mrgreen:
Rahu, ainult rahu.

Ei olegi plaaninud vigu otsida ega isetegevust kuidagi halvustada. See selline sõbralik kriitika rohkem. :wink:

Eks kõigi meele järgi ei olegi võimalik olla, ning kui teed oma autost teema, siis onju loomulik et lugejad hakkavad oma arvamust avaldama ning kohati ka ehk arvustama.

Minu silmis need pisiasjad küll teie auto väärtust ei kahanda.

Auto on aus ning teie suhtumine Sierra originaalseisus hoidmiseks võiks olla nii mõnelegi noorele eeskujuks!
xr4 kirjutas:
sõdurpoiss kirjutas:Tundub et originaalis on olnud vist vinta-vänta aknad, uksepolstritel nagu augud olnud enne.

ses mõttes et mu xr4i'l on ka polstrid selle auguga ja kork on peal, ehk suure tõenäosusega nad nii tehasest välja veeresid!
Kusjuures, olen vähemasti pildilt näinud XR4ja ilma aukudeta uksepolstreid. Oleks kohe täitsa huvitav teada, kuda see siis õigem on.
Pilt
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

kui originaal sierra luugi vänta vaja siis mul võimalik toetada originaal projekti, kindlasti on ka lähedamal neid väntu.
Tehnic
fanaatik

Postitus Postitas Tehnic »

sõdurpoiss kirjutas:
Pille kirjutas:Hmmm... vastuseks kõigile neile, kes auto küljest vigu, isetegevust või kes teab mida otsivad - laske Sierral olla :) Nagu ma esimeses postituses ütlesin, siis plaanis on seda originaalilähedasena hoida ehk see tähendab: mitte kõikvõimalikul moel aretada või tuunida.

Ma pole kordagi väitnud, et auto on 100% tehasest tulnud komplektsuses. Jah, kui võimalik, üritame õiged detailid leida, aga mingit muuseumikvaliteeti või absoluutset täpsust me küll taga ei aja. Vabandan, kui kellelegi selline mulje jäi. Mina tunnen oma Sierrast ikka mõnu, hoolimata sellest, kui "vale" ta on :mrgreen:
Rahu, ainult rahu.

Ei olegi plaaninud vigu otsida ega isetegevust kuidagi halvustada. See selline sõbralik kriitika rohkem. :wink:

Eks kõigi meele järgi ei olegi võimalik olla, ning kui teed oma autost teema, siis onju loomulik et lugejad hakkavad oma arvamust avaldama ning kohati ka ehk arvustama.

Minu silmis need pisiasjad küll teie auto väärtust ei kahanda.

Auto on aus ning teie suhtumine Sierra originaalseisus hoidmiseks võiks olla nii mõnelegi noorele eeskujuks!
xr4 kirjutas:
sõdurpoiss kirjutas:Tundub et originaalis on olnud vist vinta-vänta aknad, uksepolstritel nagu augud olnud enne.

ses mõttes et mu xr4i'l on ka polstrid selle auguga ja kork on peal, ehk suure tõenäosusega nad nii tehasest välja veeresid!
Kusjuures, olen vähemasti pildilt näinud XR4ja ilma aukudeta uksepolstreid. Oleks kohe täitsa huvitav teada, kuda see siis õigem on.
minu XR4-l olid küll alguses puidust liistudega ja kõlari kohtadega uksepolstrid küljes ja ka vända auke polnud.
XR4 2.9i
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

minu teada peaks olema xr4i ukse polster punase triibuga ja ilma puiduta.
sõdurpoiss
aktivist

Uurisin siin kah vähe pilte. Selgub, et kui originaalis on el.aknad, siis on ikka ilma aukudeta polstrid. Aga mida mina veel näinud ei ole, need on kaheukselise puitliistud. Neil polster pikem ju.
Pilt
Tehnic
fanaatik

ma võin nendest räbalatest pilti teha kui kellegile huvi pakub :mrgreen:
XR4 2.9i
sõdurpoiss
aktivist

Tee jah äkki tahan veel endale. :)
Pilt
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

Minu 83a xr4 jal ei olnud el aknaid ei ega taga,suht blank :mrgreen:
aga see sierra on oma vanuse kohta päris ilus,samas mäletan et uksepolstril vist mingine punane triip oli :oops:
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Tehnic
fanaatik

mis nende räbalatega ikka teha on
XR4 2.9i
sõdurpoiss
aktivist

No puitliistud pidid ju olema?
Pilt
Tehnic
fanaatik

liistud jah
XR4 2.9i
kaabakas
fanaatik

Postitus Postitas kaabakas »

Küsimus siis Pille-le et ega sa juhuslikult saaremaal ei ole 19 detsember! nägin täpselt sama sugust sierrat nagu sul on ja mõtlesin küsida! üks asi oli erinev Sierra 2.0 Ghia kleepsu polnud taga!
Ford Sierra 2.0 karpa 3 ukseline mk2
Pille
turist

Postitus Postitas Pille »

kaabakas kirjutas:Küsimus siis Pille-le et ega sa juhuslikult saaremaal ei ole 19 detsember! nägin täpselt sama sugust sierrat nagu sul on ja mõtlesin küsida! üks asi oli erinev Sierra 2.0 Ghia kleepsu polnud taga!
Ei olnud, Sierra ootab hetkel kenasti garaažis lumeradade saabumist :D
null
turist

Postitus Postitas null »

Läks meelest ära vahepeal, aga tõin tule nüüd koju. Selline ta siis on:
Pilt
Pille
turist

Postitus Postitas Pille »

Kena tuli see triibuline.

Ja väike fotouuendus - täna sai Sierraga terve päev Laitse rajal veedetud. FUN! :mrgreen:

Pilt
Vasta