Rahu, ainult rahu.Pille kirjutas:Hmmm... vastuseks kõigile neile, kes auto küljest vigu, isetegevust või kes teab mida otsivad - laske Sierral ollaNagu ma esimeses postituses ütlesin, siis plaanis on seda originaalilähedasena hoida ehk see tähendab: mitte kõikvõimalikul moel aretada või tuunida.
Ma pole kordagi väitnud, et auto on 100% tehasest tulnud komplektsuses. Jah, kui võimalik, üritame õiged detailid leida, aga mingit muuseumikvaliteeti või absoluutset täpsust me küll taga ei aja. Vabandan, kui kellelegi selline mulje jäi. Mina tunnen oma Sierrast ikka mõnu, hoolimata sellest, kui "vale" ta on
Ei olegi plaaninud vigu otsida ega isetegevust kuidagi halvustada. See selline sõbralik kriitika rohkem.

Eks kõigi meele järgi ei olegi võimalik olla, ning kui teed oma autost teema, siis onju loomulik et lugejad hakkavad oma arvamust avaldama ning kohati ka ehk arvustama.
Minu silmis need pisiasjad küll teie auto väärtust ei kahanda.
Auto on aus ning teie suhtumine Sierra originaalseisus hoidmiseks võiks olla nii mõnelegi noorele eeskujuks!
Kusjuures, olen vähemasti pildilt näinud XR4ja ilma aukudeta uksepolstreid. Oleks kohe täitsa huvitav teada, kuda see siis õigem on.xr4 kirjutas:sõdurpoiss kirjutas:Tundub et originaalis on olnud vist vinta-vänta aknad, uksepolstritel nagu augud olnud enne.
ses mõttes et mu xr4i'l on ka polstrid selle auguga ja kork on peal, ehk suure tõenäosusega nad nii tehasest välja veeresid!