Sain täna asjad kätte, kaups oli need reedel ilusti posti pannud. Tõenäoliselt tõstsin rohkem kisa, kui asi väärt oli, aga mul on viimasel ajal "ärimeestega" palju probleeme olnud ja isiklikult kohtuma olen ma pidanud nendega rohkem kui üks kord. Ma ei tea, kas viga on minu nimes või milleski muus

, aga viimasel aastal kuidagi ei taheta kohe mulle õigeks ajaks raha üle kanda ja asju saata. Mulle ollakse juba pikemat aega võlgu raha ja kaupa koguväärtuses ca 12 000 kr ja plaaningi õige pea ringreisiga mööda Eestit pihta hakata vahet pole, mis see mulle ka ei maksaks või tähendaks. Kogu see jama ajab lihtsalt närvi väga mustaks. Õnneks pole sierra foorumis sulisid kohand. Kaupsi puhul on tegemist igati ausa poisiga, aga vastutustunnet vist napib natuke

Oleks võinud lihtsalt öelda, et ta on maal ja saab asjad saata alles 2 nädala pärast. Siis ma poleks varem teda tülitanudki.
Positiivsed kogemused :
Kaups (2korda olen äri teinud temaga)
camilla (u. 6 korral olen tema käest mingit nodi ostnud)
Julks (tehing õnnestus igati korrektselt.)
Edit: Kaups sinul ma soovitan ka "kliendiga" kolleeg isiklikult rääkima minna. Üldiselt paneb väike vestlus rattad liikuma.