tamar kirjutas:See auto sõitis Kanepis väga palju aastaid ringi ja niikaua on tal ka need kroom koopaääred olnud. Alati olen ma mõelnud, et krt miks need on aga jah.
mine siis teine kord kui seisab kae sinna lähedale, ehk saad targemaks:)
tamar kirjutas:See auto sõitis Kanepis väga palju aastaid ringi ja niikaua on tal ka need kroom koopaääred olnud. Alati olen ma mõelnud, et krt miks need on aga jah.
lühidalt: Eitšux kirjutas: kas siis tava sierradel olid 16 klappi või mitte????
Kõige hullem see kindlasti pole, kuid pilte vaadates üha rohkem kahtlen kas ise annaks ikkagi sellise eest 10 000.- Karbid pole küll jah kõige hullemad, kuid on ikka kuidagi laines ja väsinud välimusega, et kindlasti tasuks mõelda ostes nende vahetusele. Luugiga on jah lihtsam, otsi romulast uus ja kui veab saad samat värvi ka, siis ainult vahetamise vaev.tarmo kirjutas:iseenesest see kõigehullem vist polegi, sest karbid on sealt kus kõigil. see pool pidi mingi ava seal olema kus -tsenseeritud- sisse läheb ja mädanema kohe hakkab. taga luuk on vist lihtsam välja vahetada, samas võibolla ei ole seal midagi hullu. kapoti all ei tundu häda midagi olevat
Velgede kohta ütlesin tõesti natukene julmalt, sobivad hästi, kuid väsinud näevad välja. Toonklaas, noh selline suhteliselt julm prügikott seostub minu jaoks siiski rohkem mõne ossiga.tarmo kirjutas:veljed on sierra originaalid (RS). toon klaas alati ei näita just noorust, kuid vaevalt et penskar endale ostis 2,9 xr4i
Kõige targem on vist minna kohapeale näpuga torkima. arvan et hind ei ole kah kivist