vaba teema, kuid jääme viisakaks
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: Kevad on käes !!!
sama mustriga ühel teisel autol siiski polnud seda m+s peal. niiet neid siis kahte varianti. igatahes hakkas tükke välja loopima mustrist kui sõõrikuid tegin
Kui rääkida seadustest, siis rehve puudutavad seadused on meil äärmiselt lõdvad ja paljud umbmäärased.
Sa võid talvel seaduslikult ringi sõita totaalsete juustusega, millel pole praktiliselt mitte mingisugust pidamist.
On küll 3mm mustrit, nagu nõutud ja m+s tähis, aga seda mustrit on vähe ja ütleme rehv on 10 aastat vana kah, siis on need ikka väga uisud sul all, nii jääga kui lumega.
Pole olemas sellist asja nagu talvelamell ja suvelamell, vaid ongi lihtsalt lamell, mis on mõeldud talveks.
Suveks ei tehta lamelle.
Lihtsalt sa võid sõita lamellidega aastaringi, kui tahad, aga mina seda mõtekaks ei pea.
Talverehv eriti lamell, haakub puhta asfaldiga üsna kehvasti, eriti veel kui asfalt on märg, omal kogemused olemas.
Seevastu, suverehv on mäekõrguselt üle sellistes oludes, ühesõnaga igaks hooajaks ja erinevateks oludeks õige rehv alla.
Kui talverehv muutub vanaks, siis muutub ta nii talvel kui suvel väga hulluks, pidamiselt.
Olen sõitnud vanade talverehvidega, mis olid kulund ka, pidamine oli kehva, eriti hull veel vihmaga, dohc gt sierra vedas teise käiguga vabalt külje ette nendega vihmase teega.
Sa võid talvel seaduslikult ringi sõita totaalsete juustusega, millel pole praktiliselt mitte mingisugust pidamist.
On küll 3mm mustrit, nagu nõutud ja m+s tähis, aga seda mustrit on vähe ja ütleme rehv on 10 aastat vana kah, siis on need ikka väga uisud sul all, nii jääga kui lumega.
Pole olemas sellist asja nagu talvelamell ja suvelamell, vaid ongi lihtsalt lamell, mis on mõeldud talveks.
Suveks ei tehta lamelle.
Lihtsalt sa võid sõita lamellidega aastaringi, kui tahad, aga mina seda mõtekaks ei pea.
Talverehv eriti lamell, haakub puhta asfaldiga üsna kehvasti, eriti veel kui asfalt on märg, omal kogemused olemas.
Seevastu, suverehv on mäekõrguselt üle sellistes oludes, ühesõnaga igaks hooajaks ja erinevateks oludeks õige rehv alla.
Kui talverehv muutub vanaks, siis muutub ta nii talvel kui suvel väga hulluks, pidamiselt.
Olen sõitnud vanade talverehvidega, mis olid kulund ka, pidamine oli kehva, eriti hull veel vihmaga, dohc gt sierra vedas teise käiguga vabalt külje ette nendega vihmase teega.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
kiire küsimus:
kas mk1 esistange on väga erinev mk2/3 omast. või on mingi suurem geberniit seda sinna aretada?
kas mk1 esistange on väga erinev mk2/3 omast. või on mingi suurem geberniit seda sinna aretada?
'89 3d 1,6
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Kalastus hooaeg on alanud:D sellepärast olengi natuse vaikseks jäänud:D eile sai ämbritäis kinnipüütud särge:D
Ford Sierra 2.0 karpa 3 ukseline mk2
see aasta pidavat kalad ise ukse taha ujuma, ainult ole mees ja nopi!
€-contact
Kas mk2 tagapamper sobib mk3 kerega sedaan sierrale?
Mina tean seda, et suuruselt isegi mk1 stange sobis mk2-le, vähemalt tagumine.
Täpsemini ei oska öelda, kinnitustega tekib kindlasti probleeme, aga väga hull ei tohiks olla aretada.
Vot mk3 sedaani kohta ei tea.
Üldjoontes arvan, et mk1 oma sobib mk2-le taha kui natuke aretada ja esistange usun, et mk1 sobib nii mk2-le kui mk3-le ette, aga kinnitustega tuleb mässata ja visuaalne sobivus on iseasi.
Võin muidugi eksida, tegemist lihtsalt minu arvamusega, niipalju kui tean stangede erinevustest sierradel.
Ühtlasi tean ka seda, et luukpära, sedaani ja universaali tagastanged pidid erinema kõik omavahel, või oli see ainult universaal vs sedaan/luukpära?.
Täpsemini ei oska öelda, kinnitustega tekib kindlasti probleeme, aga väga hull ei tohiks olla aretada.
Vot mk3 sedaani kohta ei tea.
Üldjoontes arvan, et mk1 oma sobib mk2-le taha kui natuke aretada ja esistange usun, et mk1 sobib nii mk2-le kui mk3-le ette, aga kinnitustega tuleb mässata ja visuaalne sobivus on iseasi.
Võin muidugi eksida, tegemist lihtsalt minu arvamusega, niipalju kui tean stangede erinevustest sierradel.
Ühtlasi tean ka seda, et luukpära, sedaani ja universaali tagastanged pidid erinema kõik omavahel, või oli see ainult universaal vs sedaan/luukpära?.
No minu mk3 oli alguses mk1 tagastange ja see ei istunud küll kohe kuidagi sinna taha, esiteks hõõrus vastu keret ja teiseks nr tuli valgustas alt äärt või no pm mitte midagi polnud kasu sellest tulest, aga mk2 sedaani oma istub väga hästi mk3 sedaani külge. 

Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
MK1 esistanege sobib ilusti MK3 sedaan sierrale,midagi pole vaja ümber teha.
Enda sierral on ka mk1 stange ees.

Enda sierral on ka mk1 stange ees.
Sierra 1.8 OHC 87
Sierra 1.8cvh->2.0 dohc 92
Sierra DOHC 91
Sierra DOHC 93
Sierra 1.8cvh->2.0 dohc 92
Sierra DOHC 91
Sierra DOHC 93
Kui sierral õõtshooba vahetada, siis peab sillaregulli ka tegema ?
Minuarust saab sierra esisillakokkujooksu reguleerida ainult rooliotstest. Seega mina pakuks, et pärast õõtsavahetust ei ole sillaregull kohustuslik(rooliotsi ju ei näpi). Aga no ega see reguleerimine ei tee kunagi halbasuusabaas kirjutas:Kui sierral õõtshooba vahetada, siis peab sillaregulli ka tegema ?

Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
õõtsast ei tohiks muutuda kokku-, lahkujooks pigem pos.- negatiivne rattakalle.
juhul, kui sa ei pane sinna lühemat või pikemat õõtsa.
juhul, kui sa ei pane sinna lühemat või pikemat õõtsa.
€-contact
Kokkujooksu see ei muuda jah, seega pole sillastend vajalik.
Sillastendis käiakse kas peale pikki aastaid või siis kui rooliotsi vahetad, vähemalt sierra puhul.
Ei ole mõtet iga tühja tähja pärast sillastendi joosta, väga kalliks läheb ja teinekord tehakse kehvasti kah.
Mul oli juhus, kus veermiku spetsialistis, tehti sillastend ja pärast pidin ikka ise üle keerama, et asi toimiks, ilma stendita, nemad tegid stendiga.
Ma ei viitsind sinna lärmama ka minna.
Sillastendis käiakse kas peale pikki aastaid või siis kui rooliotsi vahetad, vähemalt sierra puhul.
Ei ole mõtet iga tühja tähja pärast sillastendi joosta, väga kalliks läheb ja teinekord tehakse kehvasti kah.
Mul oli juhus, kus veermiku spetsialistis, tehti sillastend ja pärast pidin ikka ise üle keerama, et asi toimiks, ilma stendita, nemad tegid stendiga.
Ma ei viitsind sinna lärmama ka minna.
Ei seda nalja ma usu!contact kirjutas:see aasta pidavat kalad ise ukse taha ujuma, ainult ole mees ja nopi!

Ford Sierra 2.0 karpa 3 ukseline mk2