Eelmised siis:

Üsna huvitavad tagumised polstrid sain ka. Pole selliseid enne näind. Nad on samas stiilis ka nagu ees nahksisu polstrid niiet kui peaks teinekord raha liiga palju olema, saab need sadulsepa kätte anda ja katab samasuguse materjaliga nagu mul eesmised on.

Ükskord suure vihaga sai virutatud vastu armatuuri, sest ventikahoovastiku taustavalgus ei töötand vahepeal. Seetõttu murdus selle näidikuploki raami üks kõrv ära ja logises ja krigises mul hirmsasti. Sain jällegi fordt käest vajaliku jubina.
Üsna mitu õlut ja vandumist hiljem avastasin et sinna pirnipessa ei tule mingit pinget pealegi, ainult stiilis 0.9V. Arvasin varemalt, et pirn oli läbi aga noh polnd motivatsiooni viga taga otsida.

Eriti loll harjumus on mul see, et just pärast pagasniku küürimist on mul järsku tarvis igasugu saasta ja kola ringi vedada ja siis on see pagasnik veel si*asem kui varem.

Sattusin poodi ka täna, hea oli et mõistus õigel ajal kohale tuli, muidu oleks mitmesaja euro eest tahtnud endale igast jura kokku osta Meguiarsi riiulilt. Piirnesin aint natuke üle 40ga.