vaba teema, kuid jääme viisakaks
Re: Kevad on käes !!!
Oii blää,mis ma tast maha teen kui tal 6igus on????
Veojõukontroll on absoluutselt teise tähisega nii armatuuris kui ka nupus kust seda välja saab lülitada.Milleks vaielda veel sellel teemal??
Veojõukontroll on absoluutselt teise tähisega nii armatuuris kui ka nupus kust seda välja saab lülitada.Milleks vaielda veel sellel teemal??
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
mina seda veojõuks pole pidanud. need kellegi teise sõnad.
jah vähemalt 94a. kandiliste tuledega scorpal on ABS tuluke kohe kirjaga ABS.
toimivad siis mõlemad, kui süüde sisse panna. selles mõttes, et hakkavad mõlemad põlema ja hiljem kustuvad.
jah vähemalt 94a. kandiliste tuledega scorpal on ABS tuluke kohe kirjaga ABS.
toimivad siis mõlemad, kui süüde sisse panna. selles mõttes, et hakkavad mõlemad põlema ja hiljem kustuvad.
Viimati muutis contact, 19 Apr 2010, 21:45, muudetud 1 kord kokku.
€-contact
Minu teada veojõukontroll ilmus scorpa varustusse alles selle viimase koleda scorpa näol.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Paraku vanemal kuni 93a cossudel (143kw) on see kah peal,ise kiskusin yhelt selliselt käetoe maha ja veoj6ukontroll oli täitsa olemas sellel.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
küsimus, kas keegi on cossu esimese bumpri kõrguse kunagi ära mõõt?
ei mõtle maast mõõdetuna!
bumpri alt servast kuni tulede alumise liistuni.
ei mõtle maast mõõdetuna!
bumpri alt servast kuni tulede alumise liistuni.
€-contact
The following is a warning which has been issued to you by an administrator or moderator of this site.
Tsiteeri:
This is a warning regarding the following post made by you: viewtopic.php?f=15&p=59985#p59985 .
Tsiteeri:
This is a warning regarding the following post made by you: viewtopic.php?f=15&p=59985#p59985 .
Kas nii käivadki siin foorumis asjad? Teen oma velgedest müügikuulutuse ja saan hoiatuse? Selle eest, et eeldasin, et sierramehed teavad cossu velje mõõte une pealt?tarmo kirjutas:einoh kui sulle ei meeldi siin foorumis, siis mida sa käid siin targutamas?
ja see kui keegi sierra omanikest teab et neid velgi on olemas ka 14" ja teab ka, et iga jobu sõimab 4*4 süsteemi cossu süsteemiks, seega ei peaks imestama kui suvalisele 14" veljele omsitatakse cossie velje nimi. võibolla pole ka need veljed tehasest cossu alt tulnud vaid on need nn cossu stiili ehk samast tehasest kus cussu veljedki
Sierra Is
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
su velgede kuulutus oli reeglitele mitte vastav ja kõigele lisaks sa selle asemel et viga parandada kiunusid niisama.
kuskohast peab ostja teadma et lisaks temale tead sa ka mis on cossu, et oled seda näinud või uurinud või näppinud, et kas sa ikka tead mis veljed lähevad cossule alla.
ega sinust viimane ots muud ei ootakski kui vingumist et sinule tehakse liiga, nagu nüüdki
kuskohast peab ostja teadma et lisaks temale tead sa ka mis on cossu, et oled seda näinud või uurinud või näppinud, et kas sa ikka tead mis veljed lähevad cossule alla.
ega sinust viimane ots muud ei ootakski kui vingumist et sinule tehakse liiga, nagu nüüdki
Bomsch, ole järgmine kord tähelepanelikum. Kes siis ei teaks, et niigi haruldast 15 tollist cossu velge ka lademetes 14 tollisena toodetud on, see on ju elementaarne.
Selle eest peaks su lausa ära blockima. 

Kuulutust ei saa ju muuta müügi foorumis ega kustutada. Enne kui probleem ilmnes keerati juba teiste poolt teema läbuks ja hakati üksteist tampima ja mina kokkuvõttes saan hoiatuseTarmo kirjutas:su velgede kuulutus oli reeglitele mitte vastav ja kõigele lisaks sa selle asemel et viga parandada kiunusid niisama.

Sierra Is
No aga keegi peab ju lõpuks pähe ka saama.Bomsch kirjutas:Kuulutust ei saa ju muuta müügi foorumis ega kustutada. Enne kui probleem ilmnes keerati juba teiste poolt teema läbuks ja hakati üksteist tampima ja mina kokkuvõttes saan hoiatuseTarmo kirjutas:su velgede kuulutus oli reeglitele mitte vastav ja kõigele lisaks sa selle asemel et viga parandada kiunusid niisama.

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
selle 3 postituse peale mis sa hiljem tegid ei saanud kordagi mainida et mitu tolli on. Ja see et siin on sierrade foorum ei tähenda et kõik kasutajad teavad mis mõõdus veljed cossul on, hea kui asja vanaisalt auto saanu augu valemitki teab.
Veljemõõdud, oleks tõesti kena ära mainida.
Siis ka veel see asi, et mida vähem on kuulutuses infot, seda vähem on asja vastu huvitundjaid.
Sama mainisin ka su autokuulutuse kohta, Bomsch.
Siis ka veel see asi, et mida vähem on kuulutuses infot, seda vähem on asja vastu huvitundjaid.
Sama mainisin ka su autokuulutuse kohta, Bomsch.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
AlarT, ära muretse, ma panin hinnaks 1000 euri, enam ei pea midagi lisama, anyway keegi ei osta 
Tarmo, teises postituses velgede teemas ütles, keegi, et cossul 15" veljed, ma vastasin, et polegi keegi teistpidist väitnud. Oleks muu mõõt olnud, oleksin kirjutanud, et ei 14" on hoopis. Esimest posti mina muuta ei saanud igatahes. Kui adminniks teed siis saan järgmine kord parandada. Seekord muutis Kaups pealkirja, sina selle asemel laiasid niisama seal teemas ja kirjutasid trahve välja nagu keskmine MUPO miilits ikka.

Tarmo, teises postituses velgede teemas ütles, keegi, et cossul 15" veljed, ma vastasin, et polegi keegi teistpidist väitnud. Oleks muu mõõt olnud, oleksin kirjutanud, et ei 14" on hoopis. Esimest posti mina muuta ei saanud igatahes. Kui adminniks teed siis saan järgmine kord parandada. Seekord muutis Kaups pealkirja, sina selle asemel laiasid niisama seal teemas ja kirjutasid trahve välja nagu keskmine MUPO miilits ikka.
Sierra Is
Täna ikka päris hea päev.Mobiiltelefon Sony Ericsson K800i läks mul 23 Detsembril kaduma tööjuures lumehange(samal ajal lükati lund kokku kui taskust kaduma läks,ei olnud kindel sel hetkel kas kadus seal või mujal.Lund oli platsile palju kogenenud ja lumi viidi ära aia taha) ja paar päeva tagasi leidsin selle sealt ülesse,sai telefon kuivama pandud ning panin täna telefoni laadima.Pildi viskas ette ja kõlar töötab ning isegi levi on olemas
.Päris vastupidav telefon on 

Sony Ericssonid üldse kestavad hästi. W880i oli mul üks suvi tööjuures. Sai ohtrasti pulbervärvi omale igast pragudesse ja kukkus kogemata ka paar korda vastu betoonpõrandat, suve lõpus lasin lihtsalt suruõhuga praod ja vahed üle, kõlar läks valjemaks ja kõik nagu suve algul. Kuigi merevees andis ta otsad. 

0 esiveolist, 8 tagaveolist.