Aja jooksul olen kõik rattakoopad korrastanud - puhtaks pestud ja nühitud ning uus kivikaitse + kerevaha, kuhu ligipääs. Esistange võtsin eest ära, sinna alla läks ainult kerevaha. Poolraamidesse samuti + ninaraami.
Stange tagant leidsin originaal pasuna, täitsa töökorras, aga keegi autole õhupasunad peale aretanud. Siiani polnud asjasse süvenenud. Testides täitsa toimis ka, aga kui juba kõik juhtmed kokku lappisin ja asi "valmis" oli, siis loomulikult enam ei toiminud.

Isoleerisin juhtmeotsad ära ja jätsin praegu asja sinnapaika, eriline elektrik nagunii pole, lasen kellelgi targemal korda teha.
Kuna sel aastal ei soovi jälle tallataksot kasutada ning Borbet velgi keegi ei soovinud, lappasin viimased peldiku alla koos tsentreerimisrõngastega ja talvekad läksid punasele. Kahju küll sõita, aga kolmandat odavaotsa autot ka hetkel vaatama ei kipu. Tuleb veel põhi üle pesta ja kerevahaga üle tõmmata, siis peaks kestma küll.
Peldik läks teise garaaži ja vist hakkab asi lõpuks edenema, kuigi mul on nüüdseks juba savi
Must velg on maitse asi, mulle tavalised hõbedased veljed üldse ei istu
Riiulile sai ilus kaunistus
Järgmine nädal saavad madaldusvedrud ette, uued tugilaagrid ning läbilöögipuksid/tolmukatted.