Ford Sierra 2.0 DOHC ´90 Visible

Kasutajate pikendused
Vasta
tann
fanaatik

Re: Ford Sierra 2.0 DOHC ´90 Visible

Postitus Postitas tann »

just :) ja ära hakka vastu vaidlema.
Visible
fanaatik

Postitus Postitas Visible »

Uskumatu ikka, see Sierra on nagu põhjatu auk. Esialgsest pumba vahetusest on saanud nüüd põhjalikum taguotsa korrastamine. Paak sai lisaks sügisesele korrastamisel veelkord kraabitud, krunditud ja homme läheb korraliku musta autovärvi alla. Sama saatust ootavad veel diffri padja kronsa, tagumine stabikas, põhi ja ilmselt ka tagusilla õõtsad ja kõik sinna juurde kuuluv. Kurvaks teeb see, et keegi pole selle auto juures viitsinud käsi taskust välja võtta ja nüüd on rooste juba nii kaugele lastud, et homme tuleb toimetada auto keevitaja juurde, kus poolraamidest välja tulnud neli sõrmeotsa suurust auku saavad parandatud. Oleks kurat keegi veidikenegi viitsinud seda roostet piirata, oleks hetkel ilmselt ainult väike kohendamise vaev aga ei t*ratki. Vihaseks teeb just see, et selle jama pärast peab kogu selle silla alt ära kruvima. :(
Oleks ma eelmine kevad teadnud, et selle auto pidamine nii välja näeb, siis peale mootori kokku jooksmist oleks selle kohe vanarauda võinud viia. Rahast oleks küll ilma aga no parem õudne lõpp kui lõputu õudus. Pilt
siim_o
Klubi liige

Postitus Postitas siim_o »

mul oli paari kuu eest sama tunne
Sierra 24V coupe - ajalugu
Probe RWD 2,3T
Visible
fanaatik

Mul juba vahelduva eduga terve aasta selline tunne olnud. Aga oli endal siiski piisavalt lollust, et selline "autohuviliste" käru võtta kaela endale. Saaks veel aru, et hea küll, tehnika on veidi puudulik aga näiteks välimust on hoitud väga kenasti korras jne. No kurat selle auto puhul pole ju mitte midagi hoitud, absoluutselt kõik on pudi. Eks nüüd hambad ristis tuleb veel see tagumise otsa jama ka üle elada ja siis on veel jäänud paar tööd ja see auto peaks tehnilise poole pealt olema sellises korras, et ei tohiks enam kellegil niisama väga kobisemist olla.
Visible
fanaatik

Lõpuks ometi hakkab asi ilmet võtma. :D
Kuidagi vääneldes sai auto keevitusse veetud, see osa on tehtud, tagusilda olen nüüd juba ma ei tea mitu korda alt ära ja alla kruvinud ning kuna enam ei viitsi, siis silla värvin auto all kuidagi ära. Homme on vaja veel musta värvi kokku segada ja siis saab põhja alt asja valmis. Vaja on valida hunnikust pumpadest üks korralik, kütusetorud vahetada, kuna vanad lihtsalt pudisesid sülle. Ei viitsi eriti pikalt midagi seletada, kuna 12h tööpäevad juba nii läbi võtnud, et ainult magada tahaks. :)

Hetkeseisust pildid :

Pilt Pilt Pilt Pilt Pilt
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

Millega selle pagassi põhja puhtaks said enne värvimist/krunntimist. ??
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Visible
fanaatik

Pagassi põhi oli üks kõige kergem asi selle põhja juures üldse. Selle puhul läks lihtsalt liivapaberit vaja suuremates kogustes. Ülejäänud põhja jaoks otsisin kokku kõikvõimaliku kujuga terariistu ja nii saigi lõbusalt ligikaudu 40h kraabitud. :D
Sassu
aktivist

Postitus Postitas Sassu »

Krt sa ikka viitsid, mingi näituse jaoks ehitad v? :D
waher
fanaatik

Postitus Postitas waher »

minumeelest ka oled sa Siim üks kuradi usin vend 8) ja mina arvasin,et kui sierra ostsid ja näitama tulid,et see on maasikas...mis nüüd veel on?
Visible
fanaatik

Tegelikult ei viitsi ja näituse jaoks ei ehita ka. Lihtsalt pumpa vahetades jäi üks tühi päev, kuna polnud uut pumpa võtta ja hakkasin rooste kohti toksima, et veidi siit, natukene juba siit ka ja siis lõpuks oli pool autot laiali. :D
Aga nüüd vaja garaazi minna, kuna täna õhtuks tahaks auto omal jõul sõitma saada.
Visible
fanaatik

Täna jälle natukene tööd tehtud - sild värvitud ja igasugu väikest nikerdamist veel lisaks. Katsetasin täna härra Contacti käest saadud pumba ära ja see toimib küll väga hästi minu arvates. Veelkord suured tänud ! :)
Kütusetorudega oli muidugi tore, esialgu mõttes olnud 10m asemel oli poes pakkuda ainult 1m 8mm vasktoru. Seekord minu õnneks eelmine suvi see põhja "keevitaja" käkerdas põhja ära ja lõikas kütusetorru ka sisse, et seal on nüüd jätk. Kuna aga kõige mädam koht torul ongi peale jätku filtri poole, siis tuli õnneks sellest meetrist see välja ja nii saigi esialgu vahetatud ainult see jupp. Teinekord uuesti siis vaja see asi ette võtta. :D
Homme on lootus lõpuks auto omal jõul liikuma ka saada ja ehk kui nüüd mootorini bensiin ka jõuab, siis hakkab see auto ka veidi edukamalt liikuma.
Mingi valik uduseid pilte tänasest :

Pilt Pilt Pilt
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

Ma ei oska enam t6esti midagi öelda,t6esti viitsid niipalju jamada?millele v6i kellele sa seda autot ehitad?
Mina enam ei viitsi,vähemalt mitte tavalist sierrat :)
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Visible
fanaatik

Ei meeldi roostes ja koledad asjad lihtsalt. Ega mõtet asjal polegi kui aus olla, sellise auto puhul see eriti väärtust ei lisa. :)
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

Väärtust jah juurde ei anna,kuna sierrad jäävad ikka odavaks ja rahva silmas m6tetuks paraku.
Hea et keegi vähemalt viitsib veel,edu ja jaksu.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Visible
fanaatik

Täna oli lõpuks nii palju vaba aega jälle, et sai Sierra käsile võetud. Nüüd lõpuks tagumine põll värvitud ja lakitud ning homme saab tagumise otsa kokku laduda ja sõitma peale kuu aega seismist. :)

Teemast eespoolt leitud pildid põllest enne :
Visible kirjutas:Tagumine põll :

Pilt Pilt Pilt
Ja hetkel selline olukord :

PiltPilt

Siiamaani vist kõige edukamalt õnnestunud värviparandus selle auto juures. Ise suhteliselt rahul. :)
Vasta