vaba teema, kuid jääme viisakaks
Re: Üleliigne nukkvõll ehk siis Dohc vs Ohc...
Üldine viga
SQL ERROR [ mysql4 ]
Duplicate entry '6aa9539e5456b5dbcd0f56d0f334d2f1' for key 1 [1062]
Lehe laadimisel tekkis SQL viga. Palun kontakteeru foorumi administraatoriga, kui see probleem on jääv.
Please notify the board administrator or webmaster: yax@hot.ee
Mis n*ss on,juba mitmendat päeva peksab seegast pidevalt!
SQL ERROR [ mysql4 ]
Duplicate entry '6aa9539e5456b5dbcd0f56d0f334d2f1' for key 1 [1062]
Lehe laadimisel tekkis SQL viga. Palun kontakteeru foorumi administraatoriga, kui see probleem on jääv.
Please notify the board administrator or webmaster: yax@hot.ee
Mis n*ss on,juba mitmendat päeva peksab seegast pidevalt!
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
huvitav, mul pole mingit probleemi olnud
see nv on plaanis muidugi tarkvara uuendada
see nv on plaanis muidugi tarkvara uuendada
Õnnitlused, Tamar!
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Palju õnne!
-
- Klubi auliige
- Kontakt:
Palju õnne jah!
Palju Õnne !
Sierra 1.8 OHC 87
Sierra 1.8cvh->2.0 dohc 92
Sierra DOHC 91
Sierra DOHC 93
Sierra 1.8cvh->2.0 dohc 92
Sierra DOHC 91
Sierra DOHC 93
Aitäh õnnesoovide eest 

Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Transitipeale üleläinud...
edev värkKristjan kirjutas:vihm jah vahelduseks hea. lasin eile oma üleliigse nukkvõlli ka peeneks...
http://www.youtube.com/watch?v=wMGBTsDsZIQ" onclick="window.open(this.href);return false;

mul "suht koht stock DOHC"Kristjan kirjutas:tegelt kas tln'as keegi suht koht stock dohc'iga ka ringi liigub? ma siin endaoma vähe modisin tahaks proovida kas on kangem nüüd ka või ei. st võiks kuskil jõudu katsuda tegelt võib ohc ka olla.

Õnne Tamarile ka!
'89 3d 1,6
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
ostaks soodsalt 2 inimest mahutavat madratsit.
äkki kellegil midagi üle või tuttaval jne.
56158990
äkki kellegil midagi üle või tuttaval jne.
56158990
kups (ättt) mbgrupp. ee
56 158 990
56 158 990
ma fännan ka seda kylglibisemist ringil, tavaliselt paarringi vaja teha enne kui tulema saan..
adrenaliini lax karanteeritud!!!!!!!!!
adrenaliini lax karanteeritud!!!!!!!!!
Täitsa lõpp, jumala kena sierra, meenutab väga mu kunagist gt-d, täiega tahaks osta, aga pole midagi teha taga
http://www.auto24.ee/used/742486" onclick="window.open(this.href);return false;
Jumala kaif sierra minu arust, sellised mulle väga meeldivad (kui mootor välja arvata ja esi elektri akende puudumine).

Jumala kaif sierra minu arust, sellised mulle väga meeldivad (kui mootor välja arvata ja esi elektri akende puudumine).
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
AlarT kirjutas:Täitsa lõpp, jumala kena sierra, meenutab väga mu kunagist gt-d, täiega tahaks osta, aga pole midagi teha taga![]()
Parem ikka kui diisel

-
- aktivist
To AlarT.Mis jamad osta ikka ära konti lubatakse, see kulub kuuma ilmaga ära ja sõidab 6l. sajale.(keskmine) linnas 10ja maanteel 2
Ma ei tea kas tal reaalselt ka konditsioneer peal on, aga see mind eriti ei huvita, kuna eestis on vaid paar ilma aastas, kus konti vaja on.
Ok see suvi on üliharuldane haruldus.
Mis otsast ta parem, kui diisel on?
Võrreldes diisel sierraga kallim mootorit remontida, hooldada, kütust võtab rohkem.
Maantee 7-8 sõltub, mis korras mootor on, minu käes üldkeskmine suvel oleks miski 10-12, talvel ja sügisel 12-20 sajale.
See talv oleks tegelt bensukas võibolla ka 25 ja 30 sajale võtnud, kuna olud olid väga rasked, isegi diisel võttis 10 üldkeskmine, raskemal perioodil.
diisel on 7 ja alla sajale üldkeskmine, mul palju külma mootoriga lühikesi otsi ja veidi tallan ka, bensuauto hakkab nii sigamoodi võtma, diisel on ökonoomne.
Mul mitu korda olnud bensuautod ja siis jälle diisel, diisel on alati roppumoodi ökonoomsem olnud.
Maanteel saab mul jah diisel sierra ligi 6 hakkama, peaaegu 6.
Tallinna linnas sooja mootoriga ja õues pluss kraadidega, see bensukas sierra jah tüüpilise liiklusega miski 10 sajale saab hakkama, kui rahulikult sõita.
Kindlustus on ka sel kallim 85kw, diisel aga 49kw, kindlustus odavam.
Ja palun ärge tulge oma ulmejuttudega, kuidas selline bensukas sierra 5 ja 6 sajale võtab. ka 6,5 jutuga pole mõtet tulla.
Ok see suvi on üliharuldane haruldus.
Mis otsast ta parem, kui diisel on?
Võrreldes diisel sierraga kallim mootorit remontida, hooldada, kütust võtab rohkem.
Maantee 7-8 sõltub, mis korras mootor on, minu käes üldkeskmine suvel oleks miski 10-12, talvel ja sügisel 12-20 sajale.
See talv oleks tegelt bensukas võibolla ka 25 ja 30 sajale võtnud, kuna olud olid väga rasked, isegi diisel võttis 10 üldkeskmine, raskemal perioodil.
diisel on 7 ja alla sajale üldkeskmine, mul palju külma mootoriga lühikesi otsi ja veidi tallan ka, bensuauto hakkab nii sigamoodi võtma, diisel on ökonoomne.
Mul mitu korda olnud bensuautod ja siis jälle diisel, diisel on alati roppumoodi ökonoomsem olnud.
Maanteel saab mul jah diisel sierra ligi 6 hakkama, peaaegu 6.
Tallinna linnas sooja mootoriga ja õues pluss kraadidega, see bensukas sierra jah tüüpilise liiklusega miski 10 sajale saab hakkama, kui rahulikult sõita.
Kindlustus on ka sel kallim 85kw, diisel aga 49kw, kindlustus odavam.
Ja palun ärge tulge oma ulmejuttudega, kuidas selline bensukas sierra 5 ja 6 sajale võtab. ka 6,5 jutuga pole mõtet tulla.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
F*ck the economy
,bensukas on erksam ja vaiksem.Diisel haiseb ja tossab jubedalt,eriti vanad autod.Tankimine on ebameeldiv ja kui juhtub et püstolist tilgub pükste peale,siis on päev rikutud.Diisel on ikka traktorite teema...