Ford Sierra 2,0 iS 89 Tarmo
Re: Ford Sierra 2,9 V6 -> 2,0 ohc 89 tarmo
Kenad veljed.
Miks vaja pidurid ringi tõsta, oled midagi muutnud veermikus ??Tarmo kirjutas:
"mul on sierral uued veljed"
eks nad rända kunagi teise alla ja siia tulevad teise alt 13", kuid selleks on vaja ka pidurid ümber tõsta
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
13" veljed ei lähe ABS-ga Sierrale, kettad lihtsalt niipalju suuremad. Ma sain aru, et selle pärast peab pidurid ka vahetama.IvoK kirjutas:Miks vaja pidurid ringi tõsta, oled midagi muutnud veermikus ??
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
jah, ta nüüd 17" peal ja mul tema vanad 16"
jah, sellele kerele lähevad ilma absita sierra pidurid et saaks alla panna 13" velje, ning tulevikus teisele kerele plaan panna cossu mõõtu pidurid
jah, sellele kerele lähevad ilma absita sierra pidurid et saaks alla panna 13" velje, ning tulevikus teisele kerele plaan panna cossu mõõtu pidurid
-
- Klubi auliige
- Kontakt:
Re: Ford Sierra 2,9 V6 -> 2,0 is 89 tarmo
Njah loobusin oma 16 velgedest ja ostsin 17 tollised. Loodan ka enda teemasse pilte panna aga no krt igakord on see üks peavalu 

krt, ja jälle jäin ilma - olen ammu juba selliseid velgesid otsinud..legendaarne666 kirjutas:Njah loobusin oma 16 velgedest
Deem,vaadates neid sierrasid sul,tekkib ka endale uuesti tahtmine uus hoovile vedada... Jama et neid autosid mul juba nii palju on,igast margist midagi esindatud 

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
-
- Klubi juhatus
Kuna isa mul sierrasi pannideks nimetab, siis maksis sierra talle kätte isa sõitmas käis. Esiteks lasi tosooli ülevaatus järjekorras välja ja teiseks ei läinud tanklas enam tööle kuna aku ei jõudnud starteit ringi vedada. Läksin siis krokodillidega kohale et käima panna, enne tahtsin veenduda et kas ikka on tühi, istusin sisse keerasin võtit ja käis 
Ostsin madis88 käest uue lõdviku, installisin natuke ajutisi vendi juhtmeid ja lüliti et saaks vajadusel autost sisse lülitada ja avastasin et temperatuuri andur paneb segast. Alguses tõuseb seier ilusti, kuid mida kuumemask läheb seda madalamale vajub
peab vist uue tempi anduri ostma, ilmselt selle pärast siis talvelgi näitas andur külma kui tosool otsa sai.
Täna käisin natuke audru ringil mootorit tuulutamas
, kuna välja sõidu alasi pole vaid on mulla vallid ja kuna olin esimesena värskelt valmis asfalteeritud rajal siis ei hakanud väga kiiresti sõitma, gps sai ~150 kätte. Rada on päris vahva, aga stardi siregel sõites ei näe sirge lõpus parem kurvi pikkust ja sellele järgnevat järsku vasakut.

Ostsin madis88 käest uue lõdviku, installisin natuke ajutisi vendi juhtmeid ja lüliti et saaks vajadusel autost sisse lülitada ja avastasin et temperatuuri andur paneb segast. Alguses tõuseb seier ilusti, kuid mida kuumemask läheb seda madalamale vajub

Täna käisin natuke audru ringil mootorit tuulutamas

Mis audrus on terve rada juba maha pandud ja lastakse sõitma ?Tarmo kirjutas:Kuna isa mul sierrasi pannideks nimetab, siis maksis sierra talle kätte isa sõitmas käis. Esiteks lasi tosooli ülevaatus järjekorras välja ja teiseks ei läinud tanklas enam tööle kuna aku ei jõudnud starteit ringi vedada. Läksin siis krokodillidega kohale et käima panna, enne tahtsin veenduda et kas ikka on tühi, istusin sisse keerasin võtit ja käis
Ostsin madis88 käest uue lõdviku, installisin natuke ajutisi vendi juhtmeid ja lüliti et saaks vajadusel autost sisse lülitada ja avastasin et temperatuuri andur paneb segast. Alguses tõuseb seier ilusti, kuid mida kuumemask läheb seda madalamale vajubpeab vist uue tempi anduri ostma, ilmselt selle pärast siis talvelgi näitas andur külma kui tosool otsa sai.
Täna käisin natuke audru ringil mootorit tuulutamas, kuna välja sõidu alasi pole vaid on mulla vallid ja kuna olin esimesena värskelt valmis asfalteeritud rajal siis ei hakanud väga kiiresti sõitma, gps sai ~150 kätte. Rada on päris vahva, aga stardi siregel sõites ei näe sirge lõpus parem kurvi pikkust ja sellele järgnevat järsku vasakut.
Sierra 1.8 OHC 87
Sierra 1.8cvh->2.0 dohc 92
Sierra DOHC 91
Sierra DOHC 93
Sierra 1.8cvh->2.0 dohc 92
Sierra DOHC 91
Sierra DOHC 93
-
- Klubi juhatus
Rada on maha pandud, kuid raja ääres on tööd veel palju. Sõitma saab vaid tutvuste läbi.
-
- Klubi juhatus
nv sai muretsetud sellele torukolle
-
- Klubi juhatus
torukollektor ja ülejäänud summutaja mis kaasa ostsin all, sai vaiksem kui ennem
-
- Klubi juhatus
Re: Ford Sierra 2,0 is 89 tarmo
nv sain teada et sellel on 3,36 ülekandega 7,5" differ taga. vanal diffril oli lsd osakonna tihend katki läinud ja diffri õli sisse voolanud, see tõttu enam ei pidanudki lsd. nüüd sai alla cosworth scorpiolt pärit 7,5" differ ülekandega 3,64 ning lsd'sse kettaid lisatud, päris hea jäik sai. spidomeeter enne valetas maanteel umbes -20km/h, nüüd aind -5km/h.
Õnnitlused!
Nüüd on vist lõbusam sõita!
Aga LSDsse lihtsalt panid teise lsd "varukettad" probleemideta sisse ja nüüd siis jäigem, et üks rattas nüüd kippud vähem keerlema?
Kui nii siis olen nüüd pigem LSD teema kui lihtsa kinnikeevituse mees, kuna tava LSD tundus liiga lahtiseks olla.
Nüüd on vist lõbusam sõita!
Aga LSDsse lihtsalt panid teise lsd "varukettad" probleemideta sisse ja nüüd siis jäigem, et üks rattas nüüd kippud vähem keerlema?
Kui nii siis olen nüüd pigem LSD teema kui lihtsa kinnikeevituse mees, kuna tava LSD tundus liiga lahtiseks olla.
-
- Klubi juhatus
ma lasin töökaaslasel teha, kuidas ta täpselt seda tegi. saan ilmselt homme küsida, sest vana lsd differ on töö juures laiali