vaba teema, kuid jääme viisakaks

vaba teema, mula ja pläma...
Vasta
sõdurpoiss
aktivist

Re: Üleliigne nukkvõll ehk siis Dohc vs Ohc...

Postitus Postitas sõdurpoiss »

Bomsch kirjutas:Eks oma auto alati see kõikse parem, see on teada fakt. Eks endalgi on 5 erinevat autot kokku ja ma pean tunnistama, et seepärast mul ei ole ka seda sierrakultust. Kui ma oma masinad ritta panen siis kõige lihtsam oleks hingeliselt loobuda ilmselt sierrast.
Nagu AlarT ütles, siis tema sõidab sierraga just tema madalate ülalpidamiskulude tõttu, ja ma usun et ka paljudele teistele on sierra ratsionaalselt mõeldes oma hinna ja omaduste suhte poolest väga mõistlik liikur. Sul on viis autot, sierra lihtsalt pulli tegemiseks, aga inimesele kelle jaoks on sierra tema ainuke vahend tööle jõudmiseks, on küll hingeliselt raske ainsast transpordivahendist loobumine. Et praktilist vajadust ei saa vast nagu kultuseks pidada.

Kui ma oma masinad ritta paneks, siis ilmselt oleks kõige raskem loobuda sierrast. :) Rahaline väärtus on tal kindlalt väikseim, aga kui sa oled mingi objektiga tegelemise peale raisanud lugematul hulgal tunde oma puhke ja uneaega, siis jääb justkui osake sinust endast sinna sisse. Et siis puhtalt emotsionaalne väärtus.
Pilt
AlarT
sõltlane

Postitus Postitas AlarT »

Ma olen ka oma autot ehitanud ja sinna raha ikka ühteist pannud, see loomulikult tõstab emotsionaalset väärtust.
Sierra puhul pean ma mainima muidugi seda, et Sierra meeldib ka mulle.
Selliste odavate ja vanade autode seast on sierra üks mu lemmikuid mitme seast, aga mitte eriti paljude.
Sierra olemus üldiselt meeldib mulle ja ta pole päris suvaline iga teine auto:)
Aga loomulikult ärgem unustagem sierra pidamiskulusid, mis igati mõistlikud.

Samamoodi meeldib mulle muidugi BMW 5 seeria E34.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
erx
aktivist

Postitus Postitas erx »

Emotsionaalne väärtus on muidugi igal asjal. Kunagi ammu oli meil ka peres Sierra, dohc ja puha, 90ndate lõpus kuskil. Müüsime ta kohalikele vendadele kes tegid esimesel nädalal avarii, mingile vastutulevale opelile laupa ja mahakandmisele. Mul ema pidi silmad peast välja nutma. :mrgreen:
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

mul on autol kliima, mina saan küll kasutada seda ka nagu tavalist konti. kas mul on nii eriline pill, või pole alart kliimadega kokku puutunud piisavalt et teada millest räägib.
kui alart otsib autot millel saaks rihma vahetada, siis mina vaatan kettidega mootoreid
sierra võib ju olla odav auto, kuid reaalselt pole ma ühtegi teise autosse niipalju raha pannud.
otsusta alart ükskord ära kas sul siis loeb disin või mitte, ühes ei ole oluline ja teises on oluline.
minul näiteks jäi sügisel corolla ostmata põhjusel et mul hakkaks seal salongis igav juba enne paigalt võttu. salongi disain oli igav ja lisasi polnud.
isiklikult leian et kõige mõtetum lisa on katuse luuk. mondeo sai valitud suht meelega ilma. aga eks see ole tingitud halbadest kogemustest luukidega ja faktist et ma oma sierradel neid nii ehk naa ei kasutanud
selline on mu mondeo armatuur, siiani pole igav hakanud. muidugi funktsioone võiks rohkem olla ikkagi.
Pilt
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

Bomsch kirjutas:...Eks endalgi on 5 erinevat autot kokku ja ma pean tunnistama, et seepärast mul ei ole ka seda sierrakultust. Kui ma oma masinad ritta panen siis kõige lihtsam oleks hingeliselt loobuda ilmselt sierrast.
nüüd on siis teada et kellele meeldib sierra sellel lihtsalt pole rohkem autosi, kui oleks siis ju ei meeldiks enam sierra nii väga
AlarT
sõltlane

Tarmo, ma ütlesin selge sõnaga, et mulle loeb nii auto välis, kui sisedisain, kuid sisedisain loeb kõvasti rohkem.
Välisdisain loeb ka märkimisväärselt, aga mitte väga, samas ma siiski koledat autot ei osta.
Sierra meeldib mulle siiski, asi pole ainult odavuses ja sed ama ka ütlesin.
Su mondeo salong on mondeo kohta tõesti hea, rool on küll kole, aga muu on vähemalt pildil tõesti suht hea.
Kuid üldiselt see mondeo ei sümpatiseeri mind oma disainilt, olen uurinud neid küll, aga üldiselt ei.

Olen mitme kliimaga kokku puutunud ja mulle nende elektrooniline juhtimine ei istu, puhuri kiiruse keeramis/lükkamis nupp ja sooja/külma keeramis/lükkamis nupp on ikka parimad.
Minu arust kõige mugavamad, kiiremad, konkreetsemad, kliima juhtimisel pole sellist konkreetsust, ma vajutan nuppu, et tõsta puhuri kiirust, ta ootab hetke ja alles siis tõstab.
Siis klõpsi kliimal seda temperatuuri ja nuputa, mis see õige on.
Tavavendil pole mingit temperatuuri klõpsimist, keeran kiiresti ja mugavalt kas sooja või külma peale või kuskile vahepeale ja asi vask.

Mul on ka BMW 5 seeria E34 olnud, väga hea auto, aga sierra meeldib endiselt.
Ma pole kuskil öelnud, et sierra mulle kõige rohkem meeldib, sest on autosid, mis mulle rohkem meeldivad ja aeg läheb edasi.
Aga esialgu pole sierra minu jaoks siiski oma võlu kaotanud, hoopis alguses, kui sierraga sõitma hakkasin ei osanud ma tema võlu korralikult hinnata.
Sierra pole teps mitte suvaline auto.
Kups
fanaatik

Postitus Postitas Kups »

krt, me jalka on ilus. no täpselt nii nagu ise ps-il mängiks, aga lõpp vajub ära :D

ja turvafirma meeskond :D
ma ei tea, kui too peaks jalgpalli liidu eest kuidagi trahvist pääsema, siis... jokk.
meeskond peaks trahvi maksma ka jalgpalli liidule.
mängu vaadates mõtlesin, et kui peaks näitama, et kuskohast see väljakule jooksis ja äkki seal politseinik hoopis :D
kups (ättt) mbgrupp. ee
56 158 990
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

Veel selle automaat sierra teema, kuna sellel kastil olid veel ford-i logodega detailid sees siis arvan et ega selle sierra atm kast pole pärast tehasest välja veeremisest saati kordagi lahti käinud. Muidugi see õli haises suht jubedalt,viga oli selles et 3 ja 4 käiku enam ei lülitanud, kuna neil friktsioon ketastel olid tükkid juba välja kukkunud ja üldse olid katted pragulised.

Muidugi enne kasti rem-i ja üldse sellist suuremat ja kulukamat tööd tehes teavitatakse enne ka klienti, vana oli südame rahuga nõus ja lasi kasti ära remontida plus veel mingeid väiksemaid töid eelnevalt teha.

Aga jah see klient vist selline et pooldab ainult originaal varuosa. :)
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
xr4
fanaatik
Kontakt:

Postitus Postitas xr4 »

Kups kirjutas:krt, me jalka on ilus. no täpselt nii nagu ise ps-il mängiks, aga lõpp vajub ära :D

ja turvafirma meeskond :D
ma ei tea, kui too peaks jalgpalli liidu eest kuidagi trahvist pääsema, siis... jokk.
meeskond peaks trahvi maksma ka jalgpalli liidule.
mängu vaadates mõtlesin, et kui peaks näitama, et kuskohast see väljakule jooksis ja äkki seal politseinik hoopis :D
käisin kohapeal, jube külm oli ikka aga see oli seda väärt
ma ütleks et isegi ei vajund see kord lõpp ära, suruti ju lõpuni. Ühtki suurt prohmakat ei tehtud, lihtsalt standard olukorrad kasutati ära. Ja mudugist vilemees oli vilets-liigapalju praaki
XR4iPilt
xr4
fanaatik
Kontakt:

Postitus Postitas xr4 »

Alar, sa dacia peale pole mõelnud- tarbe autona(nagu sul vaja) oleks ju mõistlik, kindalsti sinujaoks mõistlikum kui passat
XR4iPilt
marekw
kasutaja

Postitus Postitas marekw »

AlarT midagi meelepärast: http://www.auto24.ee/used/651481" onclick="window.open(this.href);return false;

Suveks oleks selline päris mõnus :)
Kristjan
fanaatik

Postitus Postitas Kristjan »

marekw kirjutas:AlarT midagi meelepärast: http://www.auto24.ee/used/651481" onclick="window.open(this.href);return false;

Suveks oleks selline päris mõnus :)

nalja teed seal terve maja sees ju mis võib katki minna
sierra mk I 5d
Kups
fanaatik

Postitus Postitas Kups »

el. astmelaud annab saba ja vaata uksepealt ise kuidas välja saad.
kups (ättt) mbgrupp. ee
56 158 990
FLAMEWAR
fanaatik

Postitus Postitas FLAMEWAR »

mazda 6 oleks super.. kui vaid tagavedu!
tele2-51-70-236
instagram:RS garage™
AlarT
sõltlane

Dacia on odav lihtne auto küll, aga see pole minu jaoks piisavalt hea ega piisavalt ilus ja liiga ebaturvaline.
Passat ja Focus 2005a + on turvalised autod ja mulle meelepärased.
Passatile pole kindel, kas hakkab hammas peale, aga Focusele ajapikku peaks hakkama küll, et saab ära osta.

Mis ma selle matakaauto transitiga peale hakkan? Sellega pole kuigi meeldiv sõita ja ei hakka muudest omadustest üldse rääkimagi ja ebasovivusest igapäeva sõidukina.
Aga küllap see Transiti välja toomine üks suur nali oligi.
See kallis ka.

http://www.auto24.ee/used/752854" onclick="window.open(this.href);return false; vot see hakkab looma.

http://www.auto24.ee/used/760020" onclick="window.open(this.href);return false; see ka

http://www.auto24.ee/used/747543" onclick="window.open(this.href);return false; see kõlbaks ka, kui oodata taolise auto hinnalangust, konkreetselt autolt tuleks ära visata toonklaas ja need koledad liiga suured veljed, millele kallid rehvid on ja millega on vastikult jäik ja autot lõhkuv sõita.
Aga muidu see Passat tip top, just see, mida ma tahan.
Ok mootor võiks olla 2,0 tdi 103kw, aga lepiks hädapärast ka sellega, kui see odavam või midagi on.

http://www.auto24.ee/used/729557" onclick="window.open(this.href);return false; no vat sjuke, aga ta peaks olema riidest sisuga, tumeda sisuga ja ilma kliimata, tavalised keeratavad nupud, nagu esimesel, millel oli vaid konditsioneer. need veljed kõlbaksid, kuna alla 16" sellele passatile ilma pidureid vahetamata panna ei saa.
Ahjaa, tal peaks olema ka mitte elektri istmed.
Vasta