no meie minikokkutulek sai kah siis täna ära tehtud
üldiselt oli päris lahe jube tuisune ilm oli ainult...
visible oli ka ainult korraks, vähemalt sai mõne ringi ikka tehtud
tegin paar pilti ka, aga alles siis kui visible oli ära läinud, ütlen juba ette ära et tänu tuisule väga häid pilte ei saanud nii et lõpuks üldsegi loobusin
vägev oli jah...1-e korra kippus jamax ka kui oksa hunnik liiga ligidale tuli
üldiselt oli vägagi lõbus ja adrenaliinirohke üritus tuiskas päris mehiselt jah...silmad ja suu oli lund täis.
suvisel kiirendusrajal sai ka proovitud kuidas maanteekiirustel auto lumel püsib...90-ga enam kõvasti driftida ei saandki...hakkas spinnitama. 80 peal sai kenasti drifti lastud veel
kusjuures tallinn - haapsalu maantee oli poole hullemas seisukorras kui lennuväli...märg ja paks lumelöga vaheldus peegelsileda jääga üle 80 sõita ei saand
Jälle kadusin valel ajal.
Ei järgmine kord tuleb suurem hulk aega varuda ja tuleb sigulli rooli ja istme vahelist tihendit nii kaua treenida, siis jätkub lõbu kauemaks.
no käisin siis ka täna natuke rallitamas ! nimelt käisin täna õhtul laagri maksimarketi parklas ! päris mõnus oli sest seal nagu suur ala kus saab igast trikke teha ! hakkasingi siis uut trikki sooritama ja proovima et kas ikka välja tuleb ! nimelt tahtsin 360 ära teha ! paar esimest korda tuli väga ilust välja aga siis hakkas juba paremaks minema 360+180 ja siis me sõbraga mõtleime et võiks proovida ka 720 ! hakkasin seda tegema siis ja 360 sain ainult ! vaatasin siis et mingi stange moodi värk vedeleb maas ! kuna tean et tagumine stange on mul väga räbal siis mõtlesin et pohlad kui see läks aga lähemal uurimisel selgus et tagumine oli korras aaaga esimene oli puudu ja veel nii õnnelikult et täiesti terve mul kohe nii hea meel et terveks jäi ! aga juu ta siis tõmbas mingi klambri lahti ja kukkus siis ära kui tagurpidi olin autoga !
ei jah lahe oli ! aga homme peab ikkagi selle esimese stange külge kruttima !
siis sul küll ikka vedas hästi, et stange terveks jäi sellise nalja peale
loodetavasti me homme ikka tuleme ühes tükis kõik tagasi ka sealt Käesalu rajalt.
Muidu variant veel ka Vasalemma rajale minna, kui mõte tuleb. Õnneks need rinkad kõik suht lähestikku, otsustame siis homme kui kohtume!
Mul nüüd auto taguots jälle kõrgemale tõstetud, nii et loodetavasti esimesse lumevalli kõhuga kinni ei jää
tänase päeva võib korda läinuks lugeda. käesalus oli küll liiga libe ja palju rahvast...käisime suurupi piiblikooli juures...sõitsime lumisele platsile raja sisse ja asi korras sierrameni auto hakkas ka hambaid näitama ja keeldus tosooli endas hoidmast. dexter sõitsi linnas kraavi ja tema käesallu ei jõudnudki see-eest suurupis oli kohal
ma nägin neljapäeval (kui ma nüüd päevaga mööda ei pane) laksu järvevanal... kohe mustaka poolt üle raudtee minnes, ülemiste poole
Sierra oli katusepeal... Mu nina ees pani, nii et pilpad mis lendasid, püüdis mu kaubik kõik kinni
nibin nabin sain ise pidama... ja olin sunnitud rahva sierrast välja kiskuma ja häirekeskusele traati tõmbama räme laks oli...
TOm kirjutas:tänase päeva võib korda läinuks lugeda. käesalus oli küll liiga libe ja palju rahvast...käisime suurupi piiblikooli juures...sõitsime lumisele platsile raja sisse ja asi korras sierrameni auto hakkas ka hambaid näitama ja keeldus tosooli endas hoidmast. dexter sõitsi linnas kraavi ja tema käesallu ei jõudnudki see-eest suurupis oli kohal
Mainin veel seda...et enne minu ära minemist suurupist...tuli sinna üks pisike kaubik rallitama....noor poiss roolis ja isa kõrval..
heh sellise lumega olesin ma juba ammu kinni, nimelt pidin auto ümber parkima et lund saaks koristada ja sisuliselt istusin sileda maapeal kinni(muidugist suverehvidega)
Täna nägin põlva saastaka parklas valget sedaan sierrat, mingite küljelaiendite, tuning esistange, toonklaasi ning musta antitiivaga. Nagu alati polnud fotokat kaasas, muidu suht norm nägi välja.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...