vaba teema, kuid jääme viisakaks
Re: Üleliigne nukkvõll ehk siis Dohc vs Ohc...
mul ka probleem, pole LSD ja yks rattas ei kaabi ringi ehk.. kasutu... 

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
õige ta on, kuid kui viimati käisin fixusest zetecile ostmas küünlaid, siis öeldi et enam motorcraft ei tooda (ei saanud aru kas zetecile või üldse) ja berud (pead ei anna aga vist oli beru) ainus aseaine neileGTO kirjutas:nii jääbgi küünlaid vahetama.... Motocraft on võlusõna
fixus ei viitsi tellida siisTarmo kirjutas:õige ta on, kuid kui viimati käisin fixusest zetecile ostmas küünlaid, siis öeldi et enam motorcraft ei tooda (ei saanud aru kas zetecile või üldse) ja berud (pead ei anna aga vist oli beru) ainus aseaine neileGTO kirjutas:nii jääbgi küünlaid vahetama.... Motocraft on võlusõna

'89 3d 1,6
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Berud ka täiesti ok, mul mitmel fordil kasutuses olnud ei ole probleeme olnud.
Sierra Is
Eks see vist on nii kuidas satub....Kunagi ostsin Sierrale uued Densod, need hakkasid peale umbes 30km ükshaaval ülesütlema, algul vahetasin ükshaaval, aga kuna nad läksid kõik lõpuks läbi, siis ostsin Motorcraftid, need töötavad siiamaani korralikult.
Sõber hiljuti vahetas oma VW Passatil (1992 1.8 66kw) küünlaid, peal olid Densod ja ostis Fixusest endale siis uued Beru küünlad, järgmine päev need enam korralikult ei töödanud, auto jättis vahele ja vahel suri välja. Pani vanad Densod tagasi ja nüüd töötab korralikult.
Sõber hiljuti vahetas oma VW Passatil (1992 1.8 66kw) küünlaid, peal olid Densod ja ostis Fixusest endale siis uued Beru küünlad, järgmine päev need enam korralikult ei töödanud, auto jättis vahele ja vahel suri välja. Pani vanad Densod tagasi ja nüüd töötab korralikult.
Sain siis sellise huvitava asja omale.

Vahelt leidsin ka sellise asja. Ostu-müügi leping aastast 1994 ?

Vahelt leidsin ka sellise asja. Ostu-müügi leping aastast 1994 ?

0 esiveolist, 8 tagaveolist.
Alati on võimalus küsida fordi esindusest küünlaid, et mida nemad pakuvad ja mis hinnaga.
See jutt, et mingi firma enam ei tooda, see ei vasta alati tõele.
Mulle öeldi ka ühest autopoest, et ford enam ei tooda sarniire sierrale, noh need õõtshoovaga koos sarniirid.
Arvati, et oma vormid juba ammu ära andnud ja et ainult seda b osa saab.
uurusin siis fordist järele, öeldi et saab küll originaal sarniire 1600kr tk:p see oli siis paar aastat tagasi.
Tahtsin sellega öelda seda, et alati tasub Fordist järele küsida, kui tahetakse korralikku asja saada, sest oma väite kohaselt müüvad nad originaal osi, ainult ma ei oska seda väidet kinnitada ega ümber lükata.
See jutt, et mingi firma enam ei tooda, see ei vasta alati tõele.
Mulle öeldi ka ühest autopoest, et ford enam ei tooda sarniire sierrale, noh need õõtshoovaga koos sarniirid.
Arvati, et oma vormid juba ammu ära andnud ja et ainult seda b osa saab.
uurusin siis fordist järele, öeldi et saab küll originaal sarniire 1600kr tk:p see oli siis paar aastat tagasi.
Tahtsin sellega öelda seda, et alati tasub Fordist järele küsida, kui tahetakse korralikku asja saada, sest oma väite kohaselt müüvad nad originaal osi, ainult ma ei oska seda väidet kinnitada ega ümber lükata.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Ja huvitav lugu on see, et kui oma fordiga diagnostis käisin ja rääkisin, et olen jube vahvaja tark, et olen pannud motorcrafti küünlad just tuttuued peale, siis öeldi, et tglt see motorcraft ei olegi mingi firma ja et kahest jooksust (8st küünlast) üks on praak. Seda olevat diagnostika mehele esinduse spetsialistid rääkinud, kes originaal varuosa siis paigaldanud.
See siiski naised-saunas-rääkisid-jutt, minul ainult head kogemused motorcraftiga.
See siiski naised-saunas-rääkisid-jutt, minul ainult head kogemused motorcraftiga.
-
- Klubi juhatus
varem oli tartus fixus volta nimeline, ja voltas teati küll motorcrafte ja soovitati aind neid, seega kahtlen et nad ei tea või pea motorcraftidest midagi
See "ostu müügi leping" on mingi autoturu/müügiplatsi hinnasilt.
-
- Klubi juhatus
Re: vaba teema
btw müügi kuulutuste upimine on ikka kord nädalas, kes tahab et ta kuulutus oleks eesotsas andku mulle teada ning kandku sc kontole 25.-
kes tihedamini upib hakkab hoiatusi saama jälle
kes tihedamini upib hakkab hoiatusi saama jälle
Kui palju muidu ülevaatusel mingeid küljekarpe või midagi jälgitakse? Või mida seal kerepoolest kõige rohkem jälgitakse?
kui mõni üksik auk karbis siis vast ei sega,ja pindmine rooste tiivaäärtel ei ole kah hull.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ja kui karp on jube, siis saadavad kordusülevaatusele?
Väga palju sõltub ikka konkreetsest ülevaatajast. Mõni käib ja nokib, teine ei tee väljagi. Aga võid ju minna lihtsalt küsima sinna, et mis nad arvavad. Et kas maksab hakata üldse rullide peale sõitma. Viskavad korra pilgu peale ja saadki teada, kas pead keevitama hakkama või mitte.
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!