Rääkige nyyd kas midagi järgmisel kuul kah toimub?
päris teise eesti otsa ei viitsi rallida aga 100km raadiuses oleks hea paarutada.
Mingit üritust siis kui aru ei saand rahvas
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD / Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Silver kirjutas:Oskab keegi öelda, kus saaks odavamalt 60ah akut, mis peaks talvele ka vastu? Et äkki on silma jäänud mingid allahindlused. Ise olen sõjaväes, nii et endale pole silma jäänud midagi. :p Päris head ilmad tulemas juba, peab sierra varakult valmis sättima, et järgmisel linnaloal lumiseid teid nautida.
tähenärijad! -tsenseeritud-. pigem mingid kandilised vanakooli prosed ette nagu siin mingil kasutajal need kollased ees olid, ei viitsi pilti otsida praegu.
Tanel kirjutas:Mis arvate,kas sierrale sobiksid sellised tuled? :mrgreen
Modernsed LED'ga päevasõidutuled
Minu meelest olid Alo sierral sarnased päevasõidu tuled. Mingid sellised kitsad seapilud olid jah, näha neid eriti polnud, rääkimata nende abil midagi nägemisest. Pigem täidavad vast rohkem dekoratiivvalgustite eesmärki. Minule sellised vigurid ei lähe peale, aga Alole (ja kindlasti ka paljudele teistele) need meeldisid. Maitse asi...... ütles siga ja sõi si*ta edasi. JA miilitsatele ka ei meeldi eriti omaalgatuslikud juurdeehitused.
Huvitav, üks mu sõber sai politsei käest noomida selle eest, et mingid sarnased majakad vabrikutulede asemel põlesid. Politseinik olla öelnud, et mingid alla stange sisse kahtlaselt kruvitud kribud tuled ei asenda originaal tulesid ja jutul lõpp. Ütlesid, et pane tuled põlema ja need mõttetud pirrud võite minema visata või põllurallika külge panna. Ise pole vaadanud, aga jutu järgi olla stange sees olnud ikka euro tähistusega tuled.