tann15 kirjutas:Ilu on vaataja silmades,mina selles "Wrx"´is kll midagi ei näe
No aga ole täiskasvanu ja ära tõsta kisa iga väikse asja peale. See, et sina selles autos midagi ei näe ei tähenda veel, et midagi halvasti on. Suht rariteetne pill ju. Vaata mis sellised soomes maksavad kui sa oma elu selle maa masina hindada järgi kordineerid.
see punane minuarust täiesti tavaline xr4x4 ja vägagi ok näeb välja.tartust on see ostetud jah ja siis oli hinnaks 13000-15000. ei mäleta täpselt. sai tollase omanikuga räägitud ja ka praegusega.pidi väga heas korras olema ja tingida ei saa(vähemalt mina sain nii aru).
see sinine xr4x4 tundub piltide pealt räbal. hunnik roostet, seest on jupid puudu, eest on vist laksuga, ja eriti rõve tiib taga(maitse asi muidugi)
ja tann, kas sa tead midagi täpsemalt selle hõbedase 4x4 masina kohta?
tali22 kirjutas:see punane minuarust täiesti tavaline xr4x4 ja vägagi ok näeb välja.tartust on see ostetud jah ja siis oli hinnaks 13000-15000. ei mäleta täpselt. sai tollase omanikuga räägitud ja ka praegusega.pidi väga heas korras olema ja tingida ei saa(vähemalt mina sain nii aru).
see sinine xr4x4 tundub piltide pealt räbal. hunnik roostet, seest on jupid puudu, eest on vist laksuga, ja eriti rõve tiib taga(maitse asi muidugi)
tali22 kirjutas:see punane minuarust täiesti tavaline xr4x4 ja vägagi ok näeb välja.tartust on see ostetud jah ja siis oli hinnaks 13000-15000. ei mäleta täpselt. sai tollase omanikuga räägitud ja ka praegusega.pidi väga heas korras olema ja tingida ei saa(vähemalt mina sain nii aru).
alumiinium on heledam, villu, erki, minu ja üks veel kes raplas oli, on kõigil sama värvi autod (erinevad toonid, kuid kood sama) iseenesest pole muud metallik-halli näinud sierradel, kuid ega ma kõiki kah pole näinud
Tarmo kirjutas:alumiinium on heledam, villu, erki, minu ja üks veel kes raplas oli, on kõigil sama värvi autod (erinevad toonid, kuid kood sama) iseenesest pole muud metallik-halli näinud sierradel, kuid ega ma kõiki kah pole näinud
Mul tehnilises passis tumehall metallik,ehk siis sama mis ka teil.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD / Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi Ford Mondeo mk1 1.8 16v