vaba teema, kuid jääme viisakaks
Re: vaba teema
kle tanel lõpeta laimu levitamine minu kohta.
Mina ja part2 ei ole teps mitte üks ja sama isik.
taneli postitus tuleks siit foorumist kustutada, kuna see on laimu ja vale informatsiooni sisaldav.
taneli postitus tuleks siit foorumist kustutada, kuna see on laimu ja vale informatsiooni sisaldav.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
kas elektripeeglite ja akende juhtmede ühendamisel on ainult plug in and play või peab kogu juhtmestiku ära vahetama(suhteliselt tüütu oli neid maha võtta juba) Kere tüüp on sama kuid 2 aastat uuem(92a.)
t-nud
t-nud
Samal teemal jätkates võiks keegi teadja rääkida nendest kahest pistikust, mis esiklaasi all paremas nurgas on. Ei lase magada see küsimus, et mille jaoks need olla võiks ? 

Eiei, soojendus ei puutu asja, nende juhtmed eraldi klaasi juures. Seal kaks tühja kolme juhtmega (valget) pistikut. 

Keegi modedest/adminnidest võiks siia panna Ip adre kust alar postitab,enne igaksjuhuks mitte lisada kui olen postitand Sr´is võetud adre siia,siis näha kes ja kus tegelikult õigust räägib..AlarT kirjutas:kle tanel lõpeta laimu levitamine minu kohta.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Tanel kirjutas:Keegi modedest/adminnidest võiks siia panna Ip adre kust alar postitab,enne igaksjuhuks mitte lisada kui olen postitand Sr´is võetud adre siia,siis näha kes ja kus tegelikult õigust räägib..AlarT kirjutas:kle tanel lõpeta laimu levitamine minu kohta.
Olegem ausad keda see kottib. Kogu ülejäänud foorum suuda siin rahulikult rääkida, see et teil suhtlemis barjäär on ei ole meie probleem.
sierra mk I 5d
Vot mina ei saa ka aru asjast, mis kuradi haigus sel tanelil on, mis tal on minu vastu?
Pidevalt olen tal hambus.
Mingi tõsine vihavaen tal minu vastu, ometi pole ma talle mitte midagi teinud.
Tegelikult tekib tõesti küsimus, mis üldse oleks, kui ma oleksin sama tegelane, kelle sa väidad mu olevat?
Mis sellest, siis oleks, mida see siin foorumis muudaks, et sellest kõva häälega kuulutama peab?
Puhtalt teoreetiline küsimus praegu.
Pidevalt olen tal hambus.
Mingi tõsine vihavaen tal minu vastu, ometi pole ma talle mitte midagi teinud.
Tegelikult tekib tõesti küsimus, mis üldse oleks, kui ma oleksin sama tegelane, kelle sa väidad mu olevat?
Mis sellest, siis oleks, mida see siin foorumis muudaks, et sellest kõva häälega kuulutama peab?
Puhtalt teoreetiline küsimus praegu.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Mõtled seda kas lähed kellegi *itchiks pulkade taha v6i mitte? 

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Lihtsalt huvi pärast küsin, et vana oled ka?Tanel kirjutas:Mõtled seda kas lähed kellegi *itchiks pulkade taha v6i mitte?
Lihtsalt huvipärast küsin,kas kasutad esimest korda sellist asja nagu internet?
Profiili peale ju päris raske klikkida
Profiili peale ju päris raske klikkida
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
K: Kas ford sierrale läheb Ford tauruse mootor peale? ma mõtlen üks ühele!
Ford Sierra 2.0 karpa 3 ukseline mk2
taurusel mootor teistpidi üldse...sa tahad sinna raudselt V6-te peale?ma eriti ei taha uskuda,et 1:1-le.Kindlasti pead midagi ümber tegema,taunuse oma peaks minema:D
Saabus tõehetk,part2 ja kasutaja alar sama kasutaja,ip adred kattuvad,nüüd teada kes siin valetaja on 

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Tanel kirjutas:Saabus tõehetk,part2 ja kasutaja alar sama kasutaja,ip adred kattuvad,nüüd teada kes siin valetaja on
et mida sa tõestada/võita üritad maisaaaru