vaba teema, kuid jääme viisakaks
Re: vaba teema
parem hilja kui mitte kunagi...suured õnnitlus soovid ka minu poolt kaupsile:P
Kuidas siis tänane päev siinsel rahval alguas, mina olin igatahes suht hädas sierraga, kuna suverehvid olid all 205 laiusega lumes sõitmine oli ikka paras võimlemine et kohalt ära saada.
Täna panin talvekad alla ja hoopis teine teema.

Täna panin talvekad alla ja hoopis teine teema.

Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Pole probleemi olnud,hea on see et erinevalt tagaveost ei kisu mul lörtsi sees metsa poole
eile oli muidu päris norm 12 paiku öösel tallinnast läänemaale tulla,libe ei olnud ja külge ette ei saandki
Btw ivok pane mulle oma nr ps´i olen tgsi eestis.

eile oli muidu päris norm 12 paiku öösel tallinnast läänemaale tulla,libe ei olnud ja külge ette ei saandki

Btw ivok pane mulle oma nr ps´i olen tgsi eestis.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Oodatust igavamalt läks tänane lumine ilm. Kordagi kinni ei õnnestunud jääda suvekummidega ja mingeid ohtlikke olukordi ka ei tekkinud. Täna sai viimased nikerdamised talvevelgedega seoses tehtud ja ilmselt tuleb siiski homme talverattad alla keerata. 

endal talvekad all, aga mega äge oli hommikul enne seitset koplist õismäele driftida kui linn tühi ja lumi veel kohati lükkamata 

kups (ättt) mbgrupp. ee
56 158 990
56 158 990
Nägin täna erkit oma e30 bemariga haapsalus,nii rahulolev nägu oli peas
reetur oled et sierra maha myysid ja bemmiga nyyd sõidad 

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Imelik ka kui E30ga sõites poleks rahulolev nägu peas
Sierra ja E30 on ikka öö ja päev.

Rullnoksus ei anna häbeneda mõnel ikkaIff kirjutas:Imelik ka kui E30ga sõites poleks rahulolev nägu peasSierra ja E30 on ikka öö ja päev.

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v

ja iffiga olen selle koha peal ühel meelel, et e30 ja sierra on öö ja päev, ainuke ühine asi on neil veoskeemid

ja mis puutub rullnoksusesse, siis julgeksin väita et e30 on muutunud juba rariteediks ja rullnokkade mainest üle saanud.
Motorsport is a lifestyle
Daa,mul kah e30 aga rahul olev nägu ikka puudub
Subaru oli suht ainuke auto mis t6esti naeratuse näole tõi kui boost tuli

Subaru oli suht ainuke auto mis t6esti naeratuse näole tõi kui boost tuli

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Tanel, sinu E30l pole mootorit ka ju.. Ja tehasepoolt on võrri mootor su rullile ette nähtud. 

Pool mootorit on ju peal,pool bagasnikusIff kirjutas:Tanel, sinu E30l pole mootorit ka ju.. Ja tehasepoolt on võrri mootor su rullile ette nähtud.

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
BMW E30 ei ole kuskilt otsast parem, kui sierra.
Ma sõidan ennem sierraga, kui E30-ga.
Sierra on suurem ka minu teada.
E30 on täiesti mõttetu auto nagu seda on ka E36.
BMW algab 5ndast seeriast.
Üldse õigeid BMW-sid hakati tegema alles siis, kui tuli välja E32 vana 7-ne miski 86 aastal ja sellele järgnes E34 88 aastal 5 seeria siis.
Topgearis ju tood ika selline teema esile, et Ford Mondeo ST220, see aastarv oli sl Mondeol midagi 2001+.
Jeremy Clarkson tõi välja, et see on igas asja parem, kui sama aja BMW 3 seeria, ka odavam, aga rahvas ostab ikka BMW 3nda seeria.
Mondeo on Sierra järglane.
Nii, et nagu näha siis läbi aegade on fordi sierra/mondeo olnud parem, kui BMW 3 seeria, mida ma ka isiklikult arvan.
BMW 5 seeria on muidugi juba midagi muud.
Teine bmw mõttetus on 1 seeria, mida ka Topgearis lahati, sest see maksab mõttetult palju, aga omadusi selle eest ei saa.
Üldse õigeid BMW-sid hakati tegema alles siis, kui tuli välja E32 vana 7-ne miski 86 aastal ja sellele järgnes E34 88 aastal 5 seeria siis.
Topgearis ju tood ika selline teema esile, et Ford Mondeo ST220, see aastarv oli sl Mondeol midagi 2001+.
Jeremy Clarkson tõi välja, et see on igas asja parem, kui sama aja BMW 3 seeria, ka odavam, aga rahvas ostab ikka BMW 3nda seeria.
Nii, et nagu näha siis läbi aegade on fordi sierra/mondeo olnud parem, kui BMW 3 seeria, mida ma ka isiklikult arvan.
Teine bmw mõttetus on 1 seeria, mida ka Topgearis lahati, sest see maksab mõttetult palju, aga omadusi selle eest ei saa.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Kahjuks pean ütlema,see on küll raske aga siiski,nõustun alarigaAlarT kirjutas:BMW E30 ei ole kuskilt otsast parem, kui sierra.

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v