vaba teema, kuid jääme viisakaks
Re: Ohh kuusepuu ohh kuusepuu... Ehk siis ilusat jõuluaega...
Kes nägi kolmapäeval topgeari või kes on näinud seda osa, kus eesti numbriga mosse on topgearis, james may sõidab sellega.
Siis seal rääkis ka teistest kommunismi aja autodest ja oli hästi näha, millist paska siis tehti, kuna konkurentsi ei olnud.
See on täpselt minu jutt, et autotootjad ei hooli klientidest tegelikult, nad arendavad autosid peamiselt tänu konkurentsile.
Siis seal rääkis ka teistest kommunismi aja autodest ja oli hästi näha, millist paska siis tehti, kuna konkurentsi ei olnud.
See on täpselt minu jutt, et autotootjad ei hooli klientidest tegelikult, nad arendavad autosid peamiselt tänu konkurentsile.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Jaanus kirjutas:aga jh, vaatab ehk saab homme garaazis ka käidud, proovib vähemalt.

Visible, mul on dohci tagasild alles, aga mingi meeletu lumehunniku allFSco kirjutas:ukse ees selline tõusev vall kuni lingini ja värava ees oli tühimik mille ümber siis ringi kujuliselt mingi pooleteistmeetrine vall. tee peal ei olnud eriti palju, mingi 20 cm

'89 3d 1,6
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Kas on kasvõi mingi teoreetilinegi võimalus see sealt kätte saada lähiajal ? Kui ütled enamvähem õige asukoha, siis olen kohe labidaga kohal. 

Alles sain maja eest lume puhtaks, hea parkimisplatsi suure ja nüüd sajab jälle mõnuga lund.
Ma ütlen selle peale täiesti ******, ******, ******* ja täiesti ********.
.
Kui nõnda edasi läheb, siis ma ei imestaks kui omale lõpuks maasturi ostaksin, no kaua võib.
Ma ütlen selle peale täiesti ******, ******, ******* ja täiesti ********.

Kui nõnda edasi läheb, siis ma ei imestaks kui omale lõpuks maasturi ostaksin, no kaua võib.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Alar vaata siis, et 8 klapi ja kütusekuluga üle ei saa!
sierra mk I 5d
kui tahad võid vast järgmine laupäev kaevama tullaVisible kirjutas:Kas on kasvõi mingi teoreetilinegi võimalus see sealt kätte saada lähiajal ? Kui ütled enamvähem õige asukoha, siis olen kohe labidaga kohal.

enne seda sinna ei lähe.
'89 3d 1,6
Mõned pildid tänasest lumest.
http://foorum.fastfords.org.ee/viewtopi ... 8&start=60" onclick="window.open(this.href);return false;
http://foorum.fastfords.org.ee/viewtopi ... 8&start=60" onclick="window.open(this.href);return false;
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
avastasin huvitava asjade koosluse,krdima ilus need pildid ja lumehelbed mis sajavad

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
muuseas türilt välja sõites tartu suunas,esimene raudtee ületuskoht,seal kus see Balti keti ausammas vms on,seal on lume vallid lükkatud mis on vabalt üle 2m,pm sõidad tunnelis, pluss seal räme kurviline tee...olge ettevaatlikud!Tanel kirjutas:Mõned pildid tänasest lumest.

tra kas see mitte erki bemm pole???174TCZ?

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=36546275" onclick="window.open(this.href);return false;
Erki auto jah 

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
kas liikus peateel külgees nagu kombeks on et traktorist tulesi ei näinud tulemas?
ma sain aru,et traktor keeras ette.
15.30 kuigi pime pole veel, olevat ju möödasõitu vist teinud? ja linnakiirusega (loe 50km/h) ju päris nii banaaniks seda ei sõidaks ka, olgugi, et vana ja pehme kere aga selle jaoks tiba suuremat kiirust vaja.
0 esiveolist, 8 tagaveolist.
ma sõitsin 30 km/h opel rekordi nii kägarasse,et jube...jumal tänatud,et ellu jäin,võta arvesse seda ka,et kõrval teelt paiskas välja kollaste vilkuritega sahk,seal pole tõesti vaja palju,ei lao süüd kummagi peale kuna teeolud on ikka rämedad,poleks nii hull seis igalpool vaevalt.et see traktor oleks üldse too päev sõitnud aga oli mis oli,tugevat paranemist mõlemale.