vaba teema, kuid jääme viisakaks
Re: Ohh kuusepuu ohh kuusepuu... Ehk siis ilusat jõuluaega...
Pärnakatelt oleks kiirelt abi vaja,nimelt oleme vana silla juures ja auto kooles ära,tõmmata tööle oleks vaja,piķka lohistamist ei ole vaja,mu nr 56718222
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
see vana bemm on väga pehme kerega, eks üldse 80ndate autod on väga pehmete kerededa.
Ja kui sõita vastu jäika asja nagu traktor, eriti kui see traktor veel liigub ka, pole mingi probleem auto nii kägarasse saada 50 km/h on sellise asja jaoks üsna suur kiirus.
Vanad autod ju turvatestis, 64 km/h kui sõidavad vastu pehmet asja, lähevad ikka üsna kägarasse.Turvatestis on seisev pehme asi ,aga traktor on ju jäi kõva metall, mis võib autot edasi ka lohistada, mis rapib ikka vana pehmet autot korralikult.
Ma ei tea tõesti, kuidas antud õnnetus juhtus, aga tean seda et ka praeguste ilmadega saab õnnetusi vältida, tuleb lihtsalt hoolas olla.
Loomulikult teatud sorti õnnetusi juhtub ka lollide juhuste kokkulangevusel, aga tavaliselt on need võrdlemisi kergete tagajärgedega, erand loomulikult kinnitab reeglit.
Tean ka seda, et bemmi erksa mootoriga on talvel kogu aeg külg ees, mistõttu on bemm üsna ohtlik masin talvel, ma tean kuna omasin ühte talvel.
Gaasipedaaliga tuli väga õrnalt ringi käia sel bemmil.
Ja kui sõita vastu jäika asja nagu traktor, eriti kui see traktor veel liigub ka, pole mingi probleem auto nii kägarasse saada 50 km/h on sellise asja jaoks üsna suur kiirus.
Vanad autod ju turvatestis, 64 km/h kui sõidavad vastu pehmet asja, lähevad ikka üsna kägarasse.Turvatestis on seisev pehme asi ,aga traktor on ju jäi kõva metall, mis võib autot edasi ka lohistada, mis rapib ikka vana pehmet autot korralikult.
Ma ei tea tõesti, kuidas antud õnnetus juhtus, aga tean seda et ka praeguste ilmadega saab õnnetusi vältida, tuleb lihtsalt hoolas olla.
Loomulikult teatud sorti õnnetusi juhtub ka lollide juhuste kokkulangevusel, aga tavaliselt on need võrdlemisi kergete tagajärgedega, erand loomulikult kinnitab reeglit.
Tean ka seda, et bemmi erksa mootoriga on talvel kogu aeg külg ees, mistõttu on bemm üsna ohtlik masin talvel, ma tean kuna omasin ühte talvel.
Gaasipedaaliga tuli väga õrnalt ringi käia sel bemmil.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Oleks nõus aitama. Kus asute? Sõitsin mööda, aga kedagi ei näinud!Tanel kirjutas:Pärnakatelt oleks kiirelt abi vaja,nimelt oleme vana silla juures ja auto kooles ära,tõmmata tööle oleks vaja,piķka lohistamist ei ole vaja,mu nr 56718222
Saime tänu yhele maasturile tööle,lisasin telefoni nr kuna postitasin telefoniga siia ja neti läheduses ei olnud.
Auto suri välja tallinna-haapsalu ristmikul,lükkasime vanasilla juurde parkla ja sealt saime abi maasturilt,muidugi oma 40min värisesime autos,tra polnud isegi kaineks saand ja nügi autot keset linna
Edit:Postitasin enne 10:00 hommikul ja minema saime enne 11:00´i.
Auto suri välja tallinna-haapsalu ristmikul,lükkasime vanasilla juurde parkla ja sealt saime abi maasturilt,muidugi oma 40min värisesime autos,tra polnud isegi kaineks saand ja nügi autot keset linna

Edit:Postitasin enne 10:00 hommikul ja minema saime enne 11:00´i.
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
sellist ristmikku küll pärnus pole, siis olite küll täis peaga mingis muus linnas hoopis
No krt see ristmik kus neste ja säästukas on,krt mina selle koha nime täpselt teadma pean 

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
-
- Klubi juhatus
no oled sa linnas ikka kindel? ja kui üht tänavat ei tea siis kas teist ikka tead?
kui olid pärnus ja seal kus ma arvan et olid, siis janseni ja tallinna mnt rist
kui olid pärnus ja seal kus ma arvan et olid, siis janseni ja tallinna mnt rist
no peale kaardsilda,ja enne vana silda,peaks olema riia maantee ja tallinna rist,seal saab kokku ka lihulast tulles.
No krt mis siis et hakkasin kella 22:00 paiku jooma ja kuni kella 4:00 viina lakkund,ma usun et tean kus kohta ja kelle juures ööbisin ja see oli pärnu,hommikul viisime veel ühe neiu audru ja sealt tagasi tulles hüppasin säästukast läbi kuna pohmakas tegi liiga,ja sealt keerasime lihula poole ja kohe tagasipööre risti peale tgsi,sealt säästuka yhest sisse&väljasõidust ei tohi vasakule kohe keerata...
No krt mis siis et hakkasin kella 22:00 paiku jooma ja kuni kella 4:00 viina lakkund,ma usun et tean kus kohta ja kelle juures ööbisin ja see oli pärnu,hommikul viisime veel ühe neiu audru ja sealt tagasi tulles hüppasin säästukast läbi kuna pohmakas tegi liiga,ja sealt keerasime lihula poole ja kohe tagasipööre risti peale tgsi,sealt säästuka yhest sisse&väljasõidust ei tohi vasakule kohe keerata...
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Täis peaga loomulikult polnud aimugi, mis linnas nad onTanel kirjutas:tra polnud isegi kaineks saand ja nügi autot keset linna

-
- Klubi juhatus
riia mnt ja tallinna mnt rist ka pärnus puudub. muideks see nn vana sild on uuem kui see nn "kaard"sild, muidugi juhul kui mõtled pärnut.
see nn kaardsilla ehk siimu silla ehitamist alustati 1935 aasta kevadel taani firma poolt Höjgaard & Schultz. silda ehitasid sajad töölised ja rääkisid 9 keelt: eesti, vene, soome, läti, taani, rootsi, poola, prantsuse ja inglise keelt. ehitusel oli olnud ka üks hiinlane. sild valmis 36a sügiseks ja oli esimene kaarsild eestis, mille kaare külge riputati 44,25m sillatekk. silla üldpikkus oli 74,1m ja maksumus 136 000kr. 1937a 6 augustil toimus silla pidulik avamine.
nn vana silla ehk pärnu suursilla ehitus sõlmiti sama firmaga 35a 12 sept summas 1 421 000kr. valmimise tähtajaks määrati 1 nov 1938a. sillaehituse tegelik maksumus koos pealesõitudega oli ümmarguselt 1,5 mlj. sild valmis tähtajaks ja pidulik avamine oli 6 nov kell 14:00. 1944a 23 sept hommikul lasid taganevad saksa väed silla õhku.
kasutatud materjal: "pärnumaa teede kroonika"
see nn kaardsilla ehk siimu silla ehitamist alustati 1935 aasta kevadel taani firma poolt Höjgaard & Schultz. silda ehitasid sajad töölised ja rääkisid 9 keelt: eesti, vene, soome, läti, taani, rootsi, poola, prantsuse ja inglise keelt. ehitusel oli olnud ka üks hiinlane. sild valmis 36a sügiseks ja oli esimene kaarsild eestis, mille kaare külge riputati 44,25m sillatekk. silla üldpikkus oli 74,1m ja maksumus 136 000kr. 1937a 6 augustil toimus silla pidulik avamine.
nn vana silla ehk pärnu suursilla ehitus sõlmiti sama firmaga 35a 12 sept summas 1 421 000kr. valmimise tähtajaks määrati 1 nov 1938a. sillaehituse tegelik maksumus koos pealesõitudega oli ümmarguselt 1,5 mlj. sild valmis tähtajaks ja pidulik avamine oli 6 nov kell 14:00. 1944a 23 sept hommikul lasid taganevad saksa väed silla õhku.
kasutatud materjal: "pärnumaa teede kroonika"
kes 2.3d sierraga sõitu teeks ja proovisõitu teha lubaks?
kups (ättt) mbgrupp. ee
56 158 990
56 158 990
-
- Klubi juhatus
kui mõtled p100'le diisli panna, siis arvesta et sul on taga ülekanne hoopis teiste numbritega
2.5 TDI pane ikkaKups kirjutas:kes 2.3d sierraga sõitu teeks ja proovisõitu teha lubaks?
pole võtta seda motot.
kups (ättt) mbgrupp. ee
56 158 990
56 158 990
2.3d m6tetuimaid mootoreid,pea sama mis 92kw scorpa oma,möliseb hullemini,edasi ei liigu.
Edit:Mul peaks lähiajal üks 2.5td 68kw üle ehk jääma...
Edit:Mul peaks lähiajal üks 2.5td 68kw üle ehk jääma...
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v