vaba teema, kuid jääme viisakaks

vaba teema, mula ja pläma...
Vasta
Tanel
sõltlane

Re: Inimesi on erinevaid... Arvamusi samuti...

Postitus Postitas Tanel »

Odavalt ei saa kiiret autot,aga milline 3sajane odavalt ja kiirelt saada on?

Keegi alu keevitusega tegeleb?
Survekal tuli yhe detaili sisse mõra,oleks vaja kinni keevitada,suht väike ja peenike töö :)
Soovitavalt läänemaal.56718222
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

2,5ne kolmene peaks sierradest juba võimekam olema
AlarT
sõltlane

Postitus Postitas AlarT »

2,5-st 3 seeria bemmi ei ole väga palju saada.

Kuid scorpa on enamjaolt nagu sierra ja parem või sama on ta vaid 3nda seeria BMW-ga, 5nda seeria BMW on scorpast kuhjaga üle.
Pean silmas ikkagi alustades E34 BMW.
Samas austan ma Scorpat ja see meeldib mulle.

BMW-sid tõesti on võimsamate mootoritega rohkem, kui sierrasid, aga see pole ka tähtis.
Seevastu väga paljud 3nda seeria BMW-d on 316 ja 318, mis jäävad 2,0 sierradele alla.
2,0 sierrat on aga kõvasti liikvel.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Tanel
sõltlane

AlarT kirjutas:
Kuid scorpa on enamjaolt nagu sierra ja parem või sama on ta vaid 3nda seeria BMW-ga, 5nda seeria BMW on scorpast kuhjaga üle.

Loll jutt suhu tagasi :!:
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
waher
fanaatik

Postitus Postitas waher »

Tanel kirjutas:
AlarT kirjutas:

Loll jutt suhu tagasi :!:
õige jutt tann,ford scorpio tegi omal ajastu,oma regiooni,konkurentidest(omega,e34,mb vana e klass) kõige turvaliseimaid autosid,pluss 1,8 bemm,pidades silmas e34,e36,e30 74-85kw vb tõesti lutib iS sierra või käredam dohc ära,kui bemmi iS 1,8(ma ei mäle mis seal kw oli,100 või üle)jääb ta alla rääkimata nii bemari vanakooli 12v 2,0 mootorile ja 24v 2,0 mootorile...niiet siga ka ei söö :mrgreen:
AlarT
sõltlane

Seda arvad üksnes sina.
Aga sõida algul 92a scorpaga ja seejärel 92a 5 seeria E34 bemmiga, siis näed vahet, mis on väga suur.
Turvalisuse osas küll vana Scorpat ei tasu esile tuua, sest selles vallas ta midagi erilist küll ei ole, MB ja BMW E34 on natuke turvalisemad, kuid reaalsuses on kõik 80ndate autod surmakuudid, sama ka 90ndate alguse autodega.
Nii, et turvalisusest pole eriti mõtet rääkida, nii vanade autode puhul.

Scorpa on nagu äge sierra, ta veermikuehitus on praktiliselt sama, mis sierral.
Scorpa on lihtsalt suurem, raskem, mürasummutust võibolla natuke rohkem, scorpale ei tehtud odavate istmetega varianti, nagu sierrale tehti, muidu on isegi istmed samad.
Scorpal on ka varustustase natuke parem sierrast, mis otseselt sõduomadusi ei muuda.

Kui võtta nüüd see uus Scorpa, mis tehti viimasena see punnsilmne, siis see on veidi parem, aga 5 nda seeria BMW on ikka sellest parem, ka 1992a oma.

Aga eks sa jää oma arvamuse juurde, kui tahad, mul on selliste autodega kogemused olemas ja olen neid võrrelnud ja tean, mida räägin.
Olen ennast selle luksauto teemaga natuke kurssi viinud ja tean, kui mõtekad või mitte mõtekad nad on ja mida nad endast kujutavad.

E34 520i 110kw on reaalsuses 2,0 sierra kiirendusega sarnane, võibolla päris uuena saab natuke pähe, aga E34-l on suur raske kere, tal on 525 mootor õige.

Kuid E36 3 seeria 320i 110kw, see teeb igale 2,0 sierrale ära, kui välja jätta cosworth.

Ka siin on öeldud, et Scorpio baseerus enamjaolt sierral.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Scorpio" onclick="window.open(this.href);return false;
Tanel
sõltlane

Jummal,sa pole ilmselty korraliku ja mugava scorpaga sõita saand...
olen sõitnud e34 sedaani ja universaaliga,mugavusest ei ole seal märkigi,mis aastal pandi bmw´le tagumised el istmed? minu 93a scorpal on need olemas ja mudel enne paigaldati kah neid juba tehasest ala mk1 -92.
Istmete vahet sierra ja scorpaga võrreldes peaks ikka päris sodi mõistuse poolest olema,nende kahe istmed on nagu öö ja päev,sierra istmetelt ei leia mingit mugavust ,arvestades välja recarod sealt.

Edit:
Olles olnud augusti kuust punnsilm scorpa omanik 98a ei anna isegi seda võrrelda 93a sedaaniga,sisustus on küll ilusam aga sõites ei ole ta nii mugav midagi,nahksisu ja el istmed teevad asja mugavaks,oleks need olnud punnis sees oleks ehk parem olnud.
Teiseks kuna punnsilm oli farmari siis isegi 93a sedaan on tagaistujatel suurem kui oli punnis,3él neiul oli taga üpris kitsas,ja mõõtmete poolest olid ikka väga aplad mitte 0,5m laiad :lol:
Viimati muutis Tanel, 01 Veebr 2011, 19:19, muudetud 1 kord kokku.
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
AlarT
sõltlane

irw tann elektriistmed ei anna sulle sõiduomadusi.
Esiteks on scorpale väga vähe neid elektriistimeid võtta, teiseks need suht mõttetud asjad.
E34 on väga vaikne, stabiilse jooksuga, kurvides väga stabiilne ja üldse väga täpse rooliga.
Scorpa ei jookse pooltki nii hästi.
Samuti pole scorpa nii vaikne, scorpa näeb ka koledam välja ja üldse salongimaterialid on odavamad jne.

Samuti on scorpa ja sierra istmed ühed, lihtsalt scorpal ei ole odavate istmetega varianti ,nagu sierral oli.
Pole mõtet sel teemal vaielda.
Ega varustus ei muuda auto sõiduomadusi.
Miku
Klubi liige

Postitus Postitas Miku »

ma võtaks igakell scorpa enne kui kui viiese bemmi.. viiene jumala mõtetu pill.. ise sõitnud ja hoorand eid :D scorpaga ei tule nagu siukest isugi et võiks lõhkuda.. sellega jumal hea chill tiksuda.. kolmene samamoodi mõtetu.. ise omand 318 kupeed.. enam ei osta ma elusees endale bemmi..
Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Tanel
sõltlane

Jahm...

Pildid ostes ja eelmisest talvest kui auto ei olnud veel kasutuses mul.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Täna tehtud pildid
Pilt
Pilt
Pilt
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Tanel
sõltlane

Ja tehes kiire otsingu auto24.ee lehel.

Varustust ei saand kõike panna mis mul scorpal peal,aga noh mingise ettekujutuse saab vast :mrgreen:
http://www.auto24.ee/kasutatud/nimekiri ... &otsi=otsi" onclick="window.open(this.href);return false;

nii yks jähi sõelale :lol:
http://www.auto24.ee/used/673283" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja minu auto lisad.
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=d9b7" onclick="window.open(this.href);return false;
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
AlarT
sõltlane

Nagu ma ütlesin, ei muuda sul elektrisitmed sõiduomaudusi, eriti mõttetu on tagaistme elekter veel.
Kuid E34-le peaks neidka olemas olema ja levinum, kui scorpale.

Kuid E34 stabiilsust, vaiksust ega head juhitavust, scorpatl ei saa, ka mitte elektriistmetega ja teab mis varustusega veel.

Mina hindan auto juures ikkagi kenadust, vaiksust, stabiilsust, head juhitavust ja kõike vajalikku, ag amitte mingeid mõttetuid elektilisasid, mis katki lähevad.
E34-le muide on väga palju 4x elektriaknaid olemas.
Tanel
sõltlane

:mrgreen:
Kui sa oled scorpaga sõitnud mis rooliloksu tõttu sõidab yhest teeäärest teise nagu mul e21 kunagi,siis kust võtad et kõik scorpad on sita juhitavuysega?nii minu kui paljud teised scorpad millega olen sõitnud pole mingit alajuhitavust maanteel ega ka talvel lumega,seda aga e34 kohta kohe mitte öelda ei saa,mul praegu ees 205 55 16 rehv ees ja taga oli kas 215 või 225 ei mäleta aga kõrgus 55 nagu ees,otsib vahest sipa teed,ja seda laiade rehvide pärast...
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
AlarT
sõltlane

Ehh E34 on ikka väga täpse juhitavusega ja väga stabiilne teel.
Ma pole öelnud, et scorpa kehv on, aga nii stabiilne, täpse rooliga ega vaikne ta pole, nagu seda E34 on.
Ma sõitsin oma E34-ga 150 näiteks ja mitte mingit probleemi polnud, väga stabiilne ja kindel oli tee peal.
180 oli ka selle kiiruse kohta väga stabiilne, aga loomulikult oli kiirus juba tajutav.
Miku
Klubi liige

Postitus Postitas Miku »

Mina hindan auto juures ikkagi kenadust, vaiksust, stabiilsust, head juhitavust ja kõike vajalikku, ag amitte mingeid mõttetuid elektilisasid, mis katki lähevad.
E34-le muide on väga palju 4x elektriaknaid olemas.
kena pole viiene kuskilt otsast, vaikne ammugi mitte, mingit ylimat juhitavust ka pole mõtet antud mudeli juures oodata..
vastupidavus ka bemmil nii -tsenseeritud- kui veel olla saab.. 3 päeva peedistamist ja saime veepumbast, sidurist ja stangest lahti.. 5 minti jääm peal drifti ja kees kohe.. vahetati pump ära.. vana oli tõesti läbi.. aga ikkagi 10 minti ja jälle kees.. linnas parklates driftides läks sidur -tsenseeritud- poolenisti oli asfalt väljas..

Ostke kõik endale viiene!!!
Ühe e28 518 sõitsime ka mahakandmisele yhe ööga.. auto lihtsalt ei pidand vastu..
Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Vasta