Ford Sierra XR4 1984
Re: Ford Sierra XR4 1984
Vahepeal sai käidud ülevaatusel, sealt aga läbi ei saanud,
probleemiks oli läbilaskev bensutoru.
Nüüd vahetasin ära mõlemad bensu torud ning toru ja plastiktoru vahel oleva ühendus jullad.
Eks mõneaja pärast kordusülevaatusele, siis peaks läbi saama.
probleemiks oli läbilaskev bensutoru.
Nüüd vahetasin ära mõlemad bensu torud ning toru ja plastiktoru vahel oleva ühendus jullad.
Eks mõneaja pärast kordusülevaatusele, siis peaks läbi saama.
Lisa mõni värskem pilt ka sellest iludusest. 

tabasalus ikka vastu tulnud, mööda sõit ja maja ees seisnud. ilus on too sul.
aga podiseb kuidagi naljakalt, nagu jätaks vahele või mul ainult tundub. endal v6, ei mäleta küll, et oleks niimoodi teinud.
aga podiseb kuidagi naljakalt, nagu jätaks vahele või mul ainult tundub. endal v6, ei mäleta küll, et oleks niimoodi teinud.
kups (ättt) mbgrupp. ee
56 158 990
56 158 990
Sportautode värk on see kups,see 2.8 oma imeliku pritsungiga podisebki imelikul(vähemalt minuoma oli nii),aga pilte võiks kll panna jh.
Kups tee spioonikaid!
Kups tee spioonikaid!
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ei oskagi täpselt õelda kuidas ta töötama peaks, pole teisi v6-tesi kuulnud.
Natukene podiseb jah, kui peale suve vaba raha on siis võtan lahti nagunii, kuna mingi väike kolks on ka nagu sees.
Nukkvõlli tahan ka üle vaadata, kõrgetel pööretel pole nagu jõudu üldse ja muidugi on vaja pihustid ära vahetada, kuna tilguvad läbi ja läheb soojast peale raskelt käima.
Natukene podiseb jah, kui peale suve vaba raha on siis võtan lahti nagunii, kuna mingi väike kolks on ka nagu sees.
Nukkvõlli tahan ka üle vaadata, kõrgetel pööretel pole nagu jõudu üldse ja muidugi on vaja pihustid ära vahetada, kuna tilguvad läbi ja läheb soojast peale raskelt käima.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
mul oli sama teema et kõrgetel polnud üldse jõudu enam lõpus. ma ise loodan et see oli vaid sellest et hõre oli. sul on muidu ilusti originaal hoitud? kui jah siis ära sellist viga küll tee et sinna 2,9 paned ja väärtusest pool maha tõmbad võrreldes originaaliga
eks saab vast tehtudtann15 kirjutas: Kups tee spioonikaid!

kups (ättt) mbgrupp. ee
56 158 990
56 158 990
no olgem nüüd ikka ausad, et see mootor ei ole pöörete mootor.
Oled sa silindrites kompressiooni mõõtnud?
Oled sa silindrites kompressiooni mõõtnud?
XR4i

mootorit ära vahetama ei hakka, jätan originaali. kompressioonid silindrites on korras.
madalapöörde mootor on see küll aga mul on nii,
et kui hakkad nt teist käiku lõpuni kiirendama siis peale 4000 nagu ei juhtugi enam midagi.
Ja ma ei tea täpselt kuidas teistel on, võib-olla peabki nii olema, aga nt esimest käiku ta ei vea isegi otseselt piirajasse.
Ja kiirendades on igati kiirem 4000 pealt kolmas panna kui teine käik lõpuni lasta.
Võib-olla mängib siin rolli vale ülekanne.
Nt kui sõita spidomeetri järgi täpselt 100km/h siis GPS näitab 110km/h
madalapöörde mootor on see küll aga mul on nii,
et kui hakkad nt teist käiku lõpuni kiirendama siis peale 4000 nagu ei juhtugi enam midagi.
Ja ma ei tea täpselt kuidas teistel on, võib-olla peabki nii olema, aga nt esimest käiku ta ei vea isegi otseselt piirajasse.
Ja kiirendades on igati kiirem 4000 pealt kolmas panna kui teine käik lõpuni lasta.
Võib-olla mängib siin rolli vale ülekanne.
Nt kui sõita spidomeetri järgi täpselt 100km/h siis GPS näitab 110km/h
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
milline ford sierra mootor on pöörete oma 
samas olgem ausad, pole mingit kasu mootorist millel tunned minekut alles kuskil 4500 pealt ja 6000 pealt on piiraja, ning alla 2000 pöörde tahab välja surra

samas olgem ausad, pole mingit kasu mootorist millel tunned minekut alles kuskil 4500 pealt ja 6000 pealt on piiraja, ning alla 2000 pöörde tahab välja surra
Noh piirajani peaks vabalt minema!
Mul oli selline juhus et vahetasin summuti peale resosi välja, kuna see "uus"oli seisnud maa ja ilm siis hiired olid juba sinna pesa teind ja isegi koha peal ei tahtnud enam pöördesse minna.
Mul oli selline juhus et vahetasin summuti peale resosi välja, kuna see "uus"oli seisnud maa ja ilm siis hiired olid juba sinna pesa teind ja isegi koha peal ei tahtnud enam pöördesse minna.
XR4i

Nüüd sain korralikud luugiamordid, hoiavad igast asendist.

kust ja paljuga said? mul oleks ka ilgelt vaja. mul ainult sooja ilmaga seisab luuk üleval.
mul oli ennem samuti, et luuk oli üleval ainult sooja ilmaga.
Ma sain need tasuta sõbra sierra pealt.
Need olid siis 89 aasta kummitiivaga sierra is peal.
Ei tea kas is-idele pandigi äkki jäigemaid või olid minu omad lihtsalt ära väsinud, nüüd igatahes ei lähe õrnalt peale vajutadesgi ise alla, ja umbes poole pealt tuleb luuk ise üles.
Ma sain need tasuta sõbra sierra pealt.
Need olid siis 89 aasta kummitiivaga sierra is peal.
Ei tea kas is-idele pandigi äkki jäigemaid või olid minu omad lihtsalt ära väsinud, nüüd igatahes ei lähe õrnalt peale vajutadesgi ise alla, ja umbes poole pealt tuleb luuk ise üles.